Navštíveno 3373x

Ahoj, mladá si chce pořídit nějaký takový "věšák na prádlo". Nemáte někdo tip ? Líbí se mi mašiny od Kettleru, ale rozpočet je max 5t. Vím že se za to nekoupí žádná profi mašina, ale třeba někdo v této cenové relaci má a doporučí ... jen ne TV shop :)
Co třeba toto - sice Olpran, ale na to domací použití ??
[ Link ]
je to úplně jedno, páč to stejně dřív nebo pozdějc skonční jak už jsi psal - "věšák na prádlo"
máme doma nějakej obyč. asi za 3 bez ložisek a rok se už na něj jen práší, kolega v práci za to dal asi 8tis (digi měřáky, různý čidla, ložiska) a vydrželo mu to asi měsíc, taky už na to odkládá věci a u obou švagrovejch to skončilo úplně stejně :oD měsíc dva na tom holky blbnuly a najednou na to není čas, atd ... ale aspoň je o věšák navíc :o)
jj máš pravdu, jen ale sonduji nějaké zkušennosti, protože bych nerad koupil nějaký střep na kterým by si mladá ještě ublížila.
my ho tenkrát kupovali snad z quelle nebo z podobnýho katalogu a musím říc, že za ty dva roky a asi tak půl ročního denního pužívání je v phodě, nikde nic neupadlo, nikde žádný vůle ...
brácha manželce koupil ten z TV shopingu, ten na pohled vypadá dobře, ale je o něco "chatrnější" ale taky drží ... (a jako věšákdy jsou dobrý oba)

21.02.2008, 11:52 |
Smrada (M)
Mame doma slapadlo. V akci sem ho videl jednou. Ale dobre se na nej vesel klice na machrsnurkach :o)
taky jsem si frajer koupil před pár lety profi čínky, víckrát jsem o ně zakopnul než jsem je držel v rukách ...
tmx : Brno ... máš nějaký nápad ?
jí spíš kup permanentku do fitka, víc strojů za lepší peníze
tweety : pernamentku jí klidně koupím, ale bohužel se na ni bude prášit stejně jak na případný orbitrek a navíc se na ni nedají odložit hadry :))
ale tak zase je lepší vyhodit pěti kilo než 5 litrů :-))) Jinak u nás v posilce máme ketllera asi za 12 tisíc a výbornej neporuchovej stroj. Pak ještě levnější noname asi (4 tisíce) a taky šlape
Nedavno jsem poridil Kettlera, dulezita byla hlucnost, protoze to bylo do bytu. Naprosta parada, loziska, prevod nejakym remenem, nosnost do 130kg, takze i pro me:) Musim se zeptat maminy, jak se ji na to vesi pradlo...
:o))) se mi líbí jak tu všichni máme stejný využití

21.02.2008, 12:57 |
MIRA Orbitrek používám od tej doby, čo som si dojebal chrbát na Totalgyme :-)))
MIRA : to už Ti chybí jen kosmodisk :))))
packer - v olomouci mam kamarady, co maji prodejnu - spousta tehle hejblat skladem a urcite by ti i poradili...
nebo jim zkus zavolat - kontakty na
[ Link ]
tmx : díky za tip, ale i ten nejlevnější přesahuje stanovený rozpočet :(
obcas mivaj (co vim) i neco pouziteho...

25.02.2008, 13:56 |
Conan Taky jsem to jeden čas měli, něco z GigaSportu asi za 8.000Kč. po asi roce prodáno na inzerát :-)
Jak je to doma, tak je člověk línej na to lézt :-)