Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > plz rada okna deceunick vysazení křídel

o Navštíveno 2263x o
o 14.10.2008, 21:14 | Zephyr
neví plz někdo jak vysadit křídla u těchto oken. Potřebeuju to okno usadit a s křídlama to váží cca 40 kg :-/
Je to jakýsi divný pant....

o 14.10.2008, 21:36 | Zephyr
a ještě bych prosil radu na levné okno do střechy.Nemusí se otvírat, jde jen o prosvětlení prostoru, ale aby mi to nepromrzalo.
o 14.10.2008, 21:56 | martin924
nevim sice jak to má Deceunick, ale zkus sundat kritku horního pantu a vytáhnout čep. Potom to sklopíš na sebe a zdvedneš.
o 14.10.2008, 23:11 | Zephyr
právě když sundám tu krytku, tak je tam vydět ten čep, který je jako by zploštělý ze dvou stran a je v šroubovici která má z obou stran šestihranné zahloubení pro imbus klíč č5. Tím se dá štelovat poloha křídla.Vyrazit asi nepůjde, bo je v tom závitu.
Je to nějaký ku*evský patent :-(
o 15.10.2008, 11:09 | MazliG
ono nejde o typ profilu, jako o to, jaké je použito kování. Ten "čep" na který koukáš je na štelování křídla. Když odendáš tu horní krytku na pantu. Tak nůžky z kování jsou přes svislý ! ! čerp nastrčeny do rámového dílu pantu. Ten vytáhneš směrem dolů ! Ty se snažíš vyndat jiný díl kování. Pak dáš kličku na otevřeno a křídlo opatrně vyklopíš na sebe. Pak ho nadzvedneš a vysadíš ze spodního pantu "čepu". No a pak si ten rám namontuj .o) Jestliže ale koupíš okno a nevíš jak vysadit křídlo - nemontoval bych si ho. Nech to na někom, ať to okno pak funguje jak má. H.
o 15.10.2008, 12:13 | ACEMajky
jasne, nech to na firme jako ja a budes to cele predelavat :)

Vyfot to, kurnik, to nemas fotak, tyhle rady je tam tohle a tamto... - jinak jako MazliG
o 15.10.2008, 12:42 | MazliG | Upraveno: 2008-10-15 12:44:40
15.10.2008, 12:13 | ACEMajky

nepsal jsem ať to nechá na firmě, ale na někom kdo to umí - aby to pak správně šlapalo. Namontovat si sám parádně okna, nebo vchodovky dle mě není zcela sranda.

o 15.10.2008, 21:51 | Zephyr
foto netřeba......
už to mám rozdělané.
Dnes se tady stavil kamoš-zedník a je to přesně jak psal MazliG.Každopádně díky za ochotu pomoct....
Prostě jsem to nechtěl rozbít, tak jsem do toho netloukl.
o 16.10.2008, 07:49 | ACEMajky
MazliG - na montazi okna neni zadna veda

Vyndas kridlo, vyklinujes ram do diry, srovnas do vahy, prisroubujes (bud na pridavny kotvy, nebo provrtas ram) - pouzijes nej turbosrouby a okolo vypenis - hotovo, nechas vytvrdnout a nasadis kridlo okna, co je na tom slozityho? Obyc futra jsou horsi, jelikoz je musis zavetrovat a rozsprajcovat a vyrovnat, pokud se ti neco nepovede, neni sance uz stelovat u plast. oken muzes na kvani okno doladit...
o 16.10.2008, 13:23 | MazliG
16.10.2008, 07:49 | ACEMajky

máš tam chybu - křídlo musíš nasadit před vypěněním, takhle by se ti stáhnul rám, nebo můžeš ještě před osazením křídla a před pěněním osadit distanční mosty, aby se ti uchovala 12 mm mezera mezi rámem a křídlem ve falcu a mohl jsi využít do budoucna pěkně celý rozsah štelování na kování. Vidíš ? .o)

H.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4104 sekund.