Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaroslav Jon alias jony46

o Navštíveno 1371x o
o 10.09.2008, 16:59 | Majk-fox
Chtěl bych upozornit na tohohle debila. Nechal si ode mně poslat woofer, než sem ho posílal, ptal se mně desetkrát na ty samé a triviální otázky, takže to bude zřejmě nějakej retard. Pochopitelně woofer nevyzvednul, tak sem mu před týdnem volal a sliboval, že pro něj dojde a že tam má víc balíků a neví kterej to je, tak sem mu poslal číslo zásilky, nevěděl vůbec co to je číslo balíku.Volal sem k nim na poštu a balík tam pochopitelně visel. A podle hlasu to asi bude nějakej mladej smrkáč. Na ahc chodí , poslední aktvita včera. 120,- za poštovný v prdeli, a hlavně, že pán to potřeboval rychle, tak se se utrhnul kvůli tomu z práce.Woofer mohl bejt dávno prodanej a já bych neměl lítání na poštu.
Jeho adresa: Jaroslav Jon, Chrudimská 3031 Varnsdorf.

o 10.09.2008, 17:32 | kamil306
trošku přehnaná reakce...opravdu se tolik stalo, aby jsi sem psal jeho adresu?
o 10.09.2008, 17:38 | M.a.R.i | Upraveno: 2008-09-10 17:39:37
Přišel mi podle příspěvků trochu retardovaný :o). Myslím,že přehnaný to není, aspoň si dájí ostatní pozor.
o 10.09.2008, 17:41 | dolph | Upraveno: 2008-09-10 17:41:37
myslim ze to prehnane neni vubec.. na zm*dy jedine takhle
o 10.09.2008, 17:54 | Pekis
Naprosto souhlasím se zveřejněním podobných údajů pokud člověk někomu přidělá zbytečné problémy. Člověk si pak dá bacha komu něco prodat.
Ale jsem rád, že se člověk setká i s opačným přístupem. Prodal sem foťák a na dobírku ho poslal někam k Brnu. Vše vyplněno tak jak mělo, ale že paní na poště už dobírku neoznačila sem si bohužel nevšiml. Naštěstí kupující byla natolik solidní, že peníze při vyzvednutí předávající pracovnici pošty vysloveně vnutila. Ikdyž byla u balíku přiložena vyplněná složenka na zaplacení dobírky, pracovnice toto s klidem ignorovala...
o 10.09.2008, 18:03 | Sau
Jo, kde sů ty časy kdy sem od chozehu tu z fora kupoval rádio na dobírku (asi 10tis) Tu sem zaplatil, šecko ok a asi po 3 dnech mě došla složenka na vyzvednutí 10tis Kč :) On ju choze vypsal naopak, tj odesílatel peněz on a příjemce já :)) (teda ono je to vcelku matoucí, když to vyplňuje prodávající, musí to vlastně vyplnit naopak že je příjemce..)

Tak sem mu je narychlo posílal eště převodem z účtu a já si je vyzvednul další den na poště :)

o 10.09.2008, 18:21 | free.tree
... kuwa to nechápu, když si něco objednám, tak to taky zaplatím a vyzvednu... rozčilovat se ale nemá cenu, na každýho kreténa se vaří voda....
o 10.09.2008, 18:24 | Majk-fox | Upraveno: 2008-09-10 18:25:13
Kamil306: Kdybych ti poslal naši konverzaci po emajlech, tak bys měl na celej večír čtení zajištěný.Mě v životě nenapadlo si něco objednat a pak to tam nechat ležet. A kdybych měl opravdu nouzi nebo bych si to prostě nemohl vyzvednout, tak alespoň pošlu poštovný.
o 10.09.2008, 18:27 | party_boy
Rozčílení Majka-foxe chápu. Proto když já něco prodávám, tak pouze prachy předem. Protože prostě u tý dobírky se tohle prostě stává, že si to člověk rozmyslí apod. píčoviny.
o 10.09.2008, 18:34 | Midnite
to ja zase s Jonem mam dobrou zkusenost. Prodaval sem mu zesik a vse ok
o 10.09.2008, 18:35 | Jujk0
Majk-fox, diky za info... Mne pisal mail, ze by mal zaujem o Blackbass... No mna by to postovne stalo kapanek viac, nakolko som zo SR...
o 10.09.2008, 18:45 | Majk-fox
Jujk0: ´Jasný, já mu taky posílal Blackbasse.
o 10.09.2008, 18:55 | Luke_288
souhlas, tohle by se mělo zveřejňovat
o 10.09.2008, 18:59 | Mišell
Bylo by super,kdyby se tu vytvořil nějakej blacklist,kam by se zapisovalo jméno a adresa. Hned bych měl už dva příspěvky.
o 10.09.2008, 18:59 | choze
Sau - jo to byla akce :)
o 10.09.2008, 20:27 | kamil306
to se mi stalo taky, jenže majitel repráky odpálil a svedl to na mě, takže tenkrát jsem přišel asi o tři litry...nechápu že na to na poště neupozorní, ale aspoň si to pamatuju:-))

