Navštíveno 199x

nelepí někdo z vás akvária, nebo dělá ve sklenářství (i třeba někdo známej)???
zajímalo by mě akvárko pro želvu o rozměrech 100x50x40 (délka, šířka, výška) za co nejmíň peněz - nebo želvu ....... už nevim co s ní a hlavně co s maldou, prej se o to bude starat a nakonec to všechno dělám já ... :o(((
já teď lepím hrníček......tak,když to zvládnu - ozvu se :-))) .........něco doma mám,pokoukám se a napíšu,ale zítra........písni na mail

13.12.2005, 21:34 |
Mika | Upraveno: 2005-12-13 21:35:33
delal se sklem ale cenu nevim ale asi by to bylo dost levny glaverbel.com :-) Teplice, mika24@seznam.cz Zdar.
Mika -> díky ale Teplice jsou už dost z ruky .... kdyby bylo něco okolí Příbrami

14.12.2005, 07:24 |
hanzz [ Link ] - za akvárko z 8mm skla 100x50x50 chce 2200,- Kč

14.12.2005, 07:25 |
Beky Zdenda:o))
Copak jsi s ním dělal!!!?! ;o))
a želvička roste a roste :)))

Šlaušek: no to mi povídej jak ta sv*ne roste ... mladá jí má prej asi 10 roků, a když se zmíním, že jí někomu dáme nebo někam do zverimexu, tak to nééé to je pak zlo ... občas tomu nasype a tím to končí, akváro čistím já, protože ho neunese, atd....
ted má akvárko 60x50x40 a mohla by už mít větší, ale víc jak litr do ní neivestuju, to z ní fakt udělám radši polívku nebo risknu to že jí někam daruju a budu to doma poslouchat ...
děkuji všem zůčastněným ... už mám objednáno 100x50x40 5mm sklo i s přístavem pro odpočinek a cenou max. 1200 ...
líná huba holí neštěstí nebo jak se to říká ... :o))) zmínil sem se v práci, a čirou náhodu známej známího (jak to bývá) má sklenářství tak nažhavil telefon a zařídil ... někde za Komárovem u Hořovic ... taky nevim kde přeně ...
ale ten odkaz co jsem dal HANZZ taky není špatnej ... celkem přijatelný ceny ...