Navštíveno 376x

přemýšlím o kupi nového telefonu a líbí se mi nokia n73, hlavně protože k ní jde dokoupit gps a navigace. máte někdo zkušenost? je display dost velký a jaký to má signál a přesnost někde mimo velká města? dík za info

12.03.2008, 15:01 |
dolph mam N70 v tom TomTom 6 + gps modul a jede to vsude uplne v pohodě.. byl jsem stim v polsku na slovensky + čr a všude jsem trefil.. tak myslim ze N73 na tom nebude jinak
Mal som dosť dlho N73 ME a Nokia LD-3W s TomTom 6.02 a v pohode to šlo... rýchlosť telefónu sedela, GPSka od Nokie je jedna z naj, takže v tom nevidím problém.
Noooo, jako dolph, ale být tebou,tak si tu N73 rozmyslím. Kup si radši E-čkovou řadu. Starám se ve firmě(díky bohu) jen o 2ks těhle "mr-dek". Navigace celkem funguje - bezproblémů, ale to ostatní - zamrzá, vypíná, zpomaluje ani několik novějších verzí firmware nepomáhá.

12.03.2008, 15:41 |
Bucci když bt gps tak LD-4W

12.03.2008, 15:58 |
Rudi mám to v N73ce a pohodička, display ideál. Teď to používám taky s LD-3W, jediný co mi na něm vadí, že docela trvá, než prvně chytne signál, to mi předtím Leadtek 9553X chytal o dost dřív. Takže bych bejt tebou taky pak zkusil spíš to LD-4W nebo aj jinou gpsku
děkuji vám všem za názory a rady. už se na ni těšim :)
LD-4W ¨mám vyzkoušeno. Delší výdrž, rychlejší studený start. Hlavně to má několik způsobů uchycení - i přísavku na sklo. Konečně GPS nelítá v palubce