Navštíveno 577x

18.06.2009, 10:25 |
Rudi Obama skvěle trefil a ochránci se můžou posrat :-))
[ Link ]

18.06.2009, 10:29 |
DaveX Ty vole, tak to už je moc :)
No tak to je moc ale :o( stupidni ochranci!
chudáci mouchy... ode dneška je budu pouze vyhánět ven, abych nebyl takovej kruťas :-DDD

18.06.2009, 11:10 |
Rudi spíš si pořiď ten lapač, abys je pak mohl venku pustit :-))

18.06.2009, 11:10 |
Smrada (M)
Strasny :)))
V kazdem pripade se mi Obama libi cimdaltimvic, pac je na rozdil od ostatnich politiku "lidskej"
jj jako Smrada... ochránci jsou fakt dementi... spíš mi připadá že se chtějí opět ,,zviditelnit,,

18.06.2009, 11:31 |
Smrada (M)
V Cechach nejaky dedek pred volbami snedl chrousta a hned se toho chytli. Ze treba nedemonstrujou u tech ruznejch restauraci, kde se prodavaj mravenci apod.
Jako ja beru, kdyz budou protestovat proti kozichum, ktery sou IMHO fakt uplne napi*u a zbytecny.
Jinak bych tyhle jelita z PETA zakazal.
sousedím s paní doktorkou Borkovcovou - je to jedna z průkopnic etnomofagie u nás (hodně ji bylo vidět v TV), vesměs strava založená jen na tom co si chytneš pod kamenem, nebo vytřepeš z hlíny ... zatím jsem ale žádný větší demonstrace před jejím domem nikdy neviděl :-)))

18.06.2009, 12:57 |
DaveX Jako já nevím, proč řeší mouchy. A to, že jíme prasata, krávy, kuřata atd atd. jim je jedno :) to nechápu, jsou to volové a chtějí se jen ukázat. Kdyby bylo po nich, tak jsme všichni býložravci :)
dave, si děláš prdel, ty by jsi chtěl jíst chutinky rostlinky?

18.06.2009, 14:07 |
DaveX nene radši chcípnu hlady :D
kua co řešíte????
řádek erteplí a k temu půlka prasete.Potom už jen to zalít Plzeňským a su nejšťastnější člověk na moravě :-)