Navštíveno 5254x

Tak jsem se byl včera mrknout na tohle auto :
[ Link ] . Našel jsem na něm pár věcí, prosím jestli by se mi mohli vyjádřit majitelé (asi hlavně Pavel528 :-)) čím by to mohlo být, případně kolik asi vychází oprava.
Zdá se mi, že motor zabírá až od cca 3000 otáček - Vanos ?
Nefunkční klima ...
Nejede elektrika zadních oken ani ze zadních ani ze předních dveří - pojistka ?
Nejde centrál v LZ dveřích - asi motorek ?
Za každou radu předem díky, případně prosím ještě co dalšího zkontrolovat ( podvozek se zdá OK) a jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto bazarem ;-)
Heh, tak za tyhle prachy to ma docela dost much.
To zabirani, muze byt vadny snimac natoceni vacky(?), docela odchazi.
Nefunkcni klima, proc? Muze byt K.O. kompresor a pak v tom budes za 6 minimalne+naplneni rozchozeni.
K elektrice nevim, muze to byt pojistka, ale zda se mi divny, ze by ji bazarnickej zmrd proste nevymenil. Mozna by to mohla byt detska pojistka (+ty LZ dvere, aby dite nevbehlo do silnice...)
Hele, rozhodně to není nejlepší nabídka na trhu. Zelená alá pan nadlesní, k tomu základní sedačky v hadru, nefunkční okna a kdo ví co dalšího. Cokoliv je s klimou, počítej 5-10 tisíc, 1500 stojí jenom náplň a když se rozjedou další závady, tak budeš kupovat kompresor na vrakálu, platit elektrikáře nebo něco dalšího. U benzínu je tak nějak normální že opravdu zabere až vejš ale klidně se dá jezdit od tisíce otáček úplně v klidu s těmihle šestiválci. Na podvozek se taky nenech nachytat, může se zdát OK ale všímej si jemných rozdílů, například sebemenší vibrace kolem 90 km/h může znamenat problém přinejmenším s vyvážením kol, spíše pak kotouči a když to dělá víc, tak i některá ramena, horní uložení tlumičů atd. Když uvnitř zatáčky v rejdu přejedeš nerovnosti a zavlní se ti volant v ruce, pak tě taky čekaj ramínka. Tlumiče se můžou zdát OK ale jakmile je vyměníš, pak teprve budeš vidět co v bavoru opravdu je. Není to auto za tři pětky, takže fakt opatrně a ty opravy, které tě čekají, na ty bych si zkusil říct o slevu.

30.06.2008, 08:19 |
Pekys Jestli ty zadní okna jsou jenom vadnym spínačem zjistíš tak, že přes dálku když podržíš odemykání, tak ti sjedou dolů, když podržíš zamykání, vyjedou nahoru. Pokud se zadní ani nehnou, bude to nějaký relátko, spínač nebo vadnej kontakt.
Klima jak píše Tapp, pokud není tlak, nesepne kompresor, takže nezjistíš nic, dokud to nenaplníš.
Jinak si dej ještě pozor při řazení 1,2 - pokud se ozývají zezadu z pod auta dutý rány, je to hardy spojka (cca 2-3tis), pokud něco zezadu hučí, může to být diferák.
No nevim, taky mi to nepřijde jako zázrak za ty prachy. Asi bych hledal dál a pořádně vybíral.

30.06.2008, 08:39 |
Skury U Andy-auta fakt nenakupuj... Jsou to akorát zloději. Bejvalej šéf tam kupoval passata 2001 s najetýma 112t km, ale pak se zjistilo, že poslední servis v autorizovaným servisu měl při 185t km.
Na tyhle kurvy předražený zapomeň. To že je Passat přetočenej se není čemu divit, dělají to tak všude ( ať mluvim z vlastní zkušenosti tak vyberauto.cz nemlych to samý ).
Porovnej si nabídky, zjistíš že tady jsou předražený. Jinak klasičtí bazarníci co Ti nakecaj modrý z nebe, takže si tam raději vem někoho kdo Ti to na místě rovnou spočítá i s opravama.
Ale ono se prodá. Mě třeba pro zajímavost zaujala Kia Carnival, dojel jsem se na ní podívat, r.v.2000, stav tak nějak akorát a 200t Kč. Tak jsem to schválně sledoval, protože jsem věděl, že z němec jde r.v.2002/2003 s už CRDi, po faceliftu ext i int okolo 140-150. Tyhle starší kusy byli 100 trosky - 150 nádherný. I když teda byla cena přestřelená minimálně o pade ( nepočítejme srovnání stavu ), tak se prodala. Čuměl jsem jak jsou lidi hloupý, tak jim taky nenaleť. Hledej jinde.
no takze ti uz odpovedelo vic lidi,auto nebrat,nema to skoro zadnou vybavu a za ty penize je to nesmysl,na to jak je to auto stary,podleč me se vysypes dalsich 30,aby to nejak vypadalo a v tom hadru to stejne nikdy vypadat nebude..o)))
Tak všem díky, je to tak nějak jak jsem si myslel ... co se týče výbavy tak je pro mě dostačující, velurový sedačky mi taky nevaděj a ač jsem vždycky tmavě zelenou nesnášel tak na tomhle se mi líbí, jinak bazarista se mnou promluvil asi tak 3 slova :-D. Ale počkám na lepší, nejspíš půjdu vybírat v D, tady 528 nicmoc ....
ale jako jinak zvenku vypadá pěkně... :-)))) ale jen z venku, hodně dělají kola a ty zadní světla
Jj, ty kola dšlají opravdu hodně, ale i celkový stav je hodně pěkný - našel jsem tam asi 3 odřeniny ... bouraný vypadá taky, že to nikde nebylo, ale chtělo by to nějakou výraznější slevu no ...
Nech si přivézt pěkný auto od M3maniaka z bmwklub.cz , má v Německu kontakty a vozí většinou libózní auta.

01.07.2008, 09:32 |
Rudi bejt tebou, taky bych hledal spíš v německu
Kounect : diesel a automat nechci ;-)
Redbaron : díky
RedBaron: ty čéče a má i dobrý ceny? on normálně vozí káry?!
ta 530D vypadá fakt libóózně !!!! ještě bych na něm snesl ty faceliftový světla... ;-)
thomas987: on funguje skoro jak v autosalón při koupi novýho auta... řekneš mu co chcěš,počkáš na telefon a máš auto.. :)
Thomas987:za stav,ktery vozi Rene(M3maniac) si neco musis priplatit,ale pokud chces fakt peknou karu,tak ho muzu vrele doporucit.Minuly tyden jsme od nej brali BMW E46 r.v.04 a auto jak novy.
Addict: Pomalu všechny auta který jsem od M3Maniaka viděl, byly za běžné tržní ceny, stavem a výbavou ale opravdu jinde.

02.07.2008, 16:13 |
Addict | Upraveno: 2008-07-02 16:14:09
Nechtel jsem tim rict,ze by mel neco predrazene,ale at nepocita s tim,ze by mu dovezl libovy auto za cenu nizsi spodni hranice v nasich bazarech.
Addict: no já myslel jestli je to za slušnou cenu vůči stavu samozřejmě! Nejsem blbej,tak je jasný že si raději přihodím peníze za luxus stav a dobrou výbavu! Ale myslel jsem to tak jestli to je v rozumným poměru! Ale koukám, podle reakcí, že asi je... ;-)