Navštíveno 739x

18.06.2009, 23:31 |
EAST Koupil jsem si montazni material - trubky TYLL klasika od Autokelly apod.. a potrebuju je privarit k nerezovym koncovkam.. pan, ktery mi to bude delat ma CO2 ale rikal, ze nema drat na nerez... jen mi rekl ze mam koupit prumer dratu 2mm...vubec se v tom nevyznam a navic co jsem koukal tak to snad prodavaji po kilech.
Ja potrebuji jen 3 svary... co tedy mam koupit?

19.06.2009, 00:22 |
Timbo podle mne je to uplne jedno svaris to tak jako tak akorat ti to po par letech v miste svaru klasicky urezne
jo jo, přesně tak, vařit to jde tak nějak vším, akorád svár z nerez drátu nekoroduje... ;-)) Tak jde o tom jeslti se ti to vyplatí kupovat klubko drátu za takový prachy?! ;-)

19.06.2009, 07:07 |
Komba Pán ti jen řekl jak by se to správně mělo vařit,ale když to zavaříš klasikou,tak to dopadne jako řikaj ostatní...
A nebo sezen nekoho s TIGem, jebu bude stacit jeden drat a urcite ho bude i mit a mas klid a navic to bude vypadat lip jeste :)
2 ruzny kovovy materialy budou VZDY oxidovat, takze to zavar normal dratem a neres to...

19.06.2009, 09:14 |
EAST ok, takze normal drat cim vari karoserie na autech.. ja jen ze mi nekdo rikal, ze se nerez spatne vari....
pokud má kvalitní svářečuk, jako že asi jo, tak bych v tom neviděl problém.
de to v klidu obyč ceočkem ale pak ti to stejne upadne za svarem

19.06.2009, 14:40 |
EAST kdyz mi to navari a ja to striknu sprejem na vyfuky (thermo), tak by to melo vydrzet ne ?
jo, to chvilku vydrží, taky to není žádnej zázrak, že by tě to přežilo (pokud ti není 90 :-)))) ale bude to lepší než jen tak "na ostro" ;-)
Jinak na tyhle jine kovy by mel byt lepsi plyn :) Trebas na hlinik se pouziva Argon, a ted jsi nejsem jistej jeslti jsme ho pouzivali i na nerez.
Knightey: jasně že i na nerez

19.06.2009, 22:53 |
Kesam Přitáhni mi to sem já ti svařím v práci tigen jinak jako ostatní klasika cočko ale urezne ještě by to šlo antikoro elektrodou ty mám doma je to jako na tvrdokov nerezne to a zvládne to i trafo je to přechodová elektroda. Malá ukázka by se možná našla

19.06.2009, 22:58 |
Kesam Jako poslední varianta na KTM to je do dneška dělal jsem to před 2 rokama nejni to nic moc ale na 2mm trubce se musí chvátat:-)

20.06.2009, 14:21 |
EAST diky za tipy ;) snad si s tim pohraje :))
2mm drat je na MIG docela dost a na slabostenny trubky uplne mimo...