Navštíveno 395x

potřebuju na Megana kombi 1,4 16V, rv. 01 tažné zařízení, kde levně koupit případně i nechat namontovat? Strakonicko - Příbramsko eventuelně i Plzeňkso ...
líbilo by se mi odnímatelné, ale ty jsou za raketu, tak bych chtěl něco co drží na šroubech, abych to moch sundavat, páč se mi to na autě nelíbí a zase tak často to nepotřebuju
popř. jestli jde zapsat do TP už třeba používané z jinéh auta (ale to je asi nesmysl)
ve stredu mi volal borec, ze u nas na bazaru videl na aute tazne, ze jestli ho neprodame zvlast. Mame dovoz z rajchu a rikal mi, ze rakusaci nemaji zapis v tp takze to u nas jde normalne zapsat na druhe auto. Nic o tom nevim ale mozna to jde, kdyz to rikal. Treba to nekdo vi a poradi ti na 100%.
používaný by asi šlo i zapsat, ale bez typovýho listu máš smolíka - ten si nechávaj na úřadě při první registraci tažnýho - taky jsem to řešil, když jsem likvidoval jedno auto, který tažný mělo a bylo to auto stejný, jako jsem tehdy měl - bez Typového Listu se nehneš nikam :-(, takže jedině nový :-)
maresk: to jsem si myslel ...
oficialne je to jak pise maresk ale jde to i jinak ale sloziteji
Ted jsme to delali jednomu na Passata, mel pouzite tazne a montovali jsme mu ho tam. A pak jsme mu to nechali zapsat do TP, optam se podrobnosti a zitra ti pisnu co vse potrebujes. Je to litani na STK a urady ale jde to :)
napsal jsem mu ted mejla takze ti to reknu jeste dneska .)
Takze podminky:
musi to byt z toho auta, cili prenej typ aby to sedelo na to auto. Musi na tom byt vyrobni stitek a pak to v pohode prihlasis i pouzite.
Musis s tim na evidencku, tam ti daji protokoly a s tim jdes na dopravak a tam ti to tam zapisou.
takže žádné papíry ohledně homologací apod. co se dávají k novému nejsou potřeba, jo? no tak to je paráda ..
když jsem načíhnul do inzerátů, tak za pár korun se tam tažný na ten náš pekáč našlo ...
díky za info
j halvne aby tam byl stitek, podle neho ti to zapisou a zkontrolujou jestli to opravdu pasuje na to auto :)