Navštíveno 3034x

Zacal jsem zleva v 80 predjizdet pres plnou a on zacal odbocovat k pumpe tak jsem to akorat mohl ztrhnout abych ho nesejmul

"Zacal jsem zleva v 80 predjizdet pres plnou a on zacal odbocovat " co k tomu dodat tvůj problém a dobře ti tak ... když předjídíš přes plnou ! Zvláště na takovém místě k odbočování ! Na fotkách to vypadá celkem hodně trefené
tak buď rád že si nepotkal protijedoucí tatru s pískem
pokud tam je plná, tak on neměl co odbočovat k pumpě a ty už vůbec ne předjíždět.....
Sis to nechtěl vodřít, tak ses mu uhnul a vono všechno špatně... byl v tom vůbec motor???? Je to zmáčklý jako by tam ani nebyl :-D

01.05.2008, 12:43 |
ivls tak já osobně, kdybych něco takovýho zpískal, tak bych to nazval asi nějak takto : jsem to ale vůl ...
K té benzínce je odbočovací pruh, případně značená možnost odbočení? Pokud ano, tak jsi idiot, máš předvídat a hlavně nepředjíždět na plnej. Tvůj boj, že jsi to poslal. Kdybys ho sejmul, měl bys asi větší problém.
Osobne by som Ti ešte dal nakladačku takú, že by si sa z toho zlatý môj posral. Cez plnú predbiehať? To sa nerobí, ak by si to nevedel. A druhú nakladačku by som Ti dal z princípu, aby si si uvedomil že tam mohla ísť mamička s dieťaťom v aute naproti... neskutočný idiot si, poviem Ti...
vůl je málo pro 200tis škodu...ale říkám si že kdybych tu škodovku sejmul tak bych to možná neměl tak rozmlácený...
hehe měl si napsat, že si jel natankovat a že při pohledu na cenu benzínu se ti momentálně zatmělo před očima a řekl sis že uměle srazíš cenu :-D což se ti defacto povedlo , ale měl si jet maličko rychleji abys ten sloup s cenama srazil celej a né jen natural 98. Já bych ocenil sražení ceny nat 95 :)
No hezky :-) JEste nez sem otevrel prispevek, bylo mi jasny co tady bude, vcera sem jel zrovna okolo a premyslel sem, jak to tam muze nekdo takhle pustit. A jinak, ve meste 80, pres plnou, navic kdyz tim smerem sou 2 pasy, docela nechapu !
jaký to je potkat hlavou vystřelenej pytel?
... taky jsem se chtěl zeptat... jinak dobře jsi začal bojovat proti vysoký ceně benzínu ;-)

a tos měl tim nadpisem namysli sebe? Já tohle udělat, tak se tím teda moc nechlubím...
2 Johny.:
Jako vsichni predemnou, ale s tim rozdilem, ze ja zase chvalim tvuj pristup - uznavas svou chybu a jeste to tady davas jako ODSTRASUJICI PRIKLAD - to hodnotim kladne. Ze jsi tele je ale bohuzel jasne :o)
2 Only_One:
Srazit ceny, se z tebe poseru :o) hihi
kdyby ten ko*ot nezacal odbocovat tak se nic nestalo, holt jsem debil...kazdopadne on se mohl podivat do zpetnyho a mohl tomu treba zabranit
2 Johny.: a je to tu zas... keby on toto, keby on tamto. Nemal si čo predbiehať na plnej! Tečka!

