Navštíveno 3262x

21.07.2008, 21:33 |
hanzz Potřebuju koupit příčníky na hagusy. Chtěl jsem jít do hliníkových příčníků s T drážkou od Thule. Ale narazil jsem na obdobný od Hakr. Rozdíl v ceně není zanedbatelný: cca 2500,- vs. 5000,- Netuším ale, jestli se český Hakr kvalitou a použitelností blíží alespoň na dohled od Thule :)
Máte někdo zkušenosti? Díky za (smysluplný :) reakce.
Thule:
[ Link ] Hakr:
[ Link ] 
Dělal jsem u firmy 3roky která je výrobce nosičů (piccola-M, neumann, hakr, Thule:) Hakr nebrat!!! špička je každopádně THULE..zpracování i materiál je uplně o něčem jiném....raději připlať!
kdyby jsi chtěl mužu se ti zeptat ..mohla by být lepčí cena...volba je samo na tobě
www.piccolam.cz

21.07.2008, 22:35 |
Magic Jo Hakr je šunt, koupil jsem ho, ale naštěstí to používám jen zřídka, poměr ceny odpovídá.

22.07.2008, 14:54 |
hanzz Hmm... takže neblíží... já předpokládám, že je budu používat taky jenom z řídka, ale zase aby nebyly po prvním nasazení odkecaný.
Nevřis: Díky za nabídku. Případně se ozvu.
bych potřeboval příčníky a nosič kola na Hyundai i30 CW

22.07.2008, 15:23 |
hanzz ...a ještě jeden dotaz na znalé. Jak je to se zamykáním? Je tam nějaký pořádný zámek, nebo je zamčená jenom ta horní krytka a pod tím je normální imbus?
hanzz..přesně tak, většinou je to jen krytka:/
...jinak za tu dobu co jsem tam byl bych po těhle zkušenostech nekoupil nic jiného než Thule....jde tam o bezpečnost a Thule ji má!

23.07.2008, 07:23 |
hanzz Aha, tak to je tam ten zámek opravdu na h**** :)
OK, kouknu po Thule