Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Renovace litinových radiátorů?

o Navštíveno 423x o
o 26.03.2008, 17:09 | ebeerman
Chtěl bych se zeptat jestli tohle už někdo neřešil,výměna resp. demontáž nepřidá prozatím v úvahu takže by mě zajímal přibližnej postup jak na to...Jedna se o klasickou článkovou litinu s vrstvou postaršího lesklýho laku znavenýho časem:)Díky
Ilustrační foto:

foto k příspěvku  od ebeerman

o 26.03.2008, 17:23 | MiniMike
koupit barvu a nabarvit ;-) asi ani nic jinyho neni realneho ;-) a mozna trosku prebrousit smirglem...
o 26.03.2008, 17:25 | tappaja
Brousit asi nema cenu, ja natiral vodou reditelnou barvou na radiatory, nezloutne a nesmrdi.
o 26.03.2008, 17:37 | Spirit
ebeerman:já jsem ho obrousil,odmastil ředidlem a natřel radetem, topení jsem zapl takže to schlo krásně a ted je jak nové:))ale docela pakec bylo natřít všechny články
o 26.03.2008, 17:47 | TROY
jako ti nademnou
s timahle radiátorama toho moc nezmůžeš - vopucovat od bordelu,odmastit a natřit a že jsem se jich natřel na civilce ;-)
o 26.03.2008, 17:47 | ebeerman
No právě tím broušením jsem si nebyl jistej,je jasný ž někde kde je to odloupnutý,tak to vezmu do ztracena od oka ale abych brousil od nevidím do nevidím to se mi nechce...Takže radši vodou ředitelnou...Ještě mě napadalo co to zkusit stříknout,ale kvůli tomu starýmu laku to je asi blbost...sice by to bylo bílý ale tenka vrstva ze spreje by zkopírovala všechny nedokonalosti...
o 26.03.2008, 17:53 | ruffrider
na litině bych rovna ppovrchový nedokonalosti neřešil:-) Jinka jenom rada - Radbal stojí za h*
o 26.03.2008, 18:22 | ebeerman
ruffrider:Jo tak jasný,ale prostě štětcem udělám přecejenom tluštší vrstvu pod tkerou se ledacos ztratí...jinak dík za radu,asi zajedu pro ten Radet.
o 26.03.2008, 19:15 | Aleshak
Já sem je rozřezal flexou v těch spojích, odvezl na šrot, dostal jsem za ně 3tis. přidal jsem si prachy a koupil plecháče a ušetřil jsem za plyn, míň vody, rychleji teplo :o)))) (to je ren rada do budoucna) :oD
o 26.03.2008, 19:21 | ebeerman
JJ to věřím,ale já bydlím v bytovým domě,kde máme kotelnu resp. výměník pro celej blok,takže úspora by prozatím byla veškerá žádná...
o 27.03.2008, 11:18 | Pekys
minimálně bych obrousil ty steklý kapky na těch držácích :o)) Ale jinak jako tappaja. odmastit, natřít a na pár let máš zase klid.
o 27.03.2008, 14:31 | Dr.T
nam ted pri rekonstrukci maliri sami nabidli ze to striknou, jen to odmastili a strikly, za radiator karton, na podlahu taky, za 1/2 dne mel strikle vsechny v byte a jsou jak nove. Steteckem jsem to delal ve starym byte sam, ale byla to drbacka a stejne se nedostanes vsude.
o 27.03.2008, 20:49 | Pekys
Dr.T: i pokud máš obě ruce levý, tak to všude natřít jde uplne v pohodě, jen to chce správný štětce.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.54 sekund.