Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: aktualizace firmware N95

o Navštíveno 3003x o
o 12.04.2008, 19:34 | Knightey-
Zdarec, mam takovej dotaz, chci aktualizovat firmware na N95tku a pres Nokia Software Update = NSU mi to nenabidne zadnej software a rekne ze je nainstalovanej nejnovejsi. Jenze na telefonu je verze 11.0.026 a na internetu je verze 21.0.016.
Takze potrebuju zmenit PRODUCT CODE, tak jsem stahnul program Nemesis Service Suite = NSS a tam kdyz chci aby mi vypsal product code a ja ho mohl upravit, tak mi to nevyhleda nic a po prve mi napise dole v pragramu na liste error a pak pri dalsim scanu to furt hleda a dost dlouho s dal nic :(
Takze kde by mohl byt problem?
Vypis z programu NSS davam sem:

Checking Framework...Done.
->..pdginterfc.dll version: 1.0.479
->....pdg4fbus.dll version: 1.0.1641
->....pdg4mbus.dll version: 1.0.106
->.....pdg4fls.dll version: 1.0.1164
->....pdg4flsc.dll version: 1.0.0.58
->pdgphonebook.dll version: 1.0.189
->.bb5usbflash.dll version: 1.0.0.42
Reading Virtual USB device...Done.
->Serial: CAE4A3D6, HW: 0.0
Testing Interfaces...
->USB DKU2....Supported.
->USB CA-53...Supported.
Testing Directories...
->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found.
-->0 file(s) found.
-->Please copy the loaders first!
->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found.
-->0 file(s) found.
->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found.
-->0 file(s) found.
->Products Dir('products').......Not Found.

Nemate s tim nekdo zkusenosti? Predem diky za jakekoliv reakce.

Davam sem dal linky pro lepsi navod atp...

[ Link ]
[ Link ]

u mas ode mne postup jak zmneti product code
- pripojit telefon kabelem k PC
- zvolit mod PC Suite
- spustit Nemesis Service Suite (dale jen NSS)
- spustit GSM Magic (dale jen Magic)
- na Magicu kliknout na "Enable" (musi svitit zelene, i kdyz je mys jinde)
- skocit do NSS a kliknout na "Scan for new device)
- kliknout na "Phone Info"
- kliknout na "Scan"
- kliknout na "Read" (to napravo)
- opsat si nekam cislo "Product Code" (budeme ho pozdeji potrebovat)
- cislo v kolonce "Product Code" smazat
- do kolonky "Product Code" napsat: 0539289 a zaskrtnout "Enable" za tou kolonkou.
- kliknout na "Write" (pro jistotu dvakrat Smile )
- pak kliknout na "Read" a ujistit se, ze se "Product Code" prepsal
- ukoncit program NSS a Magic

- spustit Nokia Software Updater
- ted by melo vse probehnout bez nejmensiho problemu

- po dokonceni znovu prepsat "Product Code" na puvodni hodnotu, kterou jste si poznamenali, pokud ne, najdete ji pod baterkou telefonu. Tod vse.

P.S.: doporucuji pro jistotu mit telefon na nabijecce, protoze kdyby baterka nahodou dosla byl by to celkem problem.

o 12.04.2008, 19:37 | Knightey-
I v programu NOKIA TOOL se mi nespoji telefon s tim programem, cim to? A pres PC Suite to normalne facha? Ci kdyz chci aktualizovat software pres NSU tak se mi taky propoji normalne?
o 12.04.2008, 20:27 | Luke_288
nečetl jsem to celý, ale když jsem to dělal vyskytnul se mi stejnej problém (až po přepsání produc code, když jsem ho chtěl přepsat na původní) pomohlo mi odpojit telefon a připojit, když to nepomohlo, pak vypnout a zapnout NSS popřípadě reset kompu. pak to vždycky chodilo. sice jen jednou a pak znova odpojit a připojit, ale lepší než drátem do oka.
spíš jsem zvědavej co to udělá se zárukou, reklamoval jsem displej a někdo říká, že když zjistí, že se do toho někdo hrabal a měnil pc, ruší záruku.
o 12.04.2008, 20:52 | TROY
NSU ti ho nenabídne pokud ho máš od nějakýho operátora
NSS ti nepřepíše product code pokud je zaplej NSU
Tot moje zkušenosti :)
o 12.04.2008, 21:12 | Knightey-
aha, ale tata to nema od zadnyho oepratora mam dojem :(
a nemel jsem zaplej ten NSU kdyz jsem chtel prepsat ten product code.
Navic pri instalaci toho NSS, mi to na konci instalace dalo nabidku na moznosti nejakyho propojeni, nejay virtual USB atp, ktery jste zadavali? A pak po instalaci too programu mi to jeste hodilo navod jak to doinstaloval ale me XPcka nenahodili zadny okno ze by byl pridanej nejakej new hardware abych mohl tam zadat tu cestu k ovladaci podle toho popisu :(
o 12.04.2008, 22:10 | Luke_288
všechno povypínat a pozapínat jsi zkoušel? já ho taky přes žádnýho operátora neměl a musel jsem měnit mám pocit na slovenskej pc
jaký propojení jsem zadával už bohužel nevim
o 13.04.2008, 10:26 | Knightey-
Ja jsem daval to prvni, jinak jsem to zkousel pripojit nekolikrat, i vypnout atp. A ty jsi vypinal mobil? Ci tak nejak? :)
o 13.04.2008, 12:51 | Luke_288
ne, mobil jsem nechal zapnutej, ale odpojil jsem ho od kabelu.
o 13.04.2008, 12:55 | allfa1
co je to měl bejt muj dotaz
o 14.04.2008, 04:43 | Knightey-
Luke_288: aha takze mam pustit ten NSS a dat tu lupu a zkusit ten scan a kdyz to napises error, tak to mam odpojit a pripojit a znova dat lupu a scan? :)

allfa1: nejak te nechapu ... sry
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.