Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problém holuby na balkoně

o Navštíveno 4415x o
o 05.08.2008, 06:13 | cendler
Mám docela velký problém a začíná mě to srát.
Co jsme byl na dovolený tak se mi na balkoně usídlily dva holuby, jak jsme přijely, tak jsem celý balkon uklidil, je vám asi jasný jak to vypadalo. asi po týdnu, tam ale zase měli hnízdo a občas někde nasráno, tak jsem to zase kompletně vyčistil, po 3 dnech tam byly zase hnízdo a v něm i jedno už rozbité vajíčko, tak jsem to opět celé vyčistil, a teď se to děje znova, zase hnízdo a nasráno, už nemám sílu to ani čisti, když vím že přiletí znova, co s nima????

CD na prádelní šňůru jsem zkoušel, se mi zdálo že si stím spíš hrajou, než by je to mělo vyplašit.

o 05.08.2008, 07:13 | kamil306
viděl jsem jakousi plašičku u prodejny motorek (takový divný praskání a pískání jednou za čas) zkus pohledat, musí toho být spousta...já teď řeším ultrazvukovou rušičku štěkání psa u sousedů:-)
o 05.08.2008, 07:33 | Rustapha-659
hmmm to znám-takhle je to marnej boj-holub není blbej pták,docela mu to pálí a brzo všechno prokoukne a když se nic neděje a nic ho nehoní a neubližuje mu-je tam zas.Stejně tak když někde objeví skulinu kterou se lze dostat dovnitř.Síť jsem původně nechtěl,ale je to skutečně jediný definitivní řešení "holubí otázky" krom vzduchovky samozřejmě,což je jednak nelegální a druhak velmi dočasný.
Nakonec jsem to pořešil sítí na ochranu stromů proti ptactvu-původně je to určeno k opletení koruny stromu např.třešně před nálety špačků apod.(Bauhaus cca 190,- asi 2x6m nebo taknějak..prodávají se různý velikosti)je to takový solidně elastický jemný zelený pletivo-taková spíš punčocha při max.roztažení oko tak 1x1cm a je klid..takhle na fotce proti rannímu slunci to vypadá nápadně,ale jakmile slunce vystoupá na oblohu-normálně přes den to prakticky nevidíš.Navíc zelená je příjemná na oči. :o) Pak jsou samo profesionální sítě cca 3x3cmdržící v "rámu" z ocelovýho lanka ale to už se pohybujeme v řádu tisícovek vč.montáže a je to fakt spíš provazová mříž připomínající sítě na oknech tělocvičny (proti rozbití míčem)a to jsem taky nechtěl..tolik můj tip.. :o)

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 05.08.2008, 07:38 | cendler
jo o to jsem taky přemýšlel, ale přeci jen je to klasický panelákový balkón , kde se občas sedává, když je hezky, tak jsem chtěl nějaké jiné řešení.

Ta vzduchovka mě taky napadla, ať si ochránci zvířat říkají co chtějí, oni to pokaždé uklízet nemusejí a určitě každý ví, co dělá jejich ho_no na dlaždicích do jde celkem dolů, ale stejně tam něco zůstane.
o 05.08.2008, 08:09 | Phitypaldy
Zkus to vysypat pepřem.
o 05.08.2008, 08:31 | cupra.165
Ja to taky zkousel po dobrym,jedine vzduchovka jim dokazala promluvit do duse...vetsinou si na to zvykne jen jeden par,tak kdyz se mu dokaze domluvit,tak mas do pristiho roku klid :-)
o 05.08.2008, 08:33 | Only_One
koupil bych si hada
o 05.08.2008, 08:42 | FSAL
ty woe, koukam, ze nejsem sam, ja to mam o to horsi, ze sou nejen u me, ale i u mrtvyho souseda (uz asi 3 roky prazdnej byt), s tim, ze u nej to maj jako hlavni utociste, pze tam na ne nikdo nemuze a u me jako letni byt, nez je dycky vyrazim kuy jedny zasrany, uz sem je i travil jedem na krysy, ale asi nejsou krysy, pze to nejak nefungovalo ;) se vzduchovkou behat po balkone fakt nebudu ;) sit i kdybych dal, tak stejne jen k sobe a ne k sousedovi, takze to je taky marny a jeden par tam fakt nemam a hlavne ty kuy furt m*daj a sedej na vejcich
o 05.08.2008, 08:57 | Pekys
sám v tomhle mám naštěstí klid, protože vedle na baráku hnízděj poštolky a solidně to tam vyhubili :o)

jinak jsem to řešil u tchýně, kde to nakonec taky skončilo u sítě, jelikož cd, ani fotky a siluety dravců nezabrali. Trvalo jim asi 4dny, než si na to káně či co to je zvykli. Jen co jsem nandal síť, přešli k sousedům a je klid.
Když koupíš tmavou síť, tak ti ani nepřijde, že jí tam máš. Hlavně ne bílou, nebo se ušilháš při pohledu skrz :o)
o 05.08.2008, 13:49 | Tvrdak
U nás sem zas vždycky vytáh kuličkovku ze starejch časů a pořádně je vystřílel :D po tejdnu si rozmysleli vůbec u nás přistávat a teď sou tu taky poštolky takže klid absolutní...
o 05.08.2008, 14:01 | BadyS
taky jsem řešil a vyřešil, zasklení balkonu a je klid :)
o 05.08.2008, 16:38 | Kesam
Jsou docela dobry :-) skus to . Nebo si nalep do okna na chvilku ptaka černeho oni ti tam nebudou letat toho dravce černeho jak se dava.
o 05.08.2008, 17:24 | hp150
Kámarádovi se tam holub taky usídlil.. Nechal aby si udělali hnízdo a mohli vyvést mladý a je klid ;-)!! A jestli ti to vadí tak nepomáhá nic jiného než ta síť... My máme balkon v přízemí zasklený od tý doby co nám cikáni ukradli oblečení ze šňůry :-DDDD
o 05.08.2008, 17:31 | FSAL
ty woe, Kes@m opet nezklamal, radost to cist ;) :D
o 05.08.2008, 18:26 | cendler
díky chlapy, zasklít mě taky napadlo, ale furt by mě štvalo to sklo čistit, když by bylo špinavý, takže to ne.
To že si tam nakladly jedno vejce a vylíhly, tak jsem si taky myslel bude klid ale ono prd, po 3 dnech se vrátily.
Zatím používám kolíky, taky lítají hezky, vzduchovku nemám, ale asi si ji na pár dní půjčím.
Ale budu přemýšlet o síti, tak ukáže čas co snima udělám.
o 07.08.2008, 11:02 | PlusOne | Upraveno: 2008-08-07 11:02:52
Měli jsme podobnej problém, na balkóně neustále holubí hnízdo, no, otec si vždycky počkal, až se jim to vylíhne, oba rodiče někam odletí shánět žrádlo, a pak to holoubě učil "lítat" po svým - vzal kýbl, ve kterým bylo to hnízdo, a obrátil ho mimo úroveň balkónu dnem nahoru...sedmý patro je sedmý patro.

Po pár pokusech to vzdali sami....
o 07.08.2008, 12:43 | DaveX
puč si nějakou velkou zlou kočku od sousedů, ona je zahryzne
o 07.08.2008, 13:29 | FSAL
hehe, u me ve 13. patre by asi spotrebovala kua moc zivotu, nez by se naucila litat ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.