Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nintendo Wii vs. PSP3 vs. Xbox 360 vs. PC :-)

o Navštíveno 1307x o
o 07.12.2008, 09:10 | Mr.Scully
Zdarec lidi. Uz delsi dobu (asi tak nekolik let) moc nehraju hry, hlavne na to nemam moc casu, taky me sere sedet na kancelarsky zidli ohnutej u klavesnice a taky muj komp uz neni, co byval :-) Tak me napadlo si poridit konzoli, se kterou se clovek vyblbne treba na pulhodinky jednou za dva dny. Mam plazmu Panasonic TH42PX70 (nebo co je to za model). Multiplayer (online) me moc nezajima, naopak multiplayer ve dvou by me bavil (porazel bych pritelkyni). Mam rad sportovni hry (Pro Evolution Soccer, NHL, pingpong). Tak a ted co vzit?

PSP3
+ blueray
- drahy jako prase, asi neprilis velka nabidka her

xBox 360
+ cena, pry hodne her
- asi horsi grafika, asi ne moc popularni

Nintendo Wii
+ vypada to na skvele ovladani sportovnich her!
- asi nabidka her taky nic moc

PC
+ stejne budu muset koupit nejake nabusene PC, protoze to moje nestiha uz ani zpracovani WAVu, co treba obcas delam :)
- PC mi za rok uz zase nebude stihat nejnovejsi hry, je mi to jasny :)

Takze co vzit? Musim rict, ze se priklanim hodne k Nintendu, videl jsem v jejich podani tenis a pingpong a vypadalo to fakt huste (zvlast, kdyz pingpong hraju v okresnim preboru, treba to bude dobry i jako trenink ;-) Na druhou stranu upgrade PC se mi nevyhne tak jako tak, takze nevim, jestli se na konzoli nevykaslat... zase treba tech pet tisic z druhe ruky me az tak nevytrhne a to ovladani pohybem vypadalo hodne huste... no napadaji vas nejake duvody, proc neco z toho urcite vzit nebo urcite nevzit? :-)

o 07.12.2008, 10:12 | Johny.
psp3 je play station portable, ty myslis PS3...dobry je xbox, na ps3 jsou drahy hry ale nej je stejne pocitac, co potrebujes to stahnes a nic neresis...
o 07.12.2008, 10:16 | AR
na PS taky co potřebuješ stahneš...

jinak u PS3 se mi libi že má BlueRay, kdyby ho dali do x-boxu šel bych do něj
o 07.12.2008, 10:18 | Mr.Scully
Jo to je vlastne dalsi faktor, do jake miry se tam daji parit crackly hry, jestli je pro to potreba nejakej cip nebo tak neco :-)
o 07.12.2008, 10:20 | kamil306
no wii není o 5ti tisících, možná za konzoli...je to fajn hračka pro děti, rodinu a wii fit i jako doplněk ke cvičení. Nevýhoda jsou hry, záleží na co to chceš..
o 07.12.2008, 11:06 | KFL
Za me PS3 nebo Xbox ... PS3 bych bral jen kvuli GT5 (blu-ray je do budoucna mrtva technologie), Xbox je levnej a dobrej, s tou grafikou to vubec neni spatny.

U RH najdes nekolik clanku na tohle tema. Napr. tenhle - [ Link ]
o 07.12.2008, 11:13 | muSlim
Xbox nie je málo populárny, ba práve naopak. Osobne som šiel do PS3 kvoli bluray, divx, mp3 a fotoprehrávaču. Xboxa nemám a ani nechcem, i keď je na tom s hrami lepšie, ale priznajme si, skoro ženu nepoznám, toľko mám práce, takže stíhať si všímať, kde má tá ktorá hra na PS3 horšiu grafiku, a podobné detaily, nemáM čas. Jednu-dve hry si občas pustím, hlavne večer keď robím a čakám na zdlhavú odpoveď z ústredne a tie mi pripadajú tak super a zábavné, že som rád za to, čo mám. Na PS3 si navyše plánujem po Novom rokz hodiť Linux (RISC verziu) a tým pádom mám poriešený aj počítač priamo na plazme, ktorú si kupujem na Vianoce. Skús presne definovať, na čo to potrebuješ...
o 07.12.2008, 11:30 | Mr.Scully
No nechci opravdu nic jiného než se po práci trošku odreagovat a zapařit si :-) Ideálně sportovní hry, možná nějaké auto nebo něco akčního :-) Nezajímá mě, aby konzole byla připojená na internet a blue-ray nečekám, že bych v nejbližších dvou letech využil.
o 07.12.2008, 11:38 | muSlim
V tom prípade Ti stačí aj Xbox si myslím. Wii je pekná vec, ale s ovládačmi sa dostaneš na cenu PS3 veľmi ľahko a čo som osobne skúšal, má to tiež svoje muchy a zas tak prosté a ízyfunkčné s tým ovládaním to tiež nie je. Má to svoje limity a trošku mi príde že to má predvypočítané pohyby, nie realtime snímanie. Takže ak občas na zablbnutie, tak určite za tú cenu ten Xbox a máš vystarané.
o 07.12.2008, 14:48 | Nismo.Power
PS3 - nejvýkonnější konzole, blue ray přehrávač , nabídka her na PS odjakživa nejrozšířenější , co tě napadne to si stáhneš, cena origo stejná jako xbox........ PS má nejširší možnosti ale je z nich nejdražší ale oprávněně . .. . . . ale hlavní věc je Gran Turismo :)

