Navštíveno 3159x

15.05.2008, 21:44 |
Syrup Po dlouhym rozvazovani a hledani vcera padla jasna volba a m3maniac vyrazil do D pro auto o kterym snim asi tak 7 let. Prvni dojmy jsou asi takovy, ze je to ABSOLUTNI BOMBA! Privezl ho asi ve 2 rano, skoro jsem nespal, celej den jsem byl v praci a ted jsem se na nej sel zas podivat a udelal jsem nejaky fotky, i kdyz nahovno, tak aspon neco.
Jinak se jedna o 330i ve velice moc slusny vybave, ktera snad krome navi a elektrickejch sedacek zahrnuje vsechno co normalni clovek potrebuje. Zevnitr vypada jak novy, zvenci snad nikdy nevidelo mycku, a motor? To je kapitola sama pro sebe. Vypada a jede jak kdyby vyjel z fabriky.
nahazuju nejaky fotky, az splasim digital, tak budou lepsi.
btw: s autem jeste nemuzu jezdit, nemam prevozky ani zadny znacky :-) tak zatim jenom nejaky foto z garaze.

15.05.2008, 21:45 |
Syrup

15.05.2008, 21:45 |
Syrup

15.05.2008, 21:46 |
Syrup

15.05.2008, 21:47 |
Syrup

15.05.2008, 21:48 |
Syrup

15.05.2008, 21:49 |
clown skoro stejnou dnes tahli polaci z rakous :o) cekal jsem, kdy jim sleti z plataku :o)

15.05.2008, 21:50 |
Syrup

15.05.2008, 21:51 |
Syrup Collin: zadarmo to nebylo :-D .. rok 01
mám stejný sen,bohužel se mi zatím nesplnil

15.05.2008, 22:15 |
Syrup Nismo: konecne AUTO! a ne parodie na auto :-))
Jak už jsem psal přes ICQ, je to prakticky totožné auto jako moje :) Stejná barva, 95% výbavy, rok atd. Akorát já místo m-paketu mám "jen" sportovní podvozek a m-kola :-) Každopádně gratulace, tohle je prostě naprosto parádní auto a užívám si každou jízdu.
BMW fandím - jizdni vlastnosti super, ale prý 3řada nic moc co do kvality a spolehlivosti (hlavně podvozek) - high tech určitě, ale prý nic nevydrží tak držím palce at to tebe nepotká. Mě osobně se líbí nová 3, ale páč mám rodinu tak musím mít velký kombi a to si taky dotáhnu roční z D,mají tam neskutečný ceny a stav aut, snad 530i, 535d nebo 550i - 535 má fantastickou spot. nafty :-)
Scully: jj, BMW je BMW a o to větší šok je když na něj přesedáš z nějakýho vraku :-))))
majoni - já myslím, že spolehlivost OK, maximálně po čase vymění ramena. Ale jinak se mi E46 líbí daleko víc než ta nová trojková řada.
A samozřejmě, přesednout z auta třeba za 100 tisíc do BMW za mnohem víc, to je nebe a dudy :-)

15.05.2008, 22:36 |
Syrup presedlavam z 206 2.0HDi ktera ma najeto 165 litru... takze asi tak :-))))))))
BMW mi nevaděj ale ty nový co ted dělaj to je k poblití .. . . . tyhle řady sou poslední hezký :)
Nismo - jak co. Třeba šestková řada je naprosto parádní. Nepovedly se jen ty ostatní :-)
Jinak pro ilustraci, díval jsem se na pořizovací cenu takovéhle E46 a je to kolem 1.6 miliónu, takže za ty prachy by bylo smutný, kdyby to nebylo rychlý a pohodlný :-)

15.05.2008, 22:51 |
choze kongrat pane konecne Auto :o)

