Navštíveno 616x

Tak došlo na moje slova že an to už nikdy nevlezu. Po tom co jsem se v zimě když bylo teplo natáhnul, tak už prostě mám vnitřní strach na tom jezdit....
Je to SR 50, r.v. 2002, 70ccm - kit Malossi Race, laděný výfuk, uplně nový (nejetý jen obutý) gumy Dunlop. Zatim je před lakem - původní černá metla, ale matroš k tomu mám oranžová signální...
Kolik by se za to dalo říct? Chci 4kolku, tak at mi to tady dlouho nestojí,ale zas to nejde pod cenu...
No jestli myslis ze je 4-kolka bezpecnejsi, tak hodne stesti.
Mrkni na net, Sr 50-tky se prodávají kolem 30k ;o) !
Myslel jsem 4kolku jako auto... ne tu záhadnou věc, ze který už se mi povedlo taky slítnout, než sem přišel na to jak zatáčet...

02.06.2008, 14:03 |
TUNER Co tam je za motor?
Válec je nikasil nebo litina? Malossi race neznam...Jen třeba MHR ,MHR Team atd..
Vejfuk jakej?
Případně dej foto komponent,a celýho skůtru..

02.06.2008, 14:07 |
Francouz | Upraveno: 2008-06-02 12:10:15
já se koukám po skůtru.... kolik by jsi si asi představoval??? Dyžtak fotky sem nebo na wink01 na centrumu... dík
jinak s 4kolkou si nepomůžeš :-) včera jsem jezdil na 7kilu a je to potvora hrozná nestabilní... bobky jsem měl hrozné

03.06.2008, 12:01 |
TUNER Francouz : ?? Nějak nevim vo co gou...odkaz na malossi? Já psal že neznam Malossi "race" Ne že neznam značku malossi.....
Tak to pardon ;o)))))))))))))))))