Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > 1.6i ==> 1.9 TDi ???

o Navštíveno 618x o
o 18.06.2009, 00:56 | Corry
Co všechno udělat pro legální přestavbu?

Seat Cordoba 96´ 1.6i 74kW na 1.9 TDi 66kW/81kW

Co všechno by mohl být eventuélní problém? Případně kam se můžu obrátit s dotazama?Existuje nějaký zastupetelství VW Group ???

Předem díky za rady...

o 18.06.2009, 07:22 | Freerider
člověče, myslím, že takovou přestavbu nepovolí. Co Tě vede k takové přestavbě? Nebylo by lepší prodat a koupit?
o 18.06.2009, 07:24 | RedBaron
Bože a stojí to za to na třináct let starý Cordobě?
o 18.06.2009, 08:22 | Phitypaldy
No hlavne pokud tam budes cpat tu 1.9 tak kazdopadne budes muset dat i druhe brzdy, komplet elektrika, prevodovka, palivova soustava, budiky no proste hooodne veci by se muselo predelavat, co by te v zaveru vyslo mnohem draz nez koupe rovnou te 1.9.... No a hlavne bude problem z benzinu udelat ropu.
o 18.06.2009, 08:26 | Briann
:-)
o 18.06.2009, 08:49 | Bucci
1. jak psali ostatní - finančně naprosto nesmysl... (motor, převodovka, brzdy, vejfuk...)
2. tohle ti nikdy nidko legálně nepovolí
3. to bude voser jak prase a na pěkně dlouho...
o 18.06.2009, 09:10 | pov
nevidim duvod proc by to papirove nemelo jit, pokud vim tak VW povoluje prestavby motoru, s tim, ze musis menit za motor ktery se do tvyho typu auta daval, a vykonovy rozdil nesmi byt vetsi nez 20%, tusim ze to vyslo na nejakych 6tis.

pocitej ale, ze papirovani ti zabere 4-5 mesicu, litani po uradech, na stk...

+ to ze do toho vrazis balik(motor, prevodovka, elektrika...)

tohle se vyplati jen u auta ktery za to stoji
o 18.06.2009, 09:11 | Pagoš
Přestavět to jde, do toho auta se TDI dávalo( i když až od 97), dokonce by to mohlo jít i legalizovat. Ale je to nesmysl, pěknou Cordobu TDi koupíš kolem 2000EUR.

Jinak touhle přestavbou prošel Flekyč z dieselpower, tak případně kontaktuj jeho, je z CV, možná ho i znáš.
o 18.06.2009, 09:56 | Rudi
není lepší koupit cordobu s KO TDIčkem?
o 18.06.2009, 10:19 | Corry
Tak přesně tyhle odpovědi jsem čekal, že to nemá cenu a že je lepší koupit rovnou naftu ... ale tohle je SX (2 dv.) a těch právě moc neni. Jenom zkoumám co a jak...

freerider: Chci si nechat svý auto s naftovym motorem :o) ...

RedBaron: Stojí...

Phitypaldy: S tim všim jsem tak nějak počítal, ale asi máš recht...

Brian: Jo jo :o)

pov: Jo, já právě vim,že VW povoluje přestavby, proto jsem neviděl důvod, proč by to nešlo. Jak ale dokazuju, že tam je skutečně typ motoru, kterej tam ,,musím" dát?

Pagoš: Já vím, já vím...ale prostě si chci nechat svoje SX, víš?...možná ho znám... díkes

Rudi: S KO ?...to nevim, jestli by bylo to nejlepší, ne?

KAŽDOPÁDNĚ VŠEM DĚKUJU ZA REAKCE A ODPOVĚDI...BUDU DÁL ROZMÝŠLET.
o 18.06.2009, 14:40 | Timbo
venku jich jezdi dost pohledej a dovez si neco z venku. svoji prodej a mas klid
o 18.06.2009, 14:41 | pov
Corry: Jednoduše... na bloku motoru musí být vyražený ten typ, která se do tohoto modelu montoval.

Napíšeš do vw, pošleš jim papíry, a oni ti za úplatu pošlou vyjádření, že ten a ten typ motoru lze měnit za ten a ten, a povolí ti přestavbu, s tím papírem půjdeš na úřad a oni ti přepíšou v techničáku typ, obsah a druh paliva. A korát bacha na to, ten papír od VW má platnost jen měsíc.

Napiš na VW club TMikimu, zeptej se ho co můžeš nebo nemůžeš, jesli to lze udělat a je to. Brzdy VW řešit nebude, proto je tam to 20% omezení.
o 18.06.2009, 15:21 | Vasekkch
VW už výměny motoru nepovoluje
o 18.06.2009, 15:23 | D@ve_83
o 18.06.2009, 17:42 | pov
Vasekkch: jakto? kamos ted delal prestavbu G1 cabro(prestavba karoserie a vymena motoru) - papiry byly G1 Gti, motor EG, delala se perestavba na 2H
o 18.06.2009, 18:27 | Corry
D@ve_83: Ale bez klímy :o( ... spíš nakonec koupim něco jinýho, i když je to srdcovka... mimochodem tahle je pěkná, no...
o 19.06.2009, 01:00 | Thomas987
nevím jak teď, ale dřív (když jsem to párkrát dělal) povolovalo VW přestavby motoru, ale muselo to bejt výkonově vždy nastejno, nebo dolů, tzn. např. místo tdi dát 1.6 šlo, ale obráceně ne. Nevím ale jak je to dnes?!
o 19.06.2009, 07:14 | Rudi
Tak stejně tam ten motor dávat budeš, tak pokud ho koupíš za pár peněz s KO TDIčkem, tak je to fuk ne? motor tam dáš a papírování řešit nemusíš
o 19.06.2009, 07:16 | Rudi
tady máš jednu a vypadá OK [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.