Navštíveno 1295x

Tak me napadlo, kdo tady lita s erama? vim o vojcovi a nocarretovi (jestli si ho nepletu) - ale kdo dal? Pochlubte se...

Já mám malinkýho větroňa 160cm rozpětí a samokřídlo. Ale fotky teď bohužel nemám. Křítlo je toro 500 a větroň je domácí stavba polskýho guppyho.
sou tu i další . . .. . .dokonce i tací co už to nesundaly ze stromu (smrada) nebo tací co to rozsekali na hadry několikrát hned pět metrů po vzletu (mila ) :))

08.10.2008, 21:48 |
Bucci Ufík lítal... teď už jen jezdí :-)
RC má 2 - buggy a twingo
Já - elektry. Hotlinery a akrobaty, splaováky už ne. Ale možná časem se vrátím k benzínu, metyl už nechci.

09.10.2008, 08:07 |
SALL Bucci: :-D

09.10.2008, 10:09 |
Smrada (M)
Bucci :-)))
Jinak ja uz skoncil. Mam blby oci, nepoznam, kterym smerem letim. Nebo jinak. At letim, kam letim, tak je tam vzdycky 25 metru vysokej strom :)
Ted uz jen jezdim. Je to nekdy bezpecnejsi. O vikendu jsem ale na strom povesil do 5 metru vejsky pri preletu U rampy ve skate parku

09.10.2008, 12:09 |
J.T.R Ja taky lital. Dnes je dílna zakonzervovaná možná se k tomu vrátim. Lital jsem hlavně elektro jak halove tak venkovní, a větroně nejvíc co jsem řidim 2m rozpětí. A pak volnásky i nekolik umístění se podařilo :o)
tady je muj drak, nevypadá ale umí .-)

nocarret: si se nepochlubil že lítáš.teda jak jste si povídali s tátou o letadlech.ale jak si sem dal tu fotku tak koukam a ona Raná :-) každej rok jezdíme s karavanem a stojíme jak je tam ten dřevák. :-)
muj táta lítá.já jenom přihlížim :-) ale se samokřídlem na kopci to umim :-)
nocarret: příští tejden od 17týho do 19týho budou na raný větroňáří :-) takže mi tam budem :-)
zatim se učim

10.10.2008, 21:06 |
Kesam Ja mam hovno draka papiroveho za 50 kč :-)
nejlepší jsou ty hecíři: "vejš by to chtělo, neboj, to nespadne" :))
jj provokateri jsou to hrozny, ale ja se nedam
jinak jeste par letu a pujde dolu kriz, asi uz je ted zbytecnej ale jistota je jistota
Lítal jsem s diablotinem asi 4 roky, chudák malej už je na uhlí ale má za sebou neskutečný množství letových hodin. Bohužel většinou jsem za hledáčkem foťáku tak aspoň hodím pár kousků z našeho Vyškovského letiště ..

R.I.P :-(

Dva roky se na něj radši jen dívám, abych mu zase neublížil :-)))

jaj to není hezký pohled :(

20.10.2008, 23:33 |
Smrada (M)
Asi se zajedu podivat na Vypich jestli tam stale visi:)