Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mbanka - mkonto - kdo má, zkušenosti?

o Navštíveno 5623x o
o 07.05.2008, 13:35 | HIGHTOWER
Koukal jsem na jejich web a vypadá to až moc dobře, má někdo, zkušenosti, je to opravdu bez poplatků?

o 07.05.2008, 13:42 | TomasW
osobně zkušenost nemám... bratranec má a nemůže si vynachválit.. opravdu bez poplatků! Včera jsem si taky vyplnil on-line žádost a čekám až přijede kurýr... chci jen zkusit.. dám tam jen trošku peněz, kdyby s nima byl náhodou nějaký přůšvih... současný účet kvůli nim rozhodně rušit nebudu :)
o 07.05.2008, 13:45 | Pavel 528
no koukal jsem na to taky,ale zatim vidim jako zasadni problem s vkladem hotovosti,protoze maji minimum pobocek
jinak asi same vyhody,tedy pokud jim to vydrzi,....
o 07.05.2008, 14:14 | Rudi
vytrženo z jedný diskuse
"Taky mám s mbank špatnou zkušenost...žádala jsem koncem loňského roku o zřízení účtu přes internet, domluvily se mnou schůzku kurýra, který pak bez jakékoli dohody či omluvy prostě nedorazil.....
...poté několik telefonátů ( na meily nereagovali), kdy se mbank tvářila, že kurýři nejsou její starost a že si to mám vyřizovat přímo s tím kurýrem, který má moje papíry u sebe.
Tak jsem jim řekla, že v takovou banku nemám důvěru, že jejich účet nechci a protože jsem žádnou smlouvu o zřízení účtu nepodepsala, považovala jsem celou věc za uzavřenou.

Začátkem roku - ač jsem si žádný účet u nich nezřídila, mi přišel mailem bankovní výpis z mého účtu (sice s nulovými obraty, ale byl na mé jméno)...takže znovu několik telefonátů a mailů....dodnes nevím, jestli ten účet je skutečně zrušený, nebo na mé jméno funguje dál třeba někomu jinému.....
...takže to radši dám měsíčně stovku jiné bance, kde se mnou jednají jako s klientem a když mám potřebu, najdu za přepážkou úřednici, která se tváří, že je můj bankovní poradce ..."

a

"Je to banka plná neschopných másel 3x poslali jiné aktivační kódy a završily to posláním smlouvy někoho jiného takže mám rodné číslo a číslo účtu někoho jiného,když jsem jim to volal hodily na to salám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kartu nemám ani po 3 měsících nic neřeší totální nezájem no prostě poláci no coment !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

jinak převládá většinou spokojenost
o 07.05.2008, 14:18 | Only_One
já i přítelka máme Mkonta i Emaxi zařízení i aktivace v pohodě, funkčnost v pohodě bez jediné připomínky. IB přehledné rychlé.
o 07.05.2008, 14:21 | petrbanan
Já mám účet už od podzima, založil sem ho na zkoušku a pořád tam mám nulu :-))), tudíž to opravdu funguje. Akorát karta mi přišla asi po dvou měsících, ale to neřeším.
o 07.05.2008, 14:25 | Nismo.Power
mbanka je celá pofidérní, maj to tady tři kolegové vedle mě k ebance účtu ještě a nadšený z toho nejsme :)))
zabezpečení cca nulový
maily od nich ze začátku chodily do spamu neb jim vypršel certifikát.....
powerová to má taky a během hodiny jí volali asi 7x kvůli jedný a tý samý věci a pokaždý někdo jinej tak řikala že už se bavila před pár minutama s někym o tom samym tak oni že se to asi neuložilo do systému.....
celý to je divný ale poplatky tam fakt nejsou :)
o 07.05.2008, 14:28 | Duri
HIGHTOWER: já založil dnes tak jsem na to zvědavej...
o 07.05.2008, 14:29 | Only_One
když začínal oskar tak taky všechno nebylo hned na 100% :)
o 07.05.2008, 14:49 | JP
Já ho mám asi 2 měsíce jako druhej účet a jsem maximálně spokojenej. Kurýr taky poprvé nepřijel, což mě trochu zarazilo, ale ona má mbanka smlouvu s "mediaservisem", který to rozvážej, takže když ten aktivační balíček nepřivezou, tak s tim na m-lince fakt nemůžou nic dělat. Ale když člověk zavolá na ten mediaservis, tak neni problém (obě linky jsou neplacený). Jsem spokojenej hlavně s eMaxem, něco takovýho jsem hledal, bo mívám "problémy" s přebytkem likvidity...

Akorát mam teď problém s tim, že jsem měl uložený svoje ID na (šifrovanym) disku, kterej mi minulou středu zamával. Takže znám jenom posledních 5 čísel ID a heslo. Prej mi pošlou novej aktivační balíček...:)
o 07.05.2008, 14:49 | JP
Já ho mám asi 2 měsíce jako druhej účet a jsem maximálně spokojenej. Kurýr taky poprvé nepřijel, což mě trochu zarazilo, ale ona má mbanka smlouvu s "mediaservisem", který to rozvážej, takže když ten aktivační balíček nepřivezou, tak s tim na m-lince fakt nemůžou nic dělat. Ale když člověk zavolá na ten mediaservis, tak neni problém (obě linky jsou neplacený). Jsem spokojenej hlavně s eMaxem, něco takovýho jsem hledal, bo mívám "problémy" s přebytkem likvidity...

