Navštíveno 1435x

Nemate nekdo zkusenosti s timhle vozitkem? Hlavne co se tyce poruchovosti atd. :)
Díky ;)
sem ti snad řikal že se to tak nesere :) co sem čet a slyšel v usa tak krom přidřenýho motoru tam odejde snad maximálně smínač otáček v převodovce ale to je do litru oprava...... repase motoru je taky za levno a pak už to zase aspon 200 najede vpoho :)
spotřebu ber tak 11-12 průměr těžkou nohou 15
lukas:ty taky nevis co bys uz koupil....o))))
Docela jsem na nej koukal vloni, kdyz jsem kupoval karu, ale nakonec me to nejak odradilo... prej docela dost zere, je to celkove takova velka krava a moc jich tu neni, tak nevim, jak to pak je se servisem.
žere to vzhledem k motoru relativně málo .. . .. . průměr je těch 11-12 a to klidně svižnou jízdou . . . . celkově kráva ano , je jich tu jak hub po dešťi a servis vpoho díly naprosto levný
Nismo: jj, vim a diky, autorecenzi mam taky projitou, ale slo mi spis o nazor nekoho nestranneho :-P
Pavel: njn :)
Mr.Scully: co se tyce spotreby, tak myslim ze neni co resit, neni na ni nic spatnyho, prumer cca 13l je myslim normalni na triapulku ;o)
Aha, ja si buhviproc myslel, ze je to jen trilitr. Tak to asi jo, vzhledem k velikosti auta a motoru to odpovida.
ještě je soc version s 2,7 s 200 HP tu sem měl možnost řídit a byl sem mile překvapen že s tím dokázal ten motor hejbat ... jinak social edition v USA znamená max výbava v čr to jen pro upřesnění .. jinak nevím, že by jich jezdilo málo naopak v Praze dost a jelikož je donedávna prodával mergl tak nechápu otázku se servisem .. nicméně pro mě je to naprosto bombopvý auto svým vzhledem ...
jj, jako Mar, vcera jsem mel moznost projet behem hodiny 3,5l i 2,7l a ta 3,5ka neni nejak vyrazne silnejsi. Auto je to krasny a ted za smesny penize.
Otazka na servis byla spis, jestli neni potreba tam byt kazdou chvili :o)
Zatim co jsem cetl, tak pouze obcas problemy s elektrikou, jinak nikdo moc nepsal, ze by se to sralo, tak snad se to srat nebude...
Btw. zda se mi to, nebo co se tyce vybavy, jsou 300m spis zaklady?