Navštíveno 842x 

Včera jsem jel u nás z Bludova směrem na Postřelmov kolem asi 12:30 a na rovince za Bludovem ještě před tím přejezdem mě předjel boň as modrou H-Civic, tuším to byla 1,4, ale jist si nejsem. Předjel  a najednou, jak když vypustí 100 dýmovnic, hustý bílý kouř, že nebylo doslova vidět na 2 metry, musel jsem dupnout na brzdu, abnych neskončil někde v příkopě, nebylo vidět vůbec nic, za ním mlha ještě asi 300 metrů, než zastavil. SMradu v autě po oleji nebo shořelým plastu, že jsem to nemohl ješzě asi 10km vyvětrat.
Co to mohlo být?? to jsem ještě neviděl! Když jsem jel za 2 hodiny zpět, auto tam stálo.
Že by olej do motoru? ALe jak? Nebo voda?? Fakt, děs.

15.10.2008, 11:24 | 
fredy řekl bych turba v hajzlu, ale jestli to N/A tak to může být třeba prasklej olejovej filtr a olej stříkací na motor, nebo svody, cokoliv ale určitě olej, voda by smrděla jinak  

tak to si asi motor loknul trochu oleje no.....:-))))) to je hned ;-)

15.10.2008, 11:34 | 
Kesam Třeba ti to udelal schvalně :D 

15.10.2008, 13:00 | 
relax jj a pak cekal az pojedes este nazpatek aby ti to udelal znovu :)

To má jak z Death rally tam jsi dělal ty olejové skvrny aby jsi ujel ostatním ne? :-D

15.10.2008, 17:28 | 
Freeman_TKOZ | Upraveno: 2008-10-15 17:29:10
 .

15.10.2008, 19:22 | 
Kmoda Fredy: Honda turbobenziny nedělá.Jinak bílý kouř nevypadá na olej ale na vodu.Olej dělá namodralý kouř.

Jako Kmoda.
Podle mě mu řachlo těsnění pod palicí :-)

mno to znam, kdyz jsem s civicem chtel nekoho prejdet, musel jsem podradit z 5tky  na trojku, no, tak tenhle motor to asi neustal no :O)))
nebo to bylo tak brutalne oturbeny ze to pri akceleraci porad palilo pneu... :O//

16.10.2008, 08:52 | 
fredy o.k. však jsem psal že to je nejspíš N/A motor a tak mě řekněte proč cítil v autě spálenej olej a plast ????  z vody????? 

olej chapu, pokud udelal motor... 
spalenej plast bych chapal pokud by udelal diru do bloku nekam mu vystriknul olej a neco mu zahorelo v motorovym prostoru....

Fredy: A co když to nebyl přímo plast? Víš jak třeba smrdí fridex? A respektive chladící kapalina?

olej je blbost...voda by to bejt mohla