Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakou LCD TV a HDD recorder?

o Navštíveno 2197x o
o 26.05.2008, 10:00 | Petura
Tak se probírám typy LCD televizí, ale už se v tý nabídce funckí, výborců a velikostí ztrácím.
Úhlopříčku bych zvolil 82-94cm, budem na to koukat z cca 4m, pro příjem TV signálu používám digi satelit, dál DVD a klasický video který bych právě chtěl nahradit HDD recorderem.
Co kdo doma máte a co by jste určitě nekoupili? Cena za telku +-25k a HDD recorder +-6k
na nějaký speciální vychytávky si nepotrpím, protože to pak stejně nepoužíváme (u telky možná by nebyl na škodu PIP, ale není podmínkou) TXT, automatické vypínání má dnes každá telka... :o)

o 26.05.2008, 10:39 | treid | Upraveno: 2008-05-26 10:40:25
Neni to LCD ale doporucuju Panasonic TH-42PX80, EDIT: prekouk jsem uhlopricku takze TH-37PX80

o 26.05.2008, 11:14 | mrazik
Ja se ted 14 dnu tim probiral a dosel jsem k tomu co pise treid a vetsina mi tuto tv doporucuje. V mem pripade uhlopricka 42".
o 26.05.2008, 13:15 | treid
Nemuzu si pomoct ale LCD bych si koupil max na hry,htpc a BluRay ale na SD vysilani a i ty filmy jednoznacne plazmu. O vikendu jsem stravil 3 hodky v Datartu kdy jsem si nechal postavit vedle sebe Panasonic PZ80 a Samsung A656 ktery stoji o 8 vic nez plazma. Plazma ma pekne prirozene barvy, prechody, odezvu ale zase se muze vypalovat coz je ale ktratkodobe pokud tam neco nepojede staticky 24 hod denne. Meli jsme sebou PS3 a XBOX360 a krom bile a kontrastu to LCD nemelo sanci. Napriklad nastavit pletovou barvu je nemozne v porovnani s tou plazmou fakt spatny. BR filmy se me libily trosku vic na LCD ale ruku na srdce kolikch jich je a jaky bude pomer koukani ... no je to na tobe :)
o 26.05.2008, 15:12 | Petura
treid: zajímavé ... ono když je těch TV více vedle sebe tak ty rozdíly jsou vidět, ale když pak máš doma jen tu jednu jedinou tak si myslím že to člověk nepozná ....
mě defakto je jedno jestli LCD nebo plazma, jde mi jen o velikost obrazu, kdyby se dala koupit klasická obrazovka v tý velikosti tak si jí koupim ...
každopádně dík za názor
o 26.05.2008, 15:25 | sekáč
jestli můžu doporučit, tak vem nějakou větší, zvlášť, pokud na to chceš koukat ze 4 metrů. za cca 28k máš už full hd 108cm (orava)
o 26.05.2008, 15:25 | sekáč
jo a k rekordéru - já používám 80gb dvr-706 (taky orava) už rok a spokojenost, teď je za směšnej peníz i 250gb verze, co jsem koukal
o 27.05.2008, 00:42 | unregistered
Elektro prodávám a souhlas se sekáčem, Orava v poslední době mákla a její LCDčka se prodávaj asi nejvíc, ale za tvé peníze bych volil cokoliv od Panasonicu, včetně rekordéru, který asi jako jediný dokážou luxusní střih na HDD...
o 27.05.2008, 11:22 | Petura
a co výrobky Samsung nebo LG? monitory dělaj pěkný, tak TV by taky nemuseli být špatný ne?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.375 sekund.