01.05.2008, 13:59 |
BALI to už jsem viděl včera u Johanika vyfocený v telefonu :-) jsem si řikal co za vola to může takhle trefit,že to musela bejt ženská a on to člen AHC
Jako Slim 2x ...Tohle je pomyslná třešnička na tvým vystupování tady...
tohle se muze stat kazdymu z nas...akorat nekdo ma stesti a nekdo ne...sice pro toto neni omluva ale uz je pozde a nenadela s tim nikdo nic...
to Johny: Stat kazdemu z nas? To jako ze tady kazdy z nas predjizdi na plne??? :-)))

01.05.2008, 14:34 |
TROY johnyku nevokecávej to tady - auto jsi rozšlehal tak se snad poučíš

01.05.2008, 14:43 |
Cenda taky jsem na mašině předjížděl, když jsme neměl, taky jsem si pěkně rozbil hubu a dost zničil mašinu. Okolnosti jsou vedlejší.
Draze zaplacená chyba, ale odsral jsi to alespoň sám. A už si na tyhle situace dáš příště velkej pozor. Každej občas udělá kravinu, třeba i v momentálním nepochopitelném zkratu, kromě pana Slima.
udelat to mne tak ti jeste slapnu do usmevu a ze na ty pumpe se kazdy den
je blb ze to bral prez plnou ale zas v tysituaci to udelal na druhou stranu dobře nez zestrelit znicehonic odbocujici skodofku a nekoho treba i zabit tak to radsi strhnu s ní a narvu to ale johnyho hloupost to neomlouva na druhou stranu hlavne ze je OK odnesl to jen palec v sádře... a jinak ja na tyfotce jak to tam zkoumam vypadam jak kok.t :D

01.05.2008, 14:53 |
KFL | Upraveno: 2008-05-01 14:54:35
Plna cara, plus jeste 361/2000, § 17, odst. 5, pism. e) .. slusny skore.
kolik bodů je za destrukci benzínky?

01.05.2008, 14:58 |
H.E.R.O. | Upraveno: 2008-05-01 14:59:30
já jednou připojoval kapík a zapomněl jsem odpojit kabely od baterky,v kufru když se kabely na kapíku dotkly padla ráno,bílej záblesk jak v bouřce a já 10 minut neviděl :o) od tý doby si pamatuju,že se před zapojením musí odpojit baterka, ty si odted budeš pamatovat,že se nepředjíždí na plný čáře
ten člověk na tý fotce má podobnej účes jako občas Mareš :o) je z něj teĎ celebrita... kdo to je?
dmnt, co dodat, a ještě se tím "chlubit"???
Only_One: to je p3rf3kt
ruffrider:taky ti nerikam ze si ko*ot, si asi jeste nenaboural vid
Kdyz jsme u toho, dejte sem nejaky fotky toho jak ste treba nabourali. Nekteri lidi si asi mysli ze jsem jedinej na svete.

01.05.2008, 15:17 |
KFL Johny.> Ja myslim, ze vetsina prezentuje svuj nazor v reakci na tvuj prispevek. Kdybys napsal treba .. "Protoze jsem curak a predjizdim jako hovado na plny care i presto, ze chlap odbocuje k pumpe, tak jsem si zrusil auto. Muzu bejt rad, ze to dopadlo takhle, ale par facek bych si zaslouzil zfleku." .. byla by reakce zdejsich jina.
Ja jeste neboural (tuk tuk), takze fotky dat nemuzu.
KFL: jenze ja se tady tim nevytahuju ani nerikam ze jsem to nezavinil, vim ze to je moje vina a beru to, vim ze jezdim jak kokot...dal jsem to sem aby vsichni videli co se taky muze stat..

01.05.2008, 15:21 |
KFL Johny.> Hm, ale jak se zda, dost lidi to pochopilo opacne (vcetne me). V tom pripade beru zpet svuj predchozi prispevek :).
Dopadle jeste dobre fabka :) ale na to ze to nebyla tak velka rychlost toho moc nevydrzi :)
Co ti k tomu jinyho napsat? Jsi vul no, priste to uz neudelas.
Jinak tady mas moje foto z my bouracky :)

01.05.2008, 15:39 |
20bad Johny ma u me bod, pitomost muze udelat kazdy, hlavní je si priznat ze clovek udelal chybu, hlavne ze vsichni zdraví, poldove to uzavreli na miste nebo jdes do správního?