15.05.2008, 23:00 |
Syrup Mr. Scully: mam kopii originalni faktury kdyz to ten majitel kupoval, moje stala 29.1.2001 kdyz to kupoval presne 86 380,- Marek! takze docela raketa
1,6 mega kdysi za tohle ?:)))) taky upadli na znak :)
jo nová šestka ujde ale svezení v tom nic moc a ty posraný kapličky už mi lezou krkem a sou hnusný......
MB, BMW, Audi všichni stejná kaplička na stejnym místě humus velebnosti .. .. ..
nismo: je to věc vkusu, ted abych měl strach si koupit skoro něco novýho nebo ročního od bmw, páč to tady zepsujou lidi jako ty :-))). Alekupovat si něco starýho protože to bylo kdysi hezký a ted už ne to nejde, to bysme tady byli za chvíli jako v muzeu.
syrup: z 206HDI do tohohle? tak to musel bejt mazec, kamarád měl taky 206HDI a větší sračku jsem neviděl - to je auto na nákup maximálně do lidlu a zpátky - všechno tam drnčí, všechno je tvrdé, zpracování 0, vzhled no hnus - ted má stilo 3dv a to je jiná káva i když je to fiat. K tomu BMW ti gratuluju!
Paradicka, gratulace!!!!....mam 3er 330d touring...nekdy bych chtel taky 3l benzinek, ale zase v touringu.
tak vy ty dobe tak 1.3koule ne? to byla marka za 15-17Kc :)
Zavady...no na benzinu motoru snad ani nic, jen podvozek, ty ramena, zadni naprava - hrozi vytržení.
a cena - 10-13t euro...podle km, vybavy atd...todle ma solidny, tak bych rek vyssi hranice.

16.05.2008, 09:18 |
Pekys dobrá značka :o) Tak hlavně ať dobře slouží.
Ale teda nevypada to na Mpaket. Kde je mpaket volant, radicka? A je nejaka velka mezera mezi kolem a blatnikem :)Rekl bych ze je to jen optik paket...jen narazniky.
Ja mel sportpaket a slo to niz. Dal jsem ted Weitec pruziny a jsem jeste niz, pneu je tak 2cm pod blatnikem.
Hmmm...
Wooow tak ta je nadherna, obrovska gratulace:) narezovy interier.. Moc libi:) nechapu jak to M3maniac dela, vozi pouze naproste libovky:)
Cosmosschwarz pro zmenu?:o))
Taktez gratulace, vypada dobre a zachovale :-))

16.05.2008, 09:57 |
JP Dobrý auto a dobrej motor, gratuluju:)
Mě se nejvíc líbí E46 Touring po faceliftu s M-paketem.
Nová trojka taky neni špatná, i když ty zadní světla na sedanu jsou trochu "korejský". Ale kupátko by se mi moc líbilo:). Z4 (Roadster i Coupé) se mi taky líbí. Zato sedmička, šestka a pětka se mi designově hnusí. Zvlášť ten kachní zadek 6. Taky mě překvapilo, jak málo je v 5 vepředu místa...
Gratulujem. A navyše od Reného, to bude pekný cukrík :o)
hmm,moc hezke...
zavidim....o))
Rene totiz nevozi m*dky z bazaru, ale jen auta s dokazanym puvodem od autorizovanych servisu. Holt tam ma dobry kontakty, no :-) Kazdopadne nelituju, ze jsem mu rekl o auto.
JP: měl bys jim v Mnichově poradit, jak tu pětku, šestku a sedmičku dělat, aby se líbila a byla prodejná, když ted ji asi nikdo nekupuje, protože přesto, že to je bmw tak je to hnusný a nikdo to nechce - chápu to správně nebo jsem úplnej debil???

16.05.2008, 11:15 |
ALESS Sakra chlapci....moc hezký auti:-(Mám koktavku za 300 papírů ale pohodlí absolutně žádný.Nemám absolutně představu kolik by vyšel dovoz z D...Chtěl bych tohle autiko akorát v cupé,kolik by to tak vyšlo?
Aless - vyšlo by to tak na těch 300 papírů :) Po faceliftu (čili třeba 2002-2003) na 400. Oproti Oktávce opravdu úplně jiná liga, navíc spotřeba není vůbec velká a díly jsou dneska stejně drahý na všechny auta.

16.05.2008, 13:00 |
ALESS Mr.Scully-- to teda potěšilo :-)))
spotřeba není vůbec veliká...co si pod tím mám představit?
Jinak majitelovi tiše závidím, toto bmw je fakt nádhera
Taky gratuluju,moc pěkné autíčko :-) Jak se jednou sedne do bmw,tak už člověk nechce nic jiného:-) i když vyjímky se taky najdou :-D

16.05.2008, 14:37 |
gigo Je to cca 3 týdny zpět co jsem nechal pro mou přítelkyni od M3Maniaka dotáhnout 323i E46. Auto jako by vyjelo z továrny...super stav technický i optický.
Až budu měnit mou M3, tak za auto které si domluvím s ním.

