Navštíveno 654x

Dá se dát dodatečně ? Co to obnáší evet. cena ? Díky za info. Motor 1.9D, r.v. 1998...
Hooodne, taky jsem o tom premyslel na jinym aute, a bylo toho tolik co se musi predelat a tech penez, ze jsem to vzdal.
tak tohle je koncern, podle mě by nemusel být takový problém, ale nejsem na koncernová auta a proto se ptám...
On se nekdo ozve... Ja jsem to chtel na japonce, a ze starych dilu by to bylo kolem 10tis.
spíš pude o to jestli tam máš elektronickej plyn a přípravu na páčku s tempomatem . . . .. teda pokud se vůbec do incy dával :)
Nismo: myslím, že určo nedával :D
v tom případě smysluplně řešenej kladkostroj kterej ti bude baseballovou pálkou držet plyn :)))))

26.09.2008, 12:02 |
Rudi ani do ibizy/cordoby se nedával?

26.09.2008, 20:00 |
Pagoš Pokud máš elektronickej plyn, tak je na ebay sada páčka+kabeláž za tušim 80,-EUR, ve vagu se to zapne a maká to.

26.09.2008, 22:39 |
pov dost pochybuju ze by na 1,9D byl el. plyn, ze by tam byloservo co by tahalo za lanko na cerpadle nebo tocilo hridelkou?
jediny reseni je rucni plyn, lanko pripojeny na lanko k cerpadlu, nebo nejaka brzda co to lanko zastavi na miste
ani nevim jak to ma muj polskej fiat reseny, ale je to dobra vec ten rucni plyn :) akorat teda pri seslapnuti brzdy ani pridani plynu se to nevypne :)

26.09.2008, 22:48 |
Syrup mno zrovna, bastlit tempomat kdyz se tam vubec nedaval mi prijde pomerne dost o drzku ...
mrkni se na ten plyn jako říkají ostatní, pokud tam bude elektronický plyn, tak to nějak uděláme ;-)