01.05.2008, 15:43 |
BALI mě sestřelila fabie... na těch fabiích bude asi něco špatně :-)

01.05.2008, 15:59 |
Lefi mě mazda :))

01.05.2008, 16:01 |
Lefi a octávka

podle mě si výplod debility, sebral bych ti noty na 5 let

01.05.2008, 16:03 |
Lefi a strom :)))) (i když tady jen jako spolujezdec)

takhle to dopadá, když vás sestřelí důchodkyně :o)

AllInOne: auto na rozvoz rohliku? :o)
Johny.: není co k tomu dodat.. jen že si fakt blbec.. přejíždět přes plné čáry a v 80 ve městě... dobře ti tak,... jak píše Johaník: A jinak, ve meste 80, pres plnou, navic kdyz tim smerem sou 2 pasy, docela nechapu !... debilita.
tapík: vypadá to tak :o))) Každopádně to dopadlo fajn, taková větši pusa z boku :o)
ten co odbočoval na tu pumpu, šel tedy předpodkládám taky přes plnou ? Dal blinkr ?
jestli blikal se nedokáže...já takhle boural, když borec za horizontem odbočoval k baráku, byl jsem sice třetí, ale ten co to jakoby zavinil vlastně za nic nemohl...přes plnou se může a že neblikal je slovo proti slovu...naštěstí já to jen ťukl, ale ten uprostřed nezavřel dvoje dveře a kufr, chudák:-)

01.05.2008, 17:50 |
muSlim | Upraveno: 2008-05-01 17:54:52
2 Cenda: tak to prrr zlatý môj. Ja som nepovedal že ja som nikdy pičovinu nespravil, ale predchádzať na plnú, sundať auto, dať to sem akože jaj aký som kokot a potom sa ešte vykrúcať, že keby tamten sa díval do zrkadla, tak sa to nestane, to mi prepáč, ale si tiež poriadny kus kokota, keď Ti to príde ok s tým, že si to priznal. Tamten pán sa NEMUSEL dívať do zrkadla, lebo na plnej SA PROSTE NEPREDBIEHAŤ KURVA a hotovo! Ak nevidíš súvislosti, je mi Ťa úprimne ľúto a snáď sa nikdy v živote na ceste nestretneme. Ani s Johnym. Priznať si vec je pekné, ale potom sa snažiť vyhovoriť a brániť a trošku sa snažiť zatiahnuť do toho druhého, to je nepekné... hmmáno?
jel 30 a najednou hodil blinkr a jel doleva k pumpe, kdyby zacal blikat tak jak se ma tak bylo vse v pohode, ja bych ho vklidu predjel a nebylo co resit.
Slim:tvuj nazor uz vsichni zname...

01.05.2008, 18:12 |
20bad Slim, sorry ale přečti si zákon, když tu říkáš, že se nemusí koukat do zrcátka, pokud odbočuješ nesmíš ohrozit řidiče který tě předjíždí, není tam nic o tom že to neplatí na plné čáře atd.

