Navštíveno 511x

i see you dont agree with send stuff abroad?
why?
i pay the same day i win auction
i can pay paypal or like you want
can you change it?
i want to but especially masters hammer tapes
thanks,
dawid
děkuju

19.06.2009, 21:26 |
Kamil koukám, že nesouhlasíš se zasláním do zahraničí, proč? Platím ve stejný den, ve který vyhraju aukci. Můžu zaplatit pomocí paypal. Můžeš to změnit? Moc to chci, obzvlášť ty Masters Hammer pásky.

19.06.2009, 21:29 |
Pekis Vidím dont souhlasíte s posílat věci v zahraničí?
proč?
i platit ve stejný den i vyhrajete aukci
můžete platit i přes PayPal, nebo chcete-rád
Můžete změnit?
Chci se ale především velitelé kladivo pásky
díky,
Dawid
OT - Masters hammer jako ta česká kapela?
Kamil> díky
Pekis> díky za snahu ;-)
ruffrider> jj stará black metalová kapela.
Kamil>mohl bys mi prosím přeložit toto:
OK. Poštovné ale bude vyšší, podle sazebníku české pošty. Kam by se to posílalo?
a ještě bych měl jednu otázku . Když chce platit přez to paypal, tak to musím mít udělané aji já? Nebo to normálně dojde na můj účet?
ještě jednou díky
Koukam Zephyre ze mame stejnej vkus :)
Samantus> :-) na tomhle