Navštíveno 505x

Máte někdo zkušnosti s těmito hotely na Zakynthosu - Zante Maris a Zante Park .. nebo nějaký dobrý tip na dovolenou na tomto ostrově :).. díky

18.06.2009, 12:31 |
TROY use tripadvisor a holidaycheck ;) a ještě samo na invii na recenze

18.06.2009, 13:59 |
chudy | Upraveno: 2009-06-18 14:06:04
Zante Park minulý rok konec září, 10dní allinclusive:
Hotel velmi dobrý, zádný extra luxus, ale oproti ostatním hotelům na Zante super!
Nebyleli jsme přímo v hlavní budově, která je na většinou na fotkách, ale ve vedlejší. Zase tam byl docela klid.
Jídlo 1+ (fakt skvělý) - vyhlášená kuchyně, místní speciality. Kamkoliv jsme šli a lákali nás do restaurace, tak po zjištění, že jsme ze Zante Parku to vzdali :-)
Drinky v allinclusiv dobrý, každá večer jsem jich pár slupnul :-)
Bazén skvěle čistej, teplej.
Je to trošku dále od moře, tak 5min chůze, ale dá se to.
Kdybys měl jakékoliv otázky, tak na email. Pošlu klidně fotky, kdybys měl zájem.
Do recka bez all inclusive jedine. Nejlip bez jidla a teprve zazijes tu pohodicku.

18.06.2009, 21:43 |
Kamil
Na Zakynthosu jsem byl v Laganas, more nic moc, vybombardovane doslovne (pry takhle lovili driv :-) a zkalene, ale zase kdyz mas stesti, tak v Laganas si zaplaves s zelavama. Me se tam teda libilo dost. Nocni zivot taky perfektni.
Jinak jako tappik.

18.06.2009, 22:21 |
Rajdlos | Upraveno: 2009-06-18 22:22:02
Jo a zazijes si za pobyt nekolikrat zemetreseni :-) Paradni zazitek :-)
A jinak bych volil na Recko Blue Style, byl jsem nekolikrat a vzdy super.
Zakyntos vs. Kreta / Kos / Rhodos asi rozhodne Zakyntos ze? I kdyz ten zbytek je levnejsi..
Blue Style, byl sem tam s nima, pohodicka, hotel John&Joyce, doporucuju.
[ Link ] [ Link ]
Obecně Zakynthos je dobrá volba, naši tam byli před pár lety a moc to chválili (a to jsou zvyklí na daleko exotičtější dovolen). Hotel a lokaci bohužel nevím. Ale já tam letos asi pojedu taky :)

19.06.2009, 11:57 |
TROY a já po neděli na Kos :)
A ja leda do zadele a ne do Recka :o(
:o))

19.06.2009, 16:09 |
BALI včera se mamka ze zakynthosu vrátila,tak večer hodim nějaký info... co jsem s ní mluvil zatim po telefonu,tak byla maximálně spokojená. byla někde na východní straně ostrova
jj nasi prave taky opravdu spokojeni a obecne co takhle jsem slysel tak dobry.. Asi to prubnu, ale allinc, bez poradne zranice / chlastanice si dovcu nejak nedovedu predstavit:))
Tappe to nevypada zle a Blue Style muzu, byl jsem s nima 2x uz a vse fajn..