Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Fiat Bravo

o Navštíveno 1080x o
o 25.02.2008, 21:19 | SEMTEX306
Zdarec všeci.chci se zeptat.Jaké máte kdo skušenosti s Fiatem Bravo??Díky za odpovědi Semtex306

o 25.02.2008, 21:22 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
1.6i ma spotrebu jak V6
stredobasy se daji dat vysoko na dverich, do kufru se zastavba dela taky dobre a da se poresit pohodovou SQ muziku :-)
o 25.02.2008, 21:40 | SEMTEX306
Díky ale myslelj jsem spíš jak zástavbu hudby třeba jak je to auto kvalitní po motorové stránce a jakej je ideální obsah.
o 25.02.2008, 21:47 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ptal ses na zkusenosti, ja mam zkusenosti jen s music v tomhle :-)
o 25.02.2008, 21:48 | Midnite
no já osobně mám negativní zkušenosti od známých. Neustále se kazí jak 1.6 16V tak i menší obsahy a jeden machr od nás dostal od mého clia naprdel :D (měl 1.6 a já mám jen 1.4 :D)
o 26.02.2008, 06:41 | TheTimo
Rozepisovat se tu moc nebudu, přošlo mi rukama bravíček hodně, měl jsem:

1.4 12V - žralo jak tank, nejelo, nebrat
1.6 16V - město nic moc, spotřeba 10-11 litrů, dálka na pohodu, poměrně spolehlivej motor, dělali se dvě motorizace, 66kW pro německo a 74kW pro západ, tak na to bacha
1.8 16V GT - to byl můj miláček, 83kW, jelo to hodně slušně a spotřeba jako u 1.6
2.0 20V HGT - 5tihrnec, krásnej zvuk, spotřeba při rozumný jízdě jako s 1.6, bacha na to jak se k tomu předchozí majitel choval...
1.9 JTD (máme dodnes) - nedám dopustit, 130PS v malym autě, jede jak drak, nežere, poslední model, fakt super ...

víc na bravo.italiancars.org
o 26.02.2008, 08:50 | El_Vita
mel jsem mareu 1.6 a pekny zivy motor (76kw ... ale existuje i nemecka uskrcena restriktorem na sani na 66kw)

v Bravu GT jsem mel 1:8 a pokud si hlidas olej, nikde nic neklepe a menusis se bat pridreni

(jednou me v te 1:8 Timo svezl a pak jsem si ji koupil) :-) (Timo ten sesup pred prahou na dalnici, kdyz jsme jeli pro coupe) :-)

ale opravdu asi nejlepsi je 1.9 JTD
o 26.02.2008, 08:56 | Reprák
na obyč jezdení stačí i 1.2 16V - povedenej motor. Jináč asi jako kluci nademnou
o 26.02.2008, 11:02 | Knightey-
2.0 20v HGT 5ti valec nebrat ani zadarmo!
Zere to a dost se to sere. Muzu ti dat odkaz na kamose co ho ma 5 let. Rychlostne to celkem jede. Zvuk to ma taky peknej ale to je vse. Na sprintech jsem mu s 205gti natrhl douru.
S ostatnima motorama nemam zkusenosti.
Ale ze servisu vim, ze ty naftaky jsou celkem dobry motory.
o 26.02.2008, 16:29 | Honza2.016v
Knigtey? vážně..ukaž mi toho kámoše -za kolik to koupil a jak se k tomu choval..

otec má na běžný ježdění HGT z 99roku, momentálně má natočeno 250tisíc km a krom drblý sedačky řidiče (nevím proče je dělaj z trhavýho matrše -manžestru..) nepoznáš že se jedná o tak jetý auto

se spotřebou se běžně vejde do 10l , dá se jet i kolem 8.5 při normální jízdě..já jednou jel dálku i za 7l..

