Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz jízda s prasklým čelním sklem

o Navštíveno 1035x o
o 24.06.2008, 23:40 | Paczqo
Chci se zeptat dneska jsem schytal od kamionu dva šutry do skla jeden udělal dubku v pravym hornim rohu skla a druhej šel do spodni časti takže mam popraskanou tu černou čast v pravem rohu a prasklinu do urovně stěrače takže to nezasahuje do mist zornyho pole ale jelikož sklo a vyměna mě bude stát asi 15tis což dam dokupy až po výplatě tak bych rád věděl zda s tim takhle můžů jezdit chvili nebo kolik mi za tohle hrozí pokuta ?

o 25.06.2008, 00:13 | mishan
pokud to máš mimo zorné pole.. tj kde sou stěrače, nemůžou ti za to dát nic...takže s tím klidně jezdi dál, za tohle ti pokutu dát nemůžou....pohoda... kamoš to tak vysvětloval poldum, takže pokud tě chytnou a budou dělat ofuky, pošli je někam... ;-)
o 25.06.2008, 06:06 | Kmoda
Přesně tak pokud je to na ploše stírané stěrači tak maximálně prasklina 2 cm, pokud je to mimo tak je to fuk. Alespoň to tak bývalo.
o 25.06.2008, 09:20 | Midnite
jestli si ty kamínky nedostal na dálnici tak proč sis neopsal SPZ a přibližný čas? mohl si tu výměnu provést za peníze z povinného ručení toho řidiča..
o 25.06.2008, 09:28 | addamec
Midnite: tohle uz davno neplati. resp. plati, ale dany ridic s tim musi souhlasit. Jeste by s tim mozna slo neco delat, kdybys k tomu zavolal policajty a rekl, ze vinik ujel.
o 25.06.2008, 11:39 | Midnite
me se to stalo u nas u Piskovny a nerekli ani slovo :)
o 25.06.2008, 11:44 | Paczqo
Midnite: to bych rad ale, tohle se stalo směrem do hořic do hradce králové na tehle silnici jezdi všichni jak hovada kdo tu trasu zna potvrdí a ten kamion tam měl min. 120kmh sice jsem na něj blikal a ukazoval mu ale moc mi to nepomohlo a jedine co si pamatuju je že to byl kamion s přivěsem na auta a ruskou značkou AY a čisla si nepamatuju. takže mam obavam se smulu.
o 26.06.2008, 08:16 | Phitypaldy
Jo tak toho uz nikdy nenajdes.
A jinak je uplne jedno jestli to mas v zornym poli nebo ne. Proste mas praskle celni sklo a stim se jezdit nemuze. Jedine co muzes tak kdyz te chytnou a budou prudit tak rict ze se ti to stalo prave ted pred 5 minutama.
o 26.06.2008, 08:29 | Paczqo
Phitypaldiy: no už jsem to nahlasil na svoji poojištovně mam sice takove směšne připojištěni ale čekam až se mi ozve likvidator a bude i firmu mam už domluvenou kde mi to udělaji.
o 26.06.2008, 19:10 | Lubosek
dle vyhlasky nesmi byt celni sklo NIKDE praskle takze vymena
o 26.06.2008, 19:15 | Paczqo
Lubosek: jak jsem psal čekam a likvidatora a potom už neni problem do te doby musim čekat no nakonec dam obyč sklo ne antireflexni co ted mam protože to by stalo raketu.
o 27.06.2008, 06:28 | Lubosek
jj rozumim... ale nekteri tady ostatnim pletou hlavu a kecaji ptakoviny...

- to je jako kdyby rekli "sak sem mel jen 1/2 piva, tak prece nemuzu nadychat"
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4701 sekund.