XBOX - slabší výkonem, chybí BD mechanika, her na to je dost ale né tolik co PS , výhodou je cena tudíž je to taková mainstream konzole

Wii - dle mě je to tak 3-8 let a možná buzny :) omezenej výběr her ...... výhodou je cena která ovšem je za base pack........ spočtěte si to s potřebnejma nunčakama popř. dalšim příslušenstvim a je to dražší než Xbox .. . . .. . G senzor v ovladači má i PS3 ....... tudíž Wii je tak hrát integrovanej tenis nebo bowling jakožto kolektivní zábava ale nikdy na to nebude pořádná gamesa. . ..

PC : zatim žádný dneska nedosáhne výkonu PS3 nicméně stejně je to nejmocnější nástroj ze všech ovšem postavit něco na výkonu PS3 by nestálo 12tis ale tak 120tis :)
o 07.12.2008, 14:50 | Luke_288
KFL: proč je bluray do budoucna mrtvý?
o 07.12.2008, 14:51 | muSlim
2 Luke_288: lebo to KFL povedal! :o)
o 07.12.2008, 15:01 | Luke_288
aha :)
o 07.12.2008, 15:07 | KFL | Upraveno: 2008-12-07 15:08:39
Luke> Obecne se predpoklada, ze veskery obsah bude smerovan do online sveta, tj. vsechno dostupne online. HD televize, HD streaming, HD filmy, to vsechno na netu. Blu-ray je jen mezikrok, jehoz vyvoj skoncil a nebude dal pokracovat. Za par let skonci tam, kde skoncila VHS a kde ted pomalu konci DVD.

Jasne, PS3 ma blu-ray prehravac, je to vsechno super a na par let to vydrzi. Do budoucna je to ale odepsana vec :).
o 07.12.2008, 15:21 | Mr.Scully
No je fakt, ze jsem koukal, ze ty Nintendo hry byly spis pro deti... :-)

Jak je to s temi sportovnimi hrami, je solidni nabidka u vsech konzoli? Rad bych si nejakej ten pinces nebo tenis poradne realisticky zapinkal :-)
o 07.12.2008, 16:14 | kamil306
Ještě doplním, wii je kompatibilní se všema hrama co kdy nintendo vydalo..
o 07.12.2008, 16:17 | kamil306
a pokud chceš tenis na wii, tak se prodávají reálnější simulátory než co je v origu balení a žádná prdel to není. Jen to snímání funguje tak do tří metrů od obrazovky (toho snímače)...je to sranda, třeba pro děti a buzny, ale mě to bavilo..