spolehlivost:
krom oleje a benzínu tomu nic jinýho nedáváme, ráno přijdeš nastartuješ a jedeš.. , při koupi (175tkm) šlo automaticky hned na rozvody , protože kladka zněla , jako kdyby neměla vydržet ani 15km a repas startéru a altíku.
Na 220tkm odešla benzínová pumpa, s ní i snímač otáček.. rovnou se dala i nová váha vzduchu, vodní pumpa, sní o5 rozvody (když už se musely sundat..)a termostat -aby to bylo při 1 z krku.Provoz na CZ silnicích se podepsal va stavu podvozku a tak šli nový tlumiče a ramena s uložením (beztak tam byly ještě původní..)

ono většinou když koukneš do jakýkoliv příručky,tak máš napsaný doporučený km, na kterejch se má měnit to a to, nebo minimálně kontrolovat..hodně lidí na to zapomene, ti uvědomělí auto prodaj českýmu bazarníkovi, kterej auto naleští, stočí km a prodá jako auto po důchodci se 120tkm max najeto...čecháček si pak libuje jak dobře koupil "skoro nejetý" auto a pak se mu to začne srát pod rukama...

a co se týče toho jak to jede -Hodně HGT jsou mrtvoly kvůli výše uvedenému (váha, pumpa, snímač otáček...) dobrý HGT si s 205tou GTi poradí velmi snadno..můžu říct že v našem okolí skoro nemá konkurenci a to tu jsou motoricky výkonější vozy...
o 26.02.2008, 18:55 | Padre
to jsou zase někteří chytráci,jeden můj kámoš měl a říkal-hmmmm
o 26.02.2008, 19:14 | Unihero
to Honza2,016V: to kámošovo Bravo, jen má s tím starosti, sere se mu to jako svině, spotřeba lol hrůza....
a ani to nějak moc nejede protože CRX ED9, clio 1,8 16V taky v pohodě si to na letišti povodila jak na akceleraci tak i na max speed... takže nevím mno, ale je to taky věc názorů a je to taky hlavně o kusu jak se k tomu kdo choval před tíma apod... jako nainvestoval do toho kolem 50000 a motor se pořád ser*... stav km apod...
komplat ojnice, písty, kroužky dělal 2x(dělali mu to v servisu) a ted zase palice už tam měnil druhou a pořád mu to stojí....
ale takhle je to se všema autama chtyněš kus a budeš se do toho sypat jak malej...

takže je to teoreticky jedno co dneska koupíš za auto...
taky čtu jak se lidem ser*u VW, Škodovky, prostě je to jenom stroj a jak vy k němu tak on k Vám...
takže GL při výběru auta...
o 26.02.2008, 20:35 | Ace_FIAT
Hm, tak zase spousta pohádek a pubescentních keců a zkutek utek..

Bravo je dnes jedno z nej aut, které můžeš koupit v cenové relaci, ve které je. Je to Fiat, lidi se toho bojí, protože po světě koluje spousta keců.

Rozhodně lepší než Felicie. Dál bych se do srování nepouštěl.

Motory padly už nahoře.

Určitě ano =>
1,2
1,6 (66kW, 76 kW - a ne 74kw) a JTD.

Motory určitě ne -

1,4 (taky dvě výkonové verze);

1,8 (na FBK.com je hodně případů, kdy šel tento motor do háje. Možná už 1:1 v porovnání s 1,4)

Neutrální názor mám na HGT (jsou už asi dost nalítaný od mladých závodníků, co jim nedají dostatečnou péči a asi bude problém sehnat kvalitní kousek) a na TD75 a TD100 (starý diesely nebrat asi jen proto, protože existuje JTD :-))

Co se týče spotřeby 1,6, která padla nahoře od krále, tak je to nesmysl. Takhle to žere, když má auto problém v podobě termostatu v háji apod. Kombinovaná spotřeba z mých zkušností je něco přes 7 litrů. Jezdím hodně po městě, dost mimo město cca stovkou.

Jak jsem již řekl. Je to Fiat. Prima spotřebka, vyžaduje trošku víc péče, ale za ty prachy + hodně levný náhradní díly = dobrá volba.

Více info => www.fiatbravoklub.com
o 26.02.2008, 20:41 | TheTimo
jj se 74kW sem se sekl přecijen se pohybuju už v jinejch sférách kW a už ho dlouho nemám :o)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4593 sekund.