Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Holt ženský :)

o Navštíveno 1462x o
o 15.09.2008, 21:12 | Pagoš
Určitě bylo, ale to neva :)

Záznam telefonního hovoru řidičky uvnitř havarovaného auta
Miláčku jsi to ty? Jak kdo volá? Já! Přece tvoje prdelka. Miláčku, stal se problém.... Ne, nejsem v tom. Miláčku, s tím tvým novým stříbrným Mičubiči bude něco v nepořádku.
Neee, cédéčko už nepřeskakuje. Tos opravil moc pěkně. Víš, trochu se odřelo. Ne cédéčko. Autíčko. Ne, rám i elektrony jsou v pořádku. Ale Mičubiči je jako ohnutej. Jen trošku. Ze strany. Jak z který strany? Z obou stran přece.
Promáčknutý? A ty se ani nezeptáš, jestli se mi něco nestalo? Ty už mě nemiluješ? Ne, nic se mi nestalo. Jsi tak pozorný, že se ptáš. Miluju tě. Já vůbec nevím, jak se to stalo. To oni. Oni se na mně domluvili a schválně na mě začali najíždět. Viděli ženskou za volantem a ... Prasáci. No jako řidiči. Jako řidiči od tramvají. Jsou tak bezohlední. No já jí chtěla předjet a v tom se v protisměru objevila druhá... Oni jezdí jak prasata. Jako u Karláku víš. Kousek před tím butikem. Já myslela, že někam uhne.
Jasně že vím, že tramvaj jezdí po kolejích. Neříkej mi krávo. Včera večer jsi mi říkal úplně jinak, když jsem ti ho .... Jak to, že tramvaj neuhne? Vždyť si mi říkal, že když je vpředu ten ochranný rám, tak že každej ještě rád uhne. Tys mi to špatně vysvětlil..... Já nevím, jestli je to prohnuté. Určitě asi ano, ne? Nemluv tak nahlas, já tě slyším dobře. Bohužel se nemohu dojít podívat. Já nemůžu ven. Ani přes centrál. Ano, zavolala jsem policajty. Nic neříkají. Jen se blbě smějou, devianti.
Budeš si na ně stěžovat? Miláčku, dostaň mě odsud. Prosím. K tobě do pelíšku... Jasně že vím, kolik stojí třívrstvá metla. Já vím, že je Mičubiču na lízink. Lízink ty rád, ne... chichi. Ty to s tou pojišťovnou nějak uděláš. Jsi nejlepší. Jasně že se těším, až mě dostaneš do ruky. Pa zlato. Pa.

foto k příspěvku  od Pagoš

o 15.09.2008, 21:22 | M.a.R.i
taky sem prdni citaci odkud to je, tuším že dfeens
o 15.09.2008, 21:42 | Pagoš
je to tušim z komik.cz
o 15.09.2008, 21:56 | M.a.R.i
Myslím,že ten text byl původně v nějakém članku od dfeense, ale to je jedno. Štve mě, že málokdo uvádí zdroj.
Jinak hustá nehoda, myslím,že policajti museli opravdu padat do kolen :D
o 16.09.2008, 00:15 | bafis
Včera jsem zjistil, že není tak složitý tohle dokázat. Vracel jsem se včera z hokeje v Liberci, jedu jedu a najednou předemnou stojí v zastávce tramvaj, chvíli čekám, nic se neděje, tak jsem jí začal předjíždět, když jsem byl vedle ní tak jsem zjistil že stojí v zácpě, ke všemu se rozjela, najednou v protisměru jela další a ta první mě nechtěla pustit abych se zařadil, takže jsem mále zůstal mezi nima taky takhle zaklíněnej. Ani nevím jak jsem se přední dostal....
o 16.09.2008, 07:26 | Prochy1551
Bafis: a víš, že se tramvaj v zastávce nesmí předjíždět???

ted se mi to kecá,ale taky jsem za to vypláznul flastr - věděl jsem to i před tim, jen mi zkrátka nepřišlo že už byla v zastávce, lae že teprve brzdila.... jenže orgáni co stáli naproti byli jiného názoru :(((((
o 16.09.2008, 10:13 | bafis
Prochy : jsem z vesnice, tramvaj vidím jen párkrát do roka :-)
o 16.09.2008, 11:17 | ruffrider
kdyby měli v mičibuči šíbr tak by mu určitě nevolala:-D
o 16.09.2008, 11:21 | MaxxT
muze to zkusit klimatizaci :-))
o 16.09.2008, 16:18 | SpasitelKlokanu
MAzec... :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3372 sekund.