Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosim poradte Seat Toledo???

o Navštíveno 401x o
o 14.04.2008, 11:36 | Kicker18
Ahoj chtel bych se dozvedet par informaci o tomto aute vyhlidnuteho mam konkretne obsah 2.0 16V rok v.95 je to s palubnim pocitacem,takze pokud nekdo ma seata tak jeho zkusenosti,jak je na tom motoricky a hlavne koroze???Predem moc diky

o 14.04.2008, 11:46 | TomasW
Měl jsem 1,9TD.... zkontrolus si spodek a prahy... tyhle auta na to prej docela trpěli.. já musel spodek vyvařit. Jinak kastle nijak brutálně nekvetla, s tím jsem byl spokojený. Co se týče spotřeby tak s benzínem neporadím. Já měl diesel a ten jezdil za pár kapek :-)
Mrkni sem www.seat-klub.cz najdeš všechno
o 14.04.2008, 12:55 | Knightey-
No nevim jak motorove ale pokud mozno tak se na to vykasli. Tyhle Seati maji podvozek jeste z Golfa 2, takze to zrovna 2x dobre nechova na silnici. Kdyz uz chces neco takoveho tak koukni po Ventu. Je to ve smes stejny ale ma to podvozek Golf 3 a interier je taky mnohem hezci ne u toho Toleda.
o 14.04.2008, 20:34 | Kicker18
No nevim no a jeste jak jsou na tom se spotrebou?a kolik cca muze mit kw ten obsah 2.0?
o 14.04.2008, 21:05 | kuja
o Toledo prvni generace je celkem herka :) Ale jestli se ti libi,tak proc ne :) Motory v tom byli bud 9A(136k) z Passata a nebo ABF(150k) z Golfa 3,myslim 2.0 16V,spotrebu pocitej kolem 10l,v 95 spis bude 9A,je to v celku nenarocnej motor,kterej ale haklivej na dobru zachazeni,nejvetsi problem je elektronika :) Vstrikovani to ma staricky KE-Jetronik a to je celkem problem...pokud to je ABF,tak tam je uz plna elektronika a tam bych se spis zameril na minulost :) Cili ti to auto muze slouzit vecne,ale taky se ti muze sr*t kde co :)Jestli chces bezmezne Toledo,tak se 2.0 16V vyhni :)
o 14.04.2008, 21:10 | ikosp
měl jsem toledo 1.8 1L a jezdil jsem v průměru za 8.5l
výkonově by to mělo mít 85kW (115koní)
spotřeba je podle tabulek při 90km/h-6.3l ,120km/h-8.5l , město-10.5l
měl jsem sportovní tlumiče a sedělo hezky.
Jinak hodně trpí na korozi prahů, u některých modelů byly pod plasty a nebylo to vidět.
motoricky jsem si nemohl stěžovat
pak jsem vyměnil za toledo II :)
o 17.04.2008, 16:20 | Kicker18
Nema jeste tedy nekdo vlastni zkusenost stou spotrebou?
o 17.04.2008, 16:25 | ddawe
ja mam ibizu Cupra 2.0 16v rok 98, přez tyden když jezdím normalně tak se to drži kolem 9litru kombinované, ale kdyz si změrim vikend když se jedu projet atd tak se to vyšplhá zhruba na 13 kombinované
o 18.04.2008, 00:39 | milaSi
Měl jsem Ibizu 1.4 z roku 96, teď mám Ibizu Cupru 2.0 16V z roku 98 a ani jedno auto žádnou korozi na podvozku a prazích nemělo. Ta spotřeba je jak píše ddawe. Nesmíš to moc honit, no. :-)
o 18.04.2008, 15:42 | Kicker18
Mno dness jsem byl mrknout v bazaru na jedno pekny toledo 1.8 r.v.98 nejakejch 74kw ale byl to naftak.Ten automechanik co tam pracuje rikal ze to sou do toho toleda nejlepsi motory ty TDI-cka a moc my ho doporucoval tak nevim?jak je tedy na tom ten benzinak?A naftak nebo benzin?Diks
o 18.04.2008, 21:34 | u-geen
ja benzinaka nemel (TD a ted TDi 81kW), takze jen co se tyce zbytku... trpi na korozi, nejen prahy, ale i dvere (klasicky rohy, spodni rantl oken, zadni lemy). Jinak dobry auto, pohodlny, dost toho uveze, ma klasickej, dle me nestarnouci design, da se sehnat se slusnou vybavou. Osobne bych sel do poslednich roku vyroby (EZ98/99), zda se ze se tam dost zlepsila antikorozni ochrana, pokud muzu porovnavat (mel jsem 95 a mam 98)

Jesi naftak nebo benzin zalezi, kolik najedes, a co preferujes. Jinak pokud si koupis silnejsi verzi, byva obdarena slusnejma brzdama, moje TDi ma vepredu 280 kotouce (a kotouce i vzadu)

... jinak rozdil mezi 3kovym a 2kovym podvozkem by mel bejt akorat v rozchodu, takze to bych fakt nehrotil jako nekteri zde.

moje vypada aktualne takle: [ Link ]
o 18.04.2008, 23:24 | Kicker18
Diky moc tak kdyz to dopadne sel bych asi do nej!Myslim si kdyz narazim na dobrej kus tak auto bude slouzit jeste dlouho!
o 19.04.2008, 12:42 | u-geen
to asi jo, kazdopadne je to auto, o ktere se musis starat (absence pozinku a "stary auto" )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3684 sekund.