Akorát mam teď problém s tim, že jsem měl uložený svoje ID na (šifrovanym) disku, kterej mi minulou středu zamával. Takže znám jenom posledních 5 čísel ID a heslo. Prej mi pošlou novej aktivační balíček...:)
o 07.05.2008, 15:00 | ruffrider
Mám, sice jsem měl taky problém že to dlouho trvalo(objednával jsem na začátku prosince a v půlce ledna mě navštívil ten kurýr), pak už v poho. Visa karta zdarma, u nás 3 výběry ze všech bankomatů zdarma, ve světě všechny grátis, nulový poplatky, nemůžu si stěžovat.
o 07.05.2008, 15:01 | Kamil
mám mKonto i eMax a maximální spokojenost
o 07.05.2008, 16:09 | tykeev
Já už tam jsem asi 3 měsíce...
Sice jen jako vedlejší účet, ale spokojenost.
Internetové bankovnictví je fajnový, až dodělají inkaso a zahraniční platby, bude to moc dobrý.
o 07.05.2008, 17:00 | TROY
;-) asi zkusim taky :o)
o 07.05.2008, 17:05 | zede
Mám 4 měsíce, mKonto jako hlavní účet i eMax. Zatím maximální spokojenost. Zezačátku jim to trochu trvalo, než se ozvali (podepisoval jsem na pobočce), karta byla doma za týden a od té doby žádný problém...
o 07.05.2008, 17:25 | HIGHTOWER
tak už jsem podal žádost o založení mKonta+eMax. Sice sem čekal, že mi na maila pošlou aspoň to, že jsem zažádal, ale tak uvidíme :-)
o 07.05.2008, 17:49 | JP
Mail myslim přijde až tu žádost začnou vyřizovat.

Až budou umět zahraniční platby, tak končim s KB...
o 07.05.2008, 18:07 | HIGHTOWER
snad to takto bude i nadále, a ne že až budou mít hodně klientů, že zavedou poplatky... Uvidíme :-)
o 07.05.2008, 18:38 | Sau
Pozor enom při výběru a platbů s jejich kartů v zahraničí - Visa si naúčtuje a následně nechá u mBank zaplatit 2% ! Takže výběr v zahraničí uplně zadarmo není.

viz. [ Link ]
o 07.05.2008, 18:41 | zipp
já už mám založeno, kurýr došel jak bylo domluveno, karta došla o pár dní později, poplatky opravdu nula, spokojenost veliká :-)
o 07.05.2008, 19:12 | Johny.
mam zalozeno, objednal jsem pres net, druhej den zavolali, dohodli kdy prijede kuryr a do peti dnu pak mi prisla karta a vsechno funguje jak ma...takze dobra zkusenost
o 07.05.2008, 22:41 | Mila_307
Mam ho asi mesic, po objednani mi kuryr dovezl do tydne smlouvy az domu, a karta dorazila za dalsi tyden.
Zabezpeceni je pouze SMS s kodem pro kazdou transakci.
Ja jsem ho zrizoval az ted co udelali inkaso, ale kolegove v praci maji ucet uz nekolik mesicu a sama chvala. Nikdo nemel zatim s nicim problemy ani s objednanim ani s provozem. je nas v kanclu uz asi 10.

o 07.05.2008, 22:49 | Rudi
pokud vyřešej platba do zahraničí, tak nebudu váhat!
o 08.05.2008, 10:48 | koren
Pavel 528: maj bejt "vkladomaty"
Nismo.Power & Rudi: :-D
o 08.05.2008, 21:31 | Daryl (A)
ty vole, zase ma nismo nejakej problem :))) S cim nema ? :)

ja mam mbank od ledna 2008 a bez sebemensiho problemu. Na strankach objednal, zavolali, smluvili kuryra, ten dorazil na sekundu presne, podepsano a jedetojakzpraku.

Za tu dobu zadny poplatek ani problem. Nemel jsem jediny zadrhel. Prevody, vybery, paltby, karta ..vse v cajku. Neposkytuji premiove sluzby, ale na ten zaklad co bezny clovek potrebuje je to exkluzivni.
o 08.05.2008, 21:36 | CarAudio
Sem to celý nečetl, ale kolega z práce jí má a má problém s tím, že mu výpisy posílají uplně jinýmu chlápkovi. On se to dozvěděl ve chvíli, kdy mu ten chlápek poslal mejlem jeho výpisy. Když tam volal tak to byl masakr, ale dnes mu výpisy chodí a kopie chodí u tomu chlápkovi, takže toto pro mě není to pravý vořechový :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3059 sekund.