Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zápis v registru dlužníků ?

o Navštíveno 676x o
o 16.06.2009, 22:04 | Midi34
potřeboval bych poradit -jak jako fyzická osoba docílím toho aby mého dlužníka zapsali do registru ?
případně kdo a na základě čeho tam může někoho zapsat ?
díky za info
případně kdo by uměl (z funkce třeba někde u banky at mě kontaktuje ) před hajzlama je dobrý varovat i ostatní

o 16.06.2009, 22:26 | Freerider
Nejde to, a nikdo to v bance udělat nemůže. V bankovním registru (BRKI) a nbankovních (NRKI a Solus) se ocitnou dlužníci pouze tehdy, kdy dluží některému ze členů registru.
Odpověď 1. - nedocílíš
Odpověď 2.- jen některý ze členů registru, pokud mu osoba dluží
Odpověď 3. - nikdo to v bance neudělá, vystavil by se velmi tvrdému postihu za porušení zákona 101 o ochraně osobních údajů. K nakládání s osobními údaji a poskytování těchto údajů třetím osobám (= registry) potebuješ souhlas konkrétní osoby.
o 16.06.2009, 22:29 | Midi34
věčná škoda
- ty naše zákony ,asi se dám na podvody a kráděže v ten moment budu mít dobrý pocit že zákony jsou tu v můj prospěch

každopádně díky moc za info
o 17.06.2009, 07:38 | Only_One
no zase na druhou stranu vem si jak by to bylo jednoduše zneužitelný kdyby jsi to mohl snadno zapsat. Pak by ten registr ztratil širší smysl a byl by nic nevypovídající
o 17.06.2009, 09:22 | Mr.Scully
Zneužitelný je to stejně, já se v registru dlužníků (Solus) ocitnul naprosto nevinně, nikomu jsem v životě nedlužil ani korunu, ale někdo asi naslepo tipnul moje rodný číslo a pak mě na to naštěstí decentně upozornila moje banka a musel jsem vypláznout asi 150 kaček, aby laskavě tento omyl napravili, zadarmo neudělají vůbec nic.
o 17.06.2009, 14:14 | nome
Osobně bych doporučil využít nějakou firmu která dělá správu pohledávek, sice ti nevrátí všechno ale pokud dobře vybereš tak ty prachy z něj dostanou.
o 17.06.2009, 15:45 | Midi34
ONLY - něšlo mi o to to zneužít samozřejmě mám důkazy ,myslel jsem že pokud je předám k ověření tak není problém tam ty šmejdy zapsat ,ale už mi to bylo vysvětleno
o 17.06.2009, 15:47 | Midi34
2 nome - o nějaké firmě víš ?
něco mám v jednání ale kdyžtak pošli tip ,díky
o 17.06.2009, 16:11 | nome
kdyžtak pisni na mail nechci to řešit tady, firem je hodně dobré by bylo vybrat něco v okolí tvého bydliště případně by se do dalo řeši ještě jinak
o 17.06.2009, 21:16 | JP
Taky by mě zajímaly nějaký reference. Je jedno jestli v okolí nebo ne, jde o částku u který je to fuk... už se o to pokoušelo několik firem a nikdy nic. Ono když ten dlužník nic nemá, tak se toho z něj ani moc dostat nedá... Jde o "pani podnikatelku", která si v půlce 90. let popůjčovala dohromady něco kolem 20 mega, měsíc nato si samozřejmě koupila nový auto, mobil kterej stál tenkrát jak auto a další podobný zbytečnosti, rozhazovala peníze všude kde to šlo a podnikání šlo logicky naprosto do kopru. Teď nemá účetně nic (zbytek majetku se jí povedlo různýma způsobama převést na rodinu) a reálně tak možná desetinu toho, co dluží... Dluží i bankám a ty to z ní taky nedostaly.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4385 sekund.