Navštíveno 726x

poradtě please nejakou rozumnou zasilkovou sluzbu na poslani 10kg baliku z Anglie do Cech (Cardiff-Praha)... lojza mi to nabizi za roztomilych 80-150 liber, coz je malinko ulet... stejnou vec jinej poslal za 40,- jen nevim od koho...
Royal Mail, poslat jako Parcel International Standard, to by mělo vyjít do 60 liber
Jak dlouho to tak trvá přes Royal Mail? Stále čekám na balík, který byl odeslaný 22. 1. z Anglie a zatím nic :-(
mně to chodilo zatím vždy v rozmezí 12-15 dní

28.02.2008, 12:57 |
Rudi mě to snad šlo přes Royal letecky či jak a do cca 7-8 dnů sem to měl doma.
doporucil bych TNT - ted mi prijel balik, posilano toto pondeli ve 20 hod, dorazil pred hodinkou, takze myslim, ze rychlost dobra ;-) navic sledovani baliku na webu atd., super zkusenosti
vaha cca 25 kg, cena 90 GBP
ikdyz nevim, jestli firma, co mi to posilala, nema nejakou smlouvu na lepsi ceny...
Tak jsem si na stránkách Royal Mail v Track & Trace našel
"Your item has been passed to the overseas postal service for delivery in CZECH REPUBLIC."
Když jsem stejný reference number zadal na stránkách české pošty, tak mi to napsalo
"Pro tento druh zásilek Česká pošta informace nezobrazuje."
Když jsem psal maila na zákaznické oddělení pošty, tak mi odpověděli, že zásilka nebyla v jejich záznamech nalezena, a že zásilky z Británie nejsou směřovány přímo, ale přes německo nebo Francii.
Co s tím?
Honza33: musí pátrat odesílatel, asi to poslal jako ekonomický balík a u nich se trackování přes hranice nesleduje, takže u nás s tím nic nenaděláš
jezdi mi 1x za 14 dni kamion - pokud to chces dostat do CR dej echo.