01.05.2008, 18:19 |
sedlo Slim: Ty budeš přesně jeden z těch co si myslí že když jedu 30, tak jedu bezpečně a co je okolo mi je jedno... Koukám před sebe a ostatní mi polibte! Že udělal blbost, za kterou to naštěstí odneslo jen to auto je jasný každýmu! Ale kdyby se ten druhý koukal kolem sebe, dal !!!V ČAS!!! znamení o změně směru jízdy atp, tak se tomu dalo zabránit i z jeho strany! Přece to není o tom toho druhého vycvičit a zabít! Půlka debilů, předpokládám jako ty, ani neví jak správně blikat na kruhovém objezdu, před odbočením nejříve šlápne na brzdu a pak dá blinkr a dělá všem okolo naschvály jen aby je vycvičil ale hlavně že jedu pomalu a bezpečně! Když chce jet někdo rychleji tak mu uhnu, at si drzku rozbije sám! Já jel jednou z práce a málem srazil nějakou holku, protože debil proti mě ji pouštěl mimo přechod a ona tam najednou vyběhla, naštěstí jsem nejel více jak 40 a zastavil, ale kdybych ji srazil tak co?! Je to jen o tom používat mozek... Johny v tuhle chvíli asi vypnul :-) ale poučil a nikomu se nic nestalo... Tomu druhýmu třeba přístě dojde, že se taky mohl zachovat jinak...
Johnyho vůbec neobhajuji, ale ty jsi fakt pako!
johny - vlastní vinou jsem akorát kdysi odřel svý první auto při parkování, v křižovatce a přes plnou fakt nepředjíždím, natož abych jezdil 80 ve dne přes obec.jinak do mě cca před 4roky naboural idiot když jsem obočoval na křižovatce vlevo a on mě v té křižovatce začal předjíždět (hovado), naboural mě na zadní roh kufru a roztočil mě, výživnej zážitek, stačilo jednou a už to zažít nechci, proto mi připadá úplně na hlavu že to sem dáváš, měl jsi štěstí žes někoho nezmrzačil(přinejlepším).
2 20bad: Nemyslel som to tak ako to vyznelo, chcel som zdúrazniť to, že on predbiehal na tej plnej, takže je úplne jedno, či sa ten druhý díval alebo nedíval do zrkadla, chybu spravil on a ešte sa to snaží hodiť na toho druhého. Rozbil som auto, lebo som ho chcel predbehnúť na plnej, ale on dal neskoro smerovky a ešte to bol dôchodca a šiel 30, on je zlý... podajte si ruky :o)
2 sedlo: ty to vieš najlepšie, ja chodím 30 vždy a všade :o)))

01.05.2008, 18:37 |
dddd Plně sdílím názor Sedla a blbost udělal, již každý z nás jenže někomu se nic nestalo a někomu jo a někdo si to nechce přiznat, co já, už jich nadělal bohudík se nic nestalo. BOhužel někdo je dělá furt a to je špatný pro ostatní.

01.05.2008, 18:39 |
20bad 2 Slim jenže on to právě není tak uplně jedno jak říkáš "takže je úplne jedno, či sa ten druhý díval alebo nedíval do zrkadla, chybu spravil on", právě že tak jednoduchý to není:-) něco je udělat přesupek "předjíždění v místě kde je to zakázáno §17/5" a něco jiného je ohrožení při odbočování, máš to stejný jako když z jednosměrky v protisměru pojede borec z tveho pohledu z prava na křižovatce bez značení a ty mu nedas prednost zprava, nehoda je na tebe a prestupek na nej.
A zbytečně se tu nehádejte, názor může mít každej jinej, kdyby ste jezdili všichni bez nehod tak sem bez prace:-)

01.05.2008, 18:47 |
sedlo Slim: Nikdo to na nikoho nehází, teda spíš na toho druhého, johny je jasnej :-D!!! Čti pořádně! Jen ten druhý tomu mohl taky zabránit!!! Dát v čas znamení o změně směru jízdy a použít zpětné zrcatko...
Skoro nikdo totiž neví k čemu to v autě vlastně je...
Táta jel po E55 domu, silnice široká jako kráva, takže víme že když uhnete ke kraji, můžete předjíždět bez komplikací... Dojel auto, jel za ním zhruba tři kilometry a levým světlem vykukoval ven, protože by ho rád předjel a po těch tře kilometrech najednou bylo vidět jak se borec lekl a ustřelil autem ke kraji! Přitom on za ním jel dost dlouho, ale nikdo nepoužívá zpětné zrcátka... Všichni čumí jen před sebe a okolí je nazajímá...

