Navštíveno 4004x

Nemáte někdo jeho knížku "Tak pravil Vincent"? :oDDD sháním.....popř.2. a poslední desku Tančete na hrobech (byl to vinyl)..ale možná by tu raritku někdo mohl mít v mp3..
ď.
Rustapha-659

27.08.2008, 16:22 |
clown mel jsem MC :o))) z vyprodeje za 10Kc... :o)) poslouchat se to nedalo .. Kamos ho chtel na maturitak, jako kapelu, nejak to neproslo, pac se sbor doslechl co to je zac :o))), ale kdyz najdes dej vedet .., obcas najdu nejakou vykopavku.
jako clown: to sem nemoh poslouchat ani ja :-))) pujcil jsem to kdydsi znamymu a on to zapomel v buse, ani jsem to nelitoval :-)

27.08.2008, 17:40 |
Kesam To je nejake kryšna hare ne?

27.08.2008, 18:58 |
DaveF ty vole, vzpominky na par let opravdovy svobody po 90tym roce :) mam myslim prvni lpicko, urcite jedna z nejvetsich silenosti co tady kdy na vinylu vysla :-) normalne to vydal Monitor a bezely na reklamy v TV, dneska neco nepredstavitelnyho..prezentovali to jako HC ale neslo to snad ani poslouchat, Vincent byl regulerni blazen (no mozna jeste zije, fakt nevim)..vim jen ze prisel o nohu a byl na vozejku

28.08.2008, 06:36 |
hanzz S tou svobodou přesně jako DaveF! Tohle se dnes už stát nemůže :)
Taky si na to pamatuju. Poslouchala se Punk'n'Oi Rebelie a tenhle Vincent, jó to byly časy :o)

28.08.2008, 10:02 |
htd [ Link ] PASS: egresovic
01. Komousi Homousi02. SatanizmusInfo: Kdo to je Sv.VincentVincent Venera je skutecna postava magicke Prahy. Excentricky duchodcea mystik, vrchni sef CIA, venusan a venerolog, virtuoz na klavesovenastroje, paranoidni schizoid, vrchol pyramidy, svaty muz. Jako malir vraziklin do nasich mladych post-modernistu, jako stezejni postava rockoveskupiny "Sv. Vincent" omracuje posluchace demonicky-satanskou hruznostisveho revu. (z kniny Tak pravil Vincent, Pablo de Sax)

28.08.2008, 10:05 |
htd jo a tu knizku mas naskenovanou tady:)
[ Link ]

28.08.2008, 10:08 |
hanzz kamarád měl jeho druhou vinylovou desku, který vydal tuším 666ks a každá měla originál udělaný obal ... :)
no tak to je bombice.. 1.MC mám ještě origo doma z tý doby a na poslouchání to fakt nebylo,ale jako kuriozita good :oDDDDDDD knížku jsem četl tak v roce 1994 nebo tak..a vzpomínám dodnes...symbolem čechů je pivo a knedlík a o tom,jak se rozsvítil ve věznici v USA tak,že ještě týden museli dozorci nosit tepelný štíty.. :oDDDDDD MASAKRRR děkuju všem...kdyby náhodou někdo odlovil někde ten 2.limitovanej vinyl dejte echo sem - jak říká hanzz-bylo to skutečně ručně malovaný...stála 333,- koukal jsem na to tenkrát v půjčovně CD v Paláci Kultury,kde se prodávaly i desky a trička.. (blahé paměti)-dokonce pamatuju jak na R1 vždycky říkali i číslo CD aby si to tam rovnou člověk mohl půjčit a netápat...tohle už by taky dneska nešlo.. :oD
díky všem!
Ru-659

28.08.2008, 20:02 |
clown DATART pujcovna CD v PK :o)))
clown: áááááááááááááá taky pamětník? no tak to je hustý.... :oDD

29.08.2008, 14:25 |
koren