a hry taky nejsou zlý, třeba střílečky s tím jsou fajn..jen těch novinek prostě moc není..
o 08.12.2008, 09:27 | J-T.
Mr.Scully: Teď jsem řešil absolutně to stejný co ty :-) Nakonec jsem skončil u PS3 a jsem za to rád. Hry prostě bomba! Co se týká Multiplayer - online, tak jsem měl stejnej názor jako ty jen ale do té doby než v Call of Duty 4 přijdeš k někomu zezadu a podřízneš mu krk :-) To by přítelkyně nerozdejchala :-)
Za mě jednoznačne PS3!
o 08.12.2008, 09:48 | RedBaron | Upraveno: 2008-12-08 09:50:10
S KFL souhlasím, BluRay je doufám poslední ukázkou skladování dat na další hloupé placce, na níž teoreticky všechno vydrží desetiletí a prakticky do prvního škrábnutí. V budoucnu bude distribuce realizována přes internet nebo pomocí miniaturních a mnohem skladnějších paměťových médií. Pokud jste chtěli na PS3 v uplynulé době hrát nějaké opravdové pecky, potom jste si vybrali opravdu špatně, vycházely samé nic moc hry až na pár výjimek. Zato období, které PS3 čeká teď, je opravdu dobré a koupi PS3 můžu doporučit. Začalo to Little Big Planet, spoustou pecek v první polovině 2009, dále oznámením God Of War III v létě příštího roku a spekulací, že další plné Gran Turismo, totiž pětka, bude "už" příští rok na Vánoce. Krom toho umí PS3 přehrávat od BluRay přes DVD, DivX, XviD, po úpravě i .mkv v HD (paráda, koukám skoro pořád), perfektní slideshow fotek, hudba i s vizualizací a nouzově i web. Naopak zklamáním je pro mě PlaystationStore, protože nabídka her je omezená, hry jsou tam drahé stejně jako na plackách a když si je koupíte a odvezete PS3 na chalupu, tak si je ani nezahrajete, protože jednoduše nemáte připojení k netu a mohli byste pirátit... U mě ale pro PS3 jednoduše rozhodnulo Gran Turismo, to je věc která baví měsíce a roky a podle placeného dema GT5 Prologue ("jen" 6 tratí a 70 aut) to bude tentokrát opět výborná věc!
o 08.12.2008, 14:28 | Syrup
na Wii bych rovnou zapomel, je to konzole zamerena spis na deti nez na dospely. PS3- proc ne, ale osobne se mi graficky vic libi xbox 360 ...
o 08.12.2008, 14:37 | basstard
PS3
o 08.12.2008, 14:37 | Mr.Scully
Tak jste mi Nintendo celkem uspesne rozmluvili :) Ja tedy tak jako tak upgradnu PC, takze problem bude na chvilku vyresen, ale konzoli chci stejne. Takze PS3 vs. Xbox, no uvidime.
o 08.12.2008, 14:56 | JP
Zapomínáte na jeden kruciální benefit Xboxu a to ten, že ho má Hulán, takže je řádově lepší, než *všechny* ostatní konzole...
o 08.12.2008, 15:10 | Losky
Já osobně jsem pořád řešil PSP, PS3 a Xbox. Nakonec jsem koupil psp a xbox. PS3 je konzole k ničemu a her je méně. Vždyť proč by vyráběli tolik her, když to moc lidí nekupuje. Teda já osobně bych 2 litry za hru nedal. Je to divný, ale i výrobci konzolí doufají v to, že hackeři něco vymyslí, jak obejít ochranu. Vždyť jim to pak zvýší prodej konzolí i her. Podívejte se na ps3. Všude bylo plno keců, jak je to super atd a dnes není problém najít inzeráty typu vyměním ps3 za xbox s flashem:) Každý oželí třeba o 5% horší grafiku a radši bude hrát pálený hry za hubičku. Ano, poslední verze xboxů mají mechaniku, která se do nedávna flashnout nedala, ale je to už pokořený a po výměně Lite-on mechaniky za samsung plus flash už to jde. Sice si připravte 2000-2500 Kč. Hry se pak dají stáhnout z netu. Mají sice 7,5 GB a používají se na to dvouvrstvá DVD Verbatim. Ale co seženete na PS3? Blueray? Možná. Ale né každý má na to si koupit předraženou konzoli za 10tisíc a kupovat hry za 2000,- kus. A co se týče Wii, grafika bída, ale pro to ta konzole stvořená nebyla. Jedná se hlavně o kolektivní zábavu, která je opravdu super, to žádná jiná konzole nenabídne. A kupodivu nejvíce zatracovaná konzole má ve světě nejvíce prodaných kusů, pak je Xbox a na posledním místě je PS3. Je to asi věc názoru, ale osobně mě zajímá možnost hraní záloh a tak vyhrává Xbox a grafika je skvělá. Teda aspoň na LCD či Plasmě