01.05.2008, 18:48 |
Cenda reagoval jsem především na tvoji přehnanou ... reakci, jak kdyby jsi sám nikdy žádnou kravinu na silnici neudělal. Naštěstí to strhnul a odsral to sám. Předjíždět neměl, ví to, tečka. Kdyby byly v prdeli ryby ... znáš to. O tom nedebatim. Obecně - mě prostě tyhle přehnaný reakce vadí, tady se pomalu každý v podobných příspěvcích staví jak svatej.
Nepsal jsem nikde, že je to ok, ale že si na tyhle situace bude příště sakra dávat bacha.
Že je ti mě líto je pěkný a vřele děkuju
20bad: ty si policajt??
je to pravda ze kdyby se podival do zrcatka tak by tomu mohl predejit, ale podle toho co rikal to vypadalo ze ten ridic nejezdil tak 10 let, meli skodovku 120 a jeli zrovna z technicky...jsem to narval a rychle vyskocil a drzel si palec, auto na sracku a on vyleze a zacne nadavat do kok*tu a cur*ku co delam pritom mel ohlej blatnik na kterej mu da pojistovna....nechapu takovy lidi
2 sedlo: to je mi jasné že je jasný :o))) Ale prečítaj si, akým spôsobom to napísal. Vyložene to tam vyznelo, že je nakoniec chudák on. To je jediné o čo mi išlo, nie je, je trt a dobre mu tak.
2 Cenda: prehnaná reakcia je niečo iného než to, čo som napísal. A ako som už naznačil, niesom svätý a nejazdím ani ako dedo, ani ako svätý podľa pravidiel, ale kokotiny tohoto typu si nedovolím spraviť už len z princípu, lebo tak trochu myslím aj na ostatných účastníkov, nie len na seba a na svoju 1.2HTP ktorá to určite dá... :o)
HTP=honem to prodej:)))))
Johny.: ty vole uvědomuješ si co tady píšeš? kdybys toto udělal mě tak ti šlápnu do úsměvu.. Prostě byla plná, byls v obci a tečka. Jestli si tak dobrý řidič jak tady dokazuješ tak si měl předvídat. Nechápu co tady hážeš na toho druhého. Každý někdy udělá chybu jak tady psalo hodně lidí, ale ty si tu chybu musíš přiznat. Ještě tady hodíš nadpis jak kdyby ten kokot byl ten druhý řidič. Fakt zamysly se nad tím cos tady psal a cos udělal špatně před srážkou...
teda to ze by tim nadpisem myslel toho druheho mne ani na chvilku nenadadlo.....

01.05.2008, 21:41 |
DiDa Ja bych ten nadpis upravil:
Takhle to dopada, kdyz jezdim jako kokot:(((
Jinak, hlavne ze se nikomu nic nestalo..
PS.: tohle jsi ale asi nemyslel vazne:
vůl je málo pro 200tis škodu...ale říkám si že kdybych tu škodovku sejmul tak bych to možná neměl tak rozmlácený...

01.05.2008, 22:23 |
KFL 01/05/2008 18:12 20bad
Slim, sorry ale přečti si zákon, když tu říkáš, že se nemusí koukat do zrcátka, pokud odbočuješ nesmíš ohrozit řidiče který tě předjíždí, není tam nic o tom že to neplatí na plné čáře atd.
---
Tuhle pasaz mi, prosim, najdi ... at jsem hledal, jak jsem hledal, nenasel jsem. Naopak kdyz predjizdis vice aut a nekdo vpredu odbocuje doleva, TY se musis zaradit za nej ...
KFL: co tu řešíš? jenom prase jezdí ve městě přes den 80 a předjíždí přes plnou.. Jinak jako dida s tou větou.. si MOC

