Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Alarm??

o Navštíveno 664x o
o 16.09.2008, 13:25 | -Tomas_217-
Po tom co jsem mel navstevu v aute opet zvazuji montaz alarmu. Ma to dnes jeste vubec cenu?Ktery by jste pripadne doporucili?Premyslim o Magicar M 100 AS...kdo by byl ochotny mi helpnout s montazi (Praha)?Signume? :)

o 16.09.2008, 13:32 | -Tomas_217-
umel by nekdo dodat za lepsi cenofku? :o)
o 16.09.2008, 14:16 | Kapka (M)
mam od Pavla tenhle... [ Link ]
a spokojenost..namontoval jsem si ho sam za jeden den...zkus brnknout Pavlovi,možna se domluvite i na montaži,zalezi jak je na tom s casem
o 16.09.2008, 16:02 | johanik
Chlape chlape, montovat muziku do auta, stat venku a nemit alarm je docela odvazny. Jinak souhlas s Kapkou, ten neni spatnej, doporucuju, v aute mam neco podobneho
o 16.09.2008, 16:09 | michal_smsmsm (A)
johanik> no odvazne, tak ja jsem na tom hodne podobne, muziku mam stojim venku a alarm funguje jako kdyz nefunguje, v praci stojim kilometr od auta takze kdyz bude houkat neuslysim ho, kdyz mi prijde sms na pager tak nez tam dojdu zlodej ma casu spoustu. dneska kdyz neni auto v garazi nebo na nej nevidis/neslysis ho tak je uplne zbytecny dle me alarm mit. lidi se stejne z ahoukajicim autem neotocej, me tady pod oknama denn ehouka cervena fabie proste se sama rozhouka a houka a oc myslis lidi chodej a cumej ale chodej po druym chodniku a cumej na druhou stranu aby to nebylo na ne. proti tomu aby ti nekdo vzal neco z kufru te napr v mem pripade nic neochrani. leda tak krajta v kufru a druha na sedackach pak si to mozna nekdo rozmysli list do auta...
o 16.09.2008, 16:19 | johanik
No, svym zpusobem mas taky pravdu :-)
o 16.09.2008, 16:55 | Kapka (M)
no jo Michale ale kdybych mel premyslet jako ty...tak bych to auto ani na noc nezamykal :-) jeste že muj mazlik spinka na noc ve dvoře za 2m betonovou zdi a hlida ho 60kg vlčák
o 16.09.2008, 16:59 | -Tomas_217-
Kapka: ty jo super diky, pavel me vubec nenapadl a to uz s nim mam dohodnuty nejaky techle :)ozvu se mu :)
johan: no vis jak, michal ma celkem pravdu, dneska jedine garaz a i to neni jisty...me to musi bohuzel stat pred barakem a tam maji zlodeji v noci dost casu s alarmem nebo bez, nikdo to tam neresi. Taky je u nas auto co houka snad obden pac to ten jouda nebyl schopnej seridit...Ja jsem to mel takhle dva roky, nikde se nejak nevystavoval, hudba mi hrala hlavne do auta pro me a nejezdil jsem v mem okoli nahlas jak blazen a neupozornoval na sebe. Ted na to hold nekdo prisel, ptz to muselo byt vytipovany :(
o 16.09.2008, 17:01 | michal_smsmsm (A)
tak spinka pres noc na dvore taky za vratama a psam, ale v noci me alarm vzbudi, no to je ozkousene, spis jen ze vetsinu casu pres den to auto je daleko odemne takze ani alarm nepomuze. jasny ze pokud nekdo parkuje pred praci a okno ma treba do ulice nad parkoviste a jde mu jen o to ze na auto nevidi tak houkani taky uslysi a pomoct to muze, o tom zadna...
o 16.09.2008, 17:04 | -Tomas_217-
no proto o tom trochu premyslim...obcas se povede mit auto pobliz oken...
jde na ten typ co jsem zminil a co mi dal i odkaz kapka pripojit de sireny?Jedna ven a jedna dovnitr at ten pi*us je aspon trochu hluchej z toho...
o 16.09.2008, 17:51 | johanik
Tak je fakt ze ja pres noc mam auti taky v garazi, ktera je jeste zvlast pod alarmem a navic je v zahrade za plotem, takze sem docela v klidu :)
o 16.09.2008, 18:50 | -Tomas_217-
johan: neser :)
o 16.09.2008, 18:59 | johanik
Jo a jeste tam bydli lidi v domku ve kterym je ta garaz :-)))) A dost provokace :-)
o 16.09.2008, 21:08 | -Tomas_217-
udrzim si tvar nebudu se opakovat :)
o 16.09.2008, 21:13 | johanik
:-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3294 sekund.