16.05.2008, 14:37 |
Mr.Scully | Upraveno: 2008-05-16 14:38:28
ALESS :-)))
AllInOne - no asi takhle, má to 231 koní a mimo město to umí jet v pohodě za 8, s těžší nohou za 9 litrů. Po dálnici nejezdím podle předpisů (dvoukilo není problém) a stejně jedu tak za 9.5. Akorát město je horší, počítej tak 12-13 litrů. Podle hustoty města :-)
pan Scully:
ani si nedokážu představit v něčem takovým jet :o)
Spotřeba dobrá, to musím unznat že ano!
tak až budu chtít bmw, taky ss na toho člena obrátím!

16.05.2008, 16:16 |
JP majoni: Jsi úplnej debil. Už jsem ti to chtěl napsat u několika příspěvků, který jsi tu vyplodil. Jsem rád, že ses zeptal. Chodíš si sem vybít špatnou náladu?
5, 6, 7 se mi prostě nelíbí. Nemá to co dělat s prodejností ani ničím jiným. Jestli to nejsi schopen pochopit, je to tvůj problém. BTW kamarádka, která dělá v Autecu mi potvrdila, že nejsem zdaleka sám.

16.05.2008, 17:01 |
BadyS parádní autíčko, gratulace ;)
noo honzíku.. tak to je paráda.. :) tak přecejenom je doma.. Na mě zatim E46 330Ci čeká někde v garáži.. :(
až budeš moct jezdit tak se koukej stavit..
koukam ze tady uz ma bmw kazdej druhej :-)
kara hezka :-)
JP - mne se z poslednich modelu nelibi krome sestkove rady snad nic. Sice takova 135i je asi masakr ridit, ale proste je to hnusny, neda se nic delat. Pro me bylo BMW E46 nejhezcim autem prvnich let tohoto stoleti, ale kdybych mel dneska kupovat funglovku (jakoze na ni nemam prachy), tak jdu do Audiny.

16.05.2008, 19:39 |
JP Jo jo, Audi jsou poslední dobou fakt pěkný, i když z dálky mívám problémy s rozlišením řady. Ale A5 je podle mě jedno z nejhezčích aut, co v poslední době kdo vyrobil. Všechno je to poslední dobou hrozně "voteklý", zvlášť Francouzský auta se mi poslední dobou hnusej. Kde jsou časy Pažoutů x06...:)
Ale ja si zvykl tak na zadokolku, ze bych predohrab uz nemohl :( Leda tak ctyrkolku....

16.05.2008, 20:32 |
choze tomudle rikam kukuc

JP: špatnou náladu? To jen když vidím názor nějakýho prezidenta jako jsi ty. To, že s něčím nesouhlasím, před něčím nesedám na zadek, neukláním se a nepokyvuju souhlasně hlavou neznamená, že si vybíjím špatnou náladu. Když něco kritizuješ tak napiš co je špatně, jen kritizovat umí každej kretén. Pro někoho je "bangelovský" design u BMW ok, pro někoho ne, ale proč ne? Buď nemáš rád velký auta nebo na ně prostě nemáš. A jestli tady blahořečíš něco od peugeotu x06 tak to mluví za všechno - to je asi někde jinde než BMW
syrup: ...sorry za nesouvisející komentář pro JP

16.05.2008, 20:43 |
majoni | Upraveno: 2008-05-16 20:44:29
jinak opakuju: moc pěkný.