já už s tím jony46 něco řešil, tak vím o co jde...jen občas v tom člověk může být nevinně a není těžký si pak dohledat, co máte za auto, kde se pohybujete a spousta věcí, která se za ty stovky příspěvků, co sem píšem nasbírá..

a jsem zvědavej, jak se k tomu postaví...pokud se tu vůbec objeví.
o 10.09.2008, 21:07 | Luke_288
"já už s tím jony46 něco řešil, tak vím o co jde...jen občas v tom člověk může být nevinně a není těžký si pak dohledat, co máte za auto, kde se pohybujete a spousta věcí, která se za ty stovky příspěvků, co sem píšem nasbírá.."

???jako že by jony46 šel rozbít auto Majk-Foxovi?
o 10.09.2008, 21:39 | Majk-fox
Luke-288: Asi jo, protože já bych mu to auto nerozbíjel:-) Za to mě to nestojí.

kamil:15 dní to bylo na poště, hned po tom, co sem si na stránkách pošty zjistil, že balík po neúspěšném pokusu o doručení byl uložen na poště sem mu psal, že ho má na poště a číslo balíku. On že pro něj zajde. Fajn. Po 5ti dnech mu píšu, co se děje, řikal, že tam nic není. Fajn, vzal sem telefon a volám k nim na poštu a hle, zásilka nevyzvednuta. Tak volám jemu a cituju co mě řekl,, Tak já pro něj teda dojdu" Kurva tak co je to za jednání, jako kdybych ho prosil, aby si šel vyzvednout můj woofer. Pochopitelně nic, pak sem mu ještě psal mejla a už ani neodpověděl. Nezlob se na mě, ale nevinně v tom nebyl ani za mák. To je jedno, woofer už je prodanej. Tak jen abyste si na tohohle člověka dali pozor
o 10.09.2008, 22:04 | bafis
Zas někdo kdo dělá ostudu našemu městu, ale jméno mi nic neříká. Ještě že jsi to sem napsal až teď, ráno mi do Varnsdorfu poslal zboží za bůra na dobírku sám velký Daryl :-)))
o 11.09.2008, 00:42 | Rudi
je to mlaďas, kolem 19, rádoby všechno bral...

Z tohodle na dobírky taky kašlu, pokud to není někdo známej. Jenom prachy předem - buď jen na poštu + dobírka nebo celou částku.

Sau: to samý sem měl tenkrát já s Nismem, poslal mi dobírku, já zaplatil asi 3,5k na poště a za 2-3 dny mi přišla poukázka na 3,5k :-)) sem se divil, jak je to možný a ono to bylo prohozený.
To je těma blbejma popisama, kdyby tam bylo odesílatel a příjemce, tak to pochopí téměř každej, kdo tam jde jednou za uherskej rok.
o 11.09.2008, 07:22 | CervinVega
jo, tehle zmrdu bych se ma taky mohl par postnout... nejlepsi jsou ti, co si neco objednaj, pak nevyzvednou a pak to chteji poslat znova... samo chci penize predem, tak jakoze jasny, neni problem, debilnejsi pak jeste tvrdi, ze je poslali... no a pak prekvapive NIC :-)
o 11.09.2008, 10:09 | Alííí
Podobně jako SAU a RUDI - tenkrát jsem od někoho kupoval zesík asi za 6000,- Kč, zaplatil balík na dobírku, a druhej den složenka ve schránce, že mám na poště 6000,- Kč. :o))))
Taky jsem pak posílal na účet... :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.