Navštíveno 400x

dostalo se mi do ruky MW je to na dvd ale nevim jak to instalovat všecky soubory jsou s koncovkou mds a je u toho soubor sd4hide.exe
poraďtě pls.
Daryl: to neni warez to je jen nevědomost :o)))))

06.12.2005, 20:27 |
ArF Alcohol 120% :)), sd4hide je k nicemu
ArF: ja jsem abstinent žadnej alcohol :o)))
jinak velké diky sms za pomoc

06.12.2005, 20:57 |
FBS ArF: jedu přes sd4hide a pohodička....
pres sd4hide jede asi dvacet lidi nejen odtud, kterejm sem to radil a nikdo si neztezuje...

06.12.2005, 21:03 |
Syrup ArF: kdybys to zkousel tak bys vedel ze to pod alcoholem nejde rozchodit.

06.12.2005, 21:09 |
ArF Syrup: nevim jak dvd ale cd verzi sem stahnul, vypalil nejnovejsim alcoholem a tvari se jak original uz sem to i rozsiril dal a nikdo si nestezuje vsem to chodi ok nebyla nutnost to delat z image na hdd
ja to taky delal vsechno z image na DVD... na hdd sem zkopiroval akorad ten sd4hide...

06.12.2005, 21:30 |
ArF smsmsm: asi si me nepochopil, myslel sem to tak, ze sem stahnul 4 image originalnich cd vytvorene alcoholem, ty jsem pak vypalil pomoci alc na ceda a jede to bez problemu jako original, instalace i hrani, bez jakyhokoliv cracku atd. proto sem myslel ze sd4hider je k nicemu, nevim jestli je zapotrebi kdyz to hrajes z mountnutejch imagi
jj to sem nepochopil :) v poho.. no ja to mam tak ze mam ty 4 image CDcek smahnuty na jednom dvd, spolecne s instalacakou daemona + sd4hide, instnu daemona, nainstaluju hru, pustim sd4hide a hraju... takze taky nikterak narocny... je to o tom na jakej postup clovek prijde, o jakem se dozvi, ja zjistil ze to jde takhle tak to tak delam...

06.12.2005, 22:16 |
jp1 já mám ten samej problém, ale z toho co se tu psalo nevím nic, tak jedině to sehnat jinak a ne DVD, asi se ještě mám hodně co učit :-)
sem si myslel buhvi jaky to nebude a zas nic moc. Apon ze tam je Grande Punto.
Jdu taky instalovat uz se tesim:)

07.12.2005, 08:07 |
Martyn | Upraveno: 2005-12-07 08:10:05
Ha tak uz jsem to vykoumal snad to pofaka:)
jj ja uz hraju asu spokojenej... a jel sem prez virtual daemon...
wow vypada to hodne dobre asi se u toho na chvili seknu:) Jen... cim nataktovat GeForce 4Ti?:)))) Nejako nestiha:o)

07.12.2005, 10:29 |
Mika kup novou GK .-)
asi tak :) nataktuj ji na na novou kartu :)))
no já mám zase problém s pedálem brzdy, prostě nefunguje. Ale jen v týdle hře a je docela blbý brzdit na klávesnici když zbytek povelů dávám z volantu resp. pedálu :o((
Tak uz tunim stahnul jsem Riva Tuner a 3D Mark 2001SE, pred tuneni jsem mel 7373 bodu, jsem zvedavy za chvili esli mi to neschori:))