o 08.12.2008, 15:52 | J-T.
Losky tvůj názor mě přijde mírně řečeno divnej.... Z důvodů že na něco nemám to zatracovat, že to není nic moc je fakt parádní důvod podle kterého něco doporučovat :-O
o 08.12.2008, 17:51 | muSlim
2 Losky: No trochu o tom to je, ak si lúzer čo potrebuje furt kradnúť hry, prosím, kúp si otvorený Xbox. Ja na to mám a za dobrú hru rád zaplatím vývojárom ktorým z neba nespadla, ale predreli na nej optimálne pár mesiacov, vo väčšine prípadov roky. Tvoj názor je fakt divný, nehnevaj sa... chcem si kúpiť auto, na ktoré nemám cash, takže buď poriešim úver, alebo si ukradnem Oktáviu. To že nebude tak výkonná ako to čo mám v merítku nevadí, lebo za ňu nedám tak nehorentnú sumu a po prebrúsení VIN kódu nikto o ničom nevie. Navyše spravím radosť Škodovke, lebo budem kupovať náhradné diely na svoje ukradnuté auto :o)
o 08.12.2008, 18:03 | Mika
..kluci o5 alibisticky keci, jste tu všichni tak čistí? nebo to jen hrajete? co člověk to názor. třeba já mam tak málo času, že i čistej xbox 360 s forzou2 mi staci uz 3 mesic a nemam to dohrany, az to dohraju koupim dalsi origosku, ale az budu mit vic casu tak si rozmyslim davat za hru 2 litry, trosku rozumu do hrsti, treba tim ze si zahrajete paleny a doporucite to kamosovi tak tim delate reklamu, ne kazdej chce chip, zdar.
o 09.12.2008, 09:02 | RedBaron
To, proč se PS3 tolik neprodává, proto jsou dva hlavní důvody. První je absence opravdu dobrých her ale to se teď podstatně změnilo. A ten druhý důvod je absolutní nemožnost pirátství. Sony prostě každou chvíli vydá nový firmware, nové hry bez něj nechodí a v tom firmware i když se něco předtím vymyslelo, tak je to ošetřeno. Paradoxně tím nahrává prodejům xboxu, uvidíme kam to dojde. Mně je to každopádně jedno, protože mám Gran Turismo a to mi stačí ke štěstí. Ale kdo si neumí vybrat opravdu dobrou hru a vydržet u ní pár měsíců, tak asi pláče, když se má brodit nic moc hrama za dvojku... Každopádně PS3 není jen herní konzole, umí dobře i spoustu ostatních věcí a s jakou grácií přehrává HD videa, to jsem na kompu neviděl, pokaždý v pětitisícovým hejnu ptáků nad jezerem komp prostě škube.
o 13.07.2009, 21:28 | Mr.Scully
Tak mi dneska padla do oka PS3 za výhodnou cenu (rok stará a v záruce), tak jsem ji hned koupil :-) K tomu HDMI kabel, optiku na zvuk, samozřejmě Dualshock 3 ovladač a zvažuju volant Logitech G25, který by mi kamarád prodal za zvýhodněnou cenu. Akorát nevím, na co ten G25 nasadím, protože mám příliš tlustý stůl :( Neprodával tady na AHF klubu nedávno někdo takovou tu sportovní sedačku s podomácku vyrobeným držákem, na který se to dá připevnit a pařit pěkně z pohodlí sedadla? :-)
o 14.07.2009, 09:08 | empiK (M)
mam PS3 a jsem naprosto spokojenej. nechapu, kde berete ze hry ns PS3 jsou za dvojku a stoji vic nez na xbox.

ani neni pravda, ze Playstation Store stoji za prd. komu se nelibi ze na evropske verzi toho moc neni, muze si stahovat dema a hry z americke verze. a jeste usetri penize.

sam hraju sportovni hry a neni nic lepsiho nez online, Mr.Scully. pingpong te asi bavi, ze muzes hrat proti ruznejm protihracum ne? nebo by te bavilo hrat porad proti pocitaci nebo pritelkyni?
o 14.07.2009, 10:08 | RedBaron
Já opravdu dost trpím, dva roky bez plného Gran Turisma jsou kruté. Vývojáři teď nepustí ven ani pixel, jenom na tom tvrdě makají. Poslední trailer prý odhalil jen velmi malou část ze hry tak jsem zvědav jestli to nakonec bude geniální dílo nebo velký propadák.
o 15.07.2009, 12:12 | empiK (M)
velkej propadak to byt nemuze. nevydaj to, dokuto to nebude uplne bozi :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3626 sekund.