Navštíveno 4267x

už asi 2x se mi stalo- volá neznámý číslo, když to zvednu, hovor se přeruší, když náhodou volám zpátky, číslo neexistuje. na netu jsem našel, že nejsem sám, komu takový číslo se stejnýma "příznakama" volá. nemůže to bejt nějaká levárna, např zpoplatněná? abych případně začal hledat aplikaci na blacklist
jednou sem se po tom pídil a jsou to tuším tel. čísla jen pro jednosměrný volání, prostě na votravování, zda nechceš pojištění apod. a mají právě, aby se nedalo dovolat zpátky....
aha. to číslo je furt jedno a to samý, takže black list

21.10.2008, 20:10 |
Tony (M)
napis to cislo... Sefovi se dnes stalo to same.
Asi tak nějak, prostě nebrat, neřešit, ať si trhnou, proto mám třeba pevnou linku, kterou mám jen kvůli netu, telefony vypnutý vyzvánění :-D jednou jsem to zapnul na 1 den a 4 volání a samý průzkumy, nabídky apod. a to fakt nemám zapotřebí...
Tony: +420246017877
High: jenže mě volaj na mobil, tam si nemůžu říct, že nebudu brát žádný neznámý číslo, to při mý práci není dost dobře možný
na tyhle stránky jsem koukal. jenom nechápu, proč když to zvednu hned zavěsí. měl jsem trochu strach aby to nebylo něco třeba na účet volanýho z papui nový guinei, prtž ten "hovor" trval 5s
Luke_288 jasnačka, ono je taky v dnešní době možný to, že prostě někdo nový dostal kontakty na mobily kdo ví od koho a tak to jen zkouší, zda tel. je aktivní a pak to předá dál :-( a kdo ví jestli to nedělá nějaký automat...
Teď trochu mimo, už ste slyšeli SMS poslanou na pevnou linku? Je to děsná prdel :-D z někoho si takto vystřelte, teřba v práci a koukejte, jak reaguje, je to hustý sranda, jak tam automat tu SMS čte :-D
to mi řikal kámoš s tou sms na pevnou, jsem o tom ani nevěděl :)
jj, zkus a uvidíš, fakt prdel :-D

22.10.2008, 08:46 |
fredy jj se sms na pevnou jsem si hrál už loni, hlavně sprostý slova a potom nějaký nesmysli jsem taky hustý
sms na pevnou funguje už pár let :o/
Mam ten samy problem,kazy den 1x skryte cislo,prozvoni jednou a tipne to...zavolat nejde nazpet..uz to mam 7 den..da se to nejak blokovat?Diky
skrytý? to bude možná problém blokovat
Presne tak,je tam napsano skryte a kdyz chci zavolat nazpet,tak tel. nic nedela..mohl by se mi nekdo na to podivat prosim ...prijde m,jako kdyby si nekdo overoval,kde se pohybuj..ale to se mi taky nezda,to jde i bez nejakeho prozvaneni,ne?