Navštíveno 777x

Ahoj, už mě trochu omrzelo silniční spalovák od Kyosha co mám asi už tři roky. V Ikdyž už jsem na tom vyměnil skoro celý auto a pořád se najde něco co se na tom zase musí opravit, je to pořád jenom blbej základ a já se rozhodl jít do něčeho většího a míň náročnýho na výběr terénu. Takže chci nákýho monster trucka.
Našel jsem třeba tenhle
[ Link ] Vypadá to že to něco vydrží. Ale nevim co to je za výrobce a jak je to s náhradníma dílama apod. když se něco poškodí atd. Neni to přeci jen malá cena abych to hned kůli první menší nehodě musel vyhodit. Chtěl bych něco tak v měřítku 1:6 nebo 1:8. Samozřejmě to musí bejt spalovák. Nejlíp když se do toho bude moc lejt normální benzin.
Co by jste mě teda poradili?
Cenová relace by měla bejt tak do těch 25000kč.
Jde mě hlavně o něco spolehlivýho. Nerad bych před a po každý jízdě trávil volnej čas tim že budu něco opravovat a schánět po obchodech.
Všem moc děkuju za rady..
Rozhodoval jsem se mezi HPI Savage nebo Traxxas Revo 3.3 byl jsem spis pro Revo a nakonec z toho seslo a nechal jsem si elektrickou placku =)
pro: Lucass
To jsem stoho celej vedle. Nemáš tam překlad?
Tu placku chápu jako že ses vykašlal na trucky a nechal si silnici. Já mám právě problém že před domem je to na ježdění silnicí (dá se říct) malí. A hlavně neni s kym jezdit, všichni maji buď elektriky a nebo ty buginy apod. na spalovák. Tak když si pořídim něco stejnýho tak bych měl asi skym zablnout.
Podívej se na www.modelbazar.cz
je tam toho dost a nejlepší je to koupit od člověka,kterej to sotva zajel a pak to prodává,já měl MTA-4 od firmy thunder tiger a super,sice se do toho neleje normální benzín,ale počáteční cena modelu je o hodně nižší

03.05.2008, 20:21 |
jenik taky ti napisu par plku jezdil jsem pres silnici monstery bugi skoro vse a spalovak je spalovak elektriku jsem prodal cca po 14 dnech = nuda... ale k veci modelbazar je parada ale urcite nekupuj neco moc jeteho priplat a zajed si sam nove. doporucuji bugi 1:8 napr.:hyper7-8 dobra cena a uz v zakladu s tim udelas dost muziky:-) ja jezdim firmu protech daji se od nich koupit olidni rc jako napr enigma XS co mam alle katastrofa jso nd pac ta firma kdesi v belgii vyhorela.jo a z monstrem to neni takove pojezdeni jako z buginou to mi ver...

03.05.2008, 20:25 |
jenik tady je hyperka

Pro: jenik
No já to bral asi tak všeobecně jestli monster nebo buggy mě přišlo stejný. Jelikož vtom ještě nejsem tak zběhlej tak koupě modela z druhý ruky mě nepřišla jako dobrej nápad. Ty prachy na nový mám, takže se budu řídit heslem. Nejsme tak bohatý aby jsme si mohli kupovat levný věci.
Jelikož mám hned za barákem bicross trať na kola a dost často tam slyšim kluky tady z Fóra řádit tak bych se k nim možná nenápadně přidal...
Rozhodně něco velkýho a osvědčenýho a už nechci vidět Kyosho, tu silnici co mám teď je problém jakejkoliv díl.
Rád bych si tu buggy třeba časem i tunil, lepší ramena, tlumiče atd.
Tak skouknu po tom co si napsal a snad to klapne...
jenik:jee takovýho malýho monstřika jak máš na levo,jsem měl jako prvního,na začátek stačilo,ovšem jak říkáš,nový auto je lepší,máš tak jistotu v zajetí,což u jetýho auta moc nemáš
buginu máš tak na čerstvě posekanej trávník nebo na trať

04.05.2008, 09:47 |
jenik rcauta :no monster a bugi je sakra rozdil... a at koupis cokoli tak zajizdej motor s tema frajerama co do toho vidi je to celkem nudna a zdlouhava zalezitost a dost tim muzes podelat... hodne stesti
paymen: jo to bylo moje prvni protech nitro star porad ho jeste mam :-) srdecni zalezitost :-)))
pridaam foto jak to dopadne kdyz neuridis oprava 4t :-(

no jenže to tvoje vypadá,že je udržovaný:-),já ho právě koupil jetý,a po chvilce mě to stále chcípalo,holt předchozí majitel se stim moc nemazal a to auto na to vypadalo,poctivý zajetí je zdlouhavý,ale když cheš,aby ti auto chvíli vydrželo,tak si to uděláš pořádně
ja si na tom svým spalováku nechal udelat skoleni od asi deseti lidi co mam udelat nez vubec zacnu jezdit. Motor byl od výroby dobré naladěnej, takze jen jsem prisel na ten grif aby to chytlo. Pak jsem to nechal běhat na volnobeh na 10nádrží. dalších 5-6 jsem porad jen tak popojížděl. Myslim ze jsem snad nic špatnýho neudělal. Po každý jízdě to auto komplet vyčistím, vysusim apod.
chtel jsem tim jen ujasnit ze to je důvod proc si pořídím model novej a ne starší. Budu si to moc sam zaběhnout a udržovat.
jasný,ten hummer,jak je na hoře, je moc pěknej,nejsem si jistej jestli to má zpátečku,nejspíš ne,ale v terénu bych jí ocenil
Jo zpátečka mě teď na rovný silnici chybí jenom občas. Ale v terénu už by to bylo asi dost o ničem bez zpátečky. Taky už bych byl rád kdyby to mělo alespoň dva převody, ať to je taky trochu reálnější zvuk na poslech...