16.05.2008, 22:18 |
JP Špatnou náladu proto, že máš aktivitu 48 a přesto si tě pamatuju, protože se neustále do někoho arogantně navážíš. Jakmile někdo nesdílí tvůj názor, je okamžitě kretén nebo debil. Klidně najdu nějaký příspěvky, kde jsi to udělal, přestože tam do té doby byla relativně kultivovaná diskuze.
Nevim jestli ty svoje argumenty vůbec myslíš vážně, nebo jsi nevěděl co napsat na obranu. Už jsi třeba někdy slyšel nějakou písničku, která se ti nelíbí? Proč se ti nelíbila? Určitě je to proto, že nemáš rád dlouhý písničky, nebo jsi prostě neměl na CD. Nebo to náhodou bylo něco, čemu se říká subjektivní pocit? Co třeba baculky? Nelíběj se ti? Kritizovat umí každej kretén, ale proč se ti nelíběj špeky?
Neblahořečim na peugeoty, protože nemam rád a nikdy si nekoupim nic Francouzskýho, ale třeba 406 byla mnohem hezčí, než nová Laguna, což je u mě hegeš.
Mimo jiné se mi líbí i Ferrari Enzo a to je asi někde jinde, než sociální BMW:)
Fakt s tebou končim, už dlouho jsem neodpovídal na nic, co by bylo tak mimořádně o hovně, jako tvoje příspěvky. I ten náctiletej Ústeckej fella co mi tu chtěl přijet "dát na hubu" byl oproti tobě intelektuálně na výši.

16.05.2008, 22:40 |
JP [ Link ] x příspěvků tam nikdo nikoho neurážel, než jsi přišel ty a tvoje "Cendo jsi kokot, vole, kdyby američani ...", "nesouhlasím se dvěma kokotama-Only one, Cendou "
[ Link ] "ty vole, toto je dřevotříska a ozvučnice se dělá z MDF!!!!!!!!!!!!!!!!"
Nebudu hledat dál, ale pamatuju se, že jsi mě praštil do očí už dřív. Na 48 příspěvků mimo bazar slušnej výkon.

16.05.2008, 22:40 |
Syrup Dik vsem za pochvalu! uz se nemuzu dockat az to pristi tejden z ty garaze vyjede na normalnich ceskejch znackach a pojedu to nekam poradne protahnout!
Dneska jsem se na nej byl zase podivat, jak se mu dari, tak jsem si sehnal digital a udelal jsem lepsi fotky nez tim mobilem, tak tady jsou!
majoni: jj z 206. Tim mam na mysli svy osobni auto, jinak jsem jezdil uz i v "trosku" lepsich karach, takze mam sam dobrou predstavu co je 206ka za mrdku :-) Ale zas musim rict ze z tech 160ti co ma najeto ma 120 v Praze a je to drzak jak svine. Zatim... ted na ni zapomenu :-)Jinak jsem tu 330 dneska prohnal po garazich a docela slusne mi to zamotalo streva :-D uz chci silnici!!! sakra moc!

16.05.2008, 22:41 |
Syrup

16.05.2008, 22:42 |
Syrup

16.05.2008, 22:44 |
JP Nedávaly se na E46 ještě jiný zrcátka (nemyslim M3)?

16.05.2008, 22:44 |
Syrup cerna stropnice- super detail :-)

16.05.2008, 22:45 |
Syrup
for JP: Je to s tebou marný. Shodou okolností jsem dnes potkal zorra a taky řekl, že tady musel skončit a poslat do prdele par lidi, že neměl nervy na takový samolibý nuly jako seš ty!ještě že to není jen můj názor
Proč by se mě nebo někomu neměl líbit song jen proto, že ho nemám na CD? Máš pro to nějakej racionální argument? Nebo seš ožralej?
Proč se mi nelíbí špeky? Nedokážeš si odpovědět? Protože jsou nepřirozený, můžou se víc potit, smrdět. Ale právě proto se možná tobě líbí.
Proč se navážíš do mé aktivity, jsem tady teprve chvíli a sbírám rady a zkušenosti, neodpovídám na každou kravinu tak nechápu proč se o nějakou číslovku 48 opíráš. Možná jsi měl po měsíci 1000, ale mě je aktivita naprosto lhostejná. A prosím, najdi nějaký příspěvky a dej je do linku, kde jsem byl ten neposlušný rebel, at mě můžete pokárat jako neposlušného školáčka.
A že ti chtěl dát někdo na hubu? Tak to asi o něčem svedčí.
Když se vrátím na začátek tak vidím, jak tě moje 2 řádky vyvedly z míry a byls to ty, kdo se tak pěkně rozepsal. Že bych měl přece jen pravdu? A proč ses tak rozepsal, když jsou mý příspěvky mimořádně o hovně.

