Navštíveno 350x

21.07.2008, 08:49 |
X-sat (M)
Tátovi u baráku leze v motorovým prostoru auta kuna (ne kunda) - nevíte co proti ní...?
dík
Umlátit nebo tátovi překousne kabely.
Normfest wildlife nebo Normfest maudersutz. asi kolem 200 to stojí myslím. dostaneš to občasv o obchodě s autodoplňkama nebo v orig příslušenství autoservisů. Asi tu mám 2 nebo tři na skladě. a je po problému
Nam se osvedcilo dat do motoru hadrovej pytlík s lidskými vlasy.

21.07.2008, 10:40 |
X-sat (M)
Diky. O tech vlasech jsem taky slysel.
Bratranec skoncil u tablet do pisoaru a je konecne snad klid. Cumel sem jako puk, ale prej to funguje
pida363 tak to bych taky potreboval, mas odkaz pprimo na ten produkt?

21.07.2008, 16:45 |
DaveX smradlavá bota z práce :D tak to fungovalo u nás :) horší že je musíš častěji měnit :) ať nevysmradne :)
já jsem celej motorovej prostor kdysi vysypal bílým mletýmn pepřem. Funguje 100%. Akorát pak mechanik asi tejden kýchal - že prej má na něco najednou alergii, se divil... :-D

21.07.2008, 20:33 |
DITR | Upraveno: 2008-07-21 20:34:21
měli sme jí v podbití nepomáhá vůbec nic něgdo říkal že gdyž ucítí chlupy ze lva že zdrhne....sehnali sme se zoo:D a ani hovno.....až se tata nasral 2noci na ní čekal schovaný venku a zastřelil jí
Goo Goo: hele nevím. zkus něco jako normfest.cz jestli tam něco bude. jinak jak píšu jestí obchodní zástupce. je to konkurence bernera a podobných firem. takže se ohlásí, přijede do servisu, nabídne a je to..