01.05.2008, 22:31 |
JP Pěkný pěkný:)
Já jsem boural asi 10 dní po obdržení papírů, přehlídl jsem auto jedoucí po hlavní (schovalo se za sloupek a já se kouknul jenom jednou), ještě teď se mi na to špatně vzpomíná, i když se nic moc nestalo (mě vůbec nic, stihl jsem ještě zastavit). Fotku nemam:).
Nebudu ti psát jaký jsi hovado, prostě telecí léta no. Narozdíl asi od všech tady na fóru jsem taky hardcore pirát - taky občas předjíždim na (dvojitý) plný a jezdim 80+ přes město (když v okolí nejsou lidi), ale nikdy jsem se kvůli tomu nedostal do nebezpečný situace. Ale naprostej základ je s jistotou vědět, proč tam ta plná je a zvážit, jestli to riziko zrovna hrozí, nebo ne. Když je tam proto, že neni vidět dost daleko (dost daleko = stihl bys uhnout kravící motorce), je předjíždění nesmyslnej hazard, ale někdy prostě ta plná v tu chvíli zbytečná je.
Jinak jestli to byl starší dědula, tak klidně do zrcátka kouknout mohl, ale důchodci už jednak většinou neviděj moc dobře, maj horší odhad a hlavně nečekaj, že někdo pojede ve městě 80. Prostě bych to na něj neházel ani částečně... předvídat "nepředvídatelný" má hlavně ten, kdo chce jet přes limit.

01.05.2008, 22:32 |
KFL Midnite> ??? Precti si muj prispevek poradne :). Na Johnyho jsem reagoval uz nekdy odpoledne, ted jen chci vedet, jestli 20bad mysli svuj nazor vazne.
jj telecí léta , nikomu se nic nestalo to je hlavní a dobře tak tý benzínce ať to bere jako bojkot za snížení cen :)
jinak co tabák už jsi poslal ? :))) né že mi ho zhulíš :))

01.05.2008, 23:21 |
20bad 2 kfl - § 21 Odbočování
(1) Při odbočování na křižovatce nebo na místo ležící mimo pozemní komunikaci musí řidič dávat znamení o změně směru jízdy; při odbočování nesmí ohrozit řidiče jedoucí za ním a musí dbát zvýšené opatrnosti.
a ty my tam najdi tohle "Naopak kdyz predjizdis vice aut a nekdo vpredu odbocuje doleva, TY se musis zaradit za nej ..."
KFL a 20bad: panové však se nehádejte.. Johny. je prostě telecí hlava xD..

01.05.2008, 23:34 |
KFL | Upraveno: 2008-05-01 23:37:30
20bad> Kdyz predjizdis, za nikym nejedes, protoze jedes v protismeru. Tenhle paragraf mini, ze odbocujes tak, abys neohrozil auto ZA sebou - napr. tim, ze nedas blinkr a najednou zabrzdis a zatocis a ohrozis tak toho za sebou. To nema s predjizdenim co delat a navic prave odbocovani versus predjizdeni resi paragraf o predjizdeni, kde je explicitne napsano, ze NESMIS predjizdet auto, ktery odbocuje doleva.

01.05.2008, 23:34 |
KFL Midnite> Ja se nehadam, jen diskutuju ;))

01.05.2008, 23:39 |
KFL | Upraveno: 2008-05-01 23:44:22
20bad> Tady jsem ti to jinak nasel ;)
§17
(5) Řidič nesmí předjíždět
e) dává-li řidič vpředu jedoucího vozidla znamení o změně směru jízdy vlevo a není-li možné předjetí vpravo podle odstavce 1 nebo předjetí v dalším volném jízdním pruhu vyznačeném na vozovce v tomtéž směru jízdy
Nicmene - zakon neni tak dulezitej. Pokud odbocuju doleva, vzdycky koukam do zrcatka, jestli se tam neriti nejakej zavodnik. Radsi si pribrzdim a necham ho prehucet, nez aby mi skoncil ve dverich.