16.05.2008, 22:51 |
Syrup Jinak PROSIM nerozebirejte v mym prispevku kdo je vetsi ci mensi kokot, to muzete resit jinde... Staci mi ze to ctu v kazdym druhym, nemusim to cist i tady. Diky ...
madaros: Diky kamo, no az budu jezdit tak se urcite stavim :) nebo se stavis ty a dame zavod :-D
whiskadelic: jj, jen narazniky,prahy.. .. a snizenej sportovni podvozek, a emkovy kola.. jinak nic moc, no, takova sunka proste... :-D
Martyn: jasny, cosmoschwarz :-) Libi se mi milionkrat vic nez ta silber metalic, a hlavne tohle je NEBOURANY se serviskou a vsema picovinama okolo...
btw: ten fotak udelal nejaky kazy na fotce toho interieru, ted na to koukam.. to na ty sedacce co vypada jako tamto tam fakt neni.. :-D :-D

16.05.2008, 23:32 |
JP Nedokážeš pochopit nic jinýho, než sebe a svoje názory, v tom je tvůj problém:)
ad to CD: Právě proto nechápu, proč by se mi nějaký auto nemělo líbit jenom proto, že na něj nemam. Baculky nemusim, ale to co jsi napsal je hovadina. Někomu se líběj vychrtlý, někomu normální. Neni v tom smrad ani nic podobnýho, prostě je každej jinej. Někomu se líbí design BMW 7, někomu ne.
O aktivitu se vůbec neopírám, přečti si to ještě jednou a hledej souvislost mezi slovy.
Napsal jsi nejdřív 2 řádky, já 4, ty 6... jak malý děti.
To je fuk, nebudu to tady zasírat, stejně to nikam nevede.

16.05.2008, 23:35 |
JP Syrup: Promiň, už ani slovo:)
Hodně šťastných kilometrů a hlavně ať ho prodáváš taky nebouraný:)
gratulace k autu...
jinak teda dost jsem se zasmál, když jsem čet jak majoni potkal zorra, kterej tu s tim taky musel praštit. LOL
JP: ne, tohle jsou standardni E46 zrcatka, mimo nich uz se davaly jen ty zakulaceny na M3. Tyhle seriovy nejsou moc pekny, chtel jsem je puvodne vymenit za M3, ale kaslu na to, nechci do toho soudruhum z Nemecka zasahovat :)
Syrup: hm, tmavej strop peknej :-) I kdyz i ten bezovej svetlej je takovej decentni, nic levnyho :-) Jinak ja mam taky cosmoschwarz a na rovinu ti reknu vyhodu i nevyhodu :-) Kdyz to budes mit vycisteny a navoskovany, tak je to ta nejkrasnejsi barva, co muzes mit. A kdyz to budes mit zasvineny jako prase, tak se v tom budes krcit a prat si, abys mel stribrnou ;-)

17.05.2008, 10:33 |
ALESS JP i MAJONI jak to tak čtu,ani jeden z vás nebude hloupý,podle příspěvků :-)) Hold každý má svůj názor a asi jste každý úplně jiná krevní skupina ale raději fakt řešit aktuální příspěvek:-) Jinak chlapci to,že je tento model jeden z nejkrásnějších od BMW ,natom se asi shodne většina lidí.Ovšem docela často se mi stává že potkám klučinu v tomhle bavku a dívá se na mě jako kdyby byl prezident světa a já jel na koloběžce...a tak by to být asi nemělo.Syrup..doufám že sem do konce roku hodím taky svý fotky tohoto mazlíka :-)

17.05.2008, 11:29 |
JP Tyhle jsem myslel, to nejsou ty samý, ne? Nebo se dávaly jenom na Coupé?

Gratulace, tohle bych taky mohl, kdybych se do něho vešel :-D
Taky jsem byl na bangla vysazenej, ale pomalu jsem zacal menit nazor neco to ma do sebe:) proti e92 bych nenasel jedinou vytku. Snad jen ze neni 335i v manualu:o( sestka se mi taky libi, 5ka jedine mpak, sedma je divoka ale na 20" alpinach to taky neni marne:)

18.05.2008, 00:15 |
Syrup HIGHTOWER: bys mohl vytrhnout predni sedacku a jet na ty zadni, co?:-)))

18.05.2008, 00:28 |
Daryl (A)
martyn: manual je prezitek. DSG !!!
DSG se svýma kopancema a životností určitě nemá budoucnost, to spíš nová dvouspojková automatika.