01.05.2008, 23:43 |
DiDa 20bad: ta tvoje posledni veta: pokud to nedodrzis, tak skoncis jako Johny, zakon nezakon :)

02.05.2008, 06:22 |
hanzz ...kdyby se v tom zrakvil, tak mohlo bejt o kokota na světě míň...
jel jsem na majáky a kapke to uklouzlo :-)
Pro rejpaly - nikoho sem nevezl jen krev v boxu

02.05.2008, 08:16 |
20bad 2KFL- napsal jsi toto "Naopak kdyz predjizdis vice aut a nekdo vpredu odbocuje doleva, TY se musis zaradit za nej ..." a tohle presne jsem chtel abys nasel v zakone, ale to nikde v zakone není.
A "Kdyz predjizdis, za nikym nejedes, protoze jedes v protismeru." takze kdyby tam byla prerusovana cara a mohlo se predjizdet tak ten vepredu muze na tebe kaslat a muze ti to tam ohnout? jakej teda § upravuje ze nesmi odbočovat pokud je predjizdenej? Víme kdy nemuzes predjizdet, o §17/5 jsem psal v 18:39, ale pokud je to v místě kde se smí tak ten vepredu te nesmi ohrozit, i kdyz jedes v jiném pruhu pořád jedeš za ním.
2DiDa - nejaky vety jsou zkopirovany KFL ne z moji kedlubny

02.05.2008, 08:24 |
20bad ted jsem delal nehodu řidiči kamionu, mel 1,49g/kg alkholu v dechu, chlastal pivo i za jizdy, vsude v aute plechovky od piva, tohle je podle me ultra vemeno ktery melo uz 4x zadrzeny papiry, tohle je ten spravnej pirat silnic kterej muze sešrotovat i rodinej barak, Johny je troškař, skrábnul jen blbej stojan:-)

02.05.2008, 09:49 |
KFL | Upraveno: 2008-05-02 09:52:39
20bad> Asi se neshodneme. Podle me si zakon vykladas spatne a meles nesmysly. Kdyz odbocujes doleva, davas prednost autum v protismeru, popr. hlavni silnici. Co se deje za tebou, nebo te nekdo predjizdi, te nemusi vubec zajimat. Prave proto, ze zakon rika (prave §17, odst. 5, pism E), ze kdyz odbocujes, nesmi te nikdo predjizdet. Neni to tak tezky pochopit, ne?
A to tvoje "neni v zakone". Priklad - predjizdis kolonu. Prvni jede auto, ktery odbocuje doleva. Podle zakona ho nesmis predjizdet, co udelas? Zaradis se za nej, ne? Takze to v tom zakone je, staci jen trochu premyslet.

02.05.2008, 09:55 |
KFL 20bad> A posledni vec. Zkus pri predjizdeni dbat sveho presvedceni a nakourit do nekoho, kdo odbocuje doleva. Garantuju ti, ze to bude tvoje vina. Aspon poznas, ze se pletes :).

02.05.2008, 10:03 |
Rudi předjíždět přes plnou bych mlčel, ale předjíždět na "křižovatce" nebo odbočce je vždycky nejvíc o hubu, teď si to asi budeš i pamatovat
Já si na toho blba udělal názor už při jeho prvním příspěvku s Yarisem, toho nemá cenu řešit,napálí auto má z toho hřejivej pocit jakej je frajer a přemýšlí jaký další auto mu koupí tatík,prostě blb
Jako Rudi.
Cara neni zed ale obcas narazis....

02.05.2008, 15:30 |
Magic KFL jeden příklad mi vysvětli. Jedou 3 auta za sebou poslední začne předjíždět a bliká, já chci taky co bych se díval do zrcátka, hodím blinkr a taky začnu a ten zadní je povinen se zařadit zpět, aby mne neohrozil? Je to tak správně podle tebe? Teď se ukaž znalče.

02.05.2008, 16:28 |
KFL | Upraveno: 2008-05-02 16:30:21
Magic> Predjizdeni versus predjizdeni je jina situace, nez odbocovani doleva versus predjizdeni. Stejne formulovane paragrafy, ovsem u odbocovani je jeden navic. Totiz ten, ze odbocujici auto (nikoli predjizdejici ci chtejici predjizdet) se nesmi predjizdet.
A nejsem zadny znalec, nemusis se do me navazet. Jen se zdraham uverit tomu, ze nekdo opravdu sdili nazor s 20bad. Tedy ze kdyz odbocuju, musim davat prednost jeste tem, kteri me predjizdeji. A proto hledam oporu v zakone, kdyz uz nekdo takhle nesmyslne premysli.

02.05.2008, 16:36 |
KFL Aby se nereklo, tak jsem googlil :) -
[ Link ] Musim rict, ze me text z praxe trochu vydesil :((. I kdyz mi dal za pravdu :).

02.05.2008, 16:47 |
Magic Jo ja s ním souhlasím v tom, že nesmíš znenadání a náhle měnit směr jízdy. Pokud chci odbočovat tak musím dát včas znamení o svém úmyslu, abych neohrozil a upozornil za mnou jedoucí vozidlo, je fakt ale, že bych nečekal, že mne nějaký debil bude ve městě předjíždět na plné čáře a ještě v takový rychlosti. Nikde není napsáno, že musím jet 50. Být tam přerušovaná čára budiž. No nechce se mi to momentálně hledat, ale na školení nám to taky tak vysvětlovali. Vždyť i pro toho prvního platí plná čára a kdy jí může přejet.
Ten článek je pravdivej, opravdu to tak policie řeší. Ale u většiny těchto dopravních nehod to vyřeší policie tak, že buď dostanou vinu oba dva, nebo se oba případy odloží, že nelze zjistit viníka, neboť prokazování těchto nehod je opravdu hodně složité. A nikdy nelze předem říct, že ten kdo předjížděl, je v každém případě viník.
do mě nalít kkt co byl nalitej a jel na červenou, takže já vlastně neboural :-)
ale jinak každý občas jede proti předpisům a holt se někdy stane, že to skončí takhle, hlavně, že jsou všichni ok, i když to naštve, mě to třeba taky nas*alo docela dost, protože to byl můj mazel a na nový nemám, ted jezdim línym compactem a jsem z toho na prášky :-/
takže tfui tfui tfui, at se ti to už nepřihodí ;-)

02.05.2008, 21:02 |
jj.26 2 Enismo: Ta guma se takhle sjela až po nárazu, viď:) Vypadá, že nemá žádnej vzorek...
autobus...

03.05.2008, 08:21 |
20bad KFL, nehody uz delam par let a zákon je můj denní chleba, nesežral sem všechnu moudrost světa, ale za tim co jsem psal si stojím, nicméně ten článek co si sem dal je napsanej docela dobre vesmes snim souhlasim, vse co jsem napsal ma oporu v zakone, u tvojích tezí si uz tak moc jistej nejsem spis mi to připadá "ale mě Pepa v hospodě říkal ze je to takhle", taze ja mam jasno kdo tu mele nesmysly

03.05.2008, 14:12 |
KFL 20bad> Komu neni rady, tomu neni pomoci, ze.. :)).

03.05.2008, 14:52 |
rcauta | Upraveno: 2008-05-03 14:58:37
Teda já už jsem boural hodněkrát. Jednou jedinkrát v osobáku a zrovna kůli podobnýmu volovi jako seš ty. Chtěl dělat frajera před holkama a s půjčenym služebákem nabral mě když jsem jel po hlavní a on mě nedal přednost. A to si nepřej vidět jak jsem ho upravil když se ptal jestli nemůžu dávat pozor kam jedu...
Doufám že sis vzal pro příště ponaučení a dáš chvilku pokoj s pokusama o předjíždění tam kde by ses měl držet v pruhu.
A usetril jsi nejaky cas kdyz jsi ho na te plne predjel???? .-)

03.05.2008, 16:14 |
DaveX Já loni v létě driftoval v podzemních garážích :) ťuknul jsem předek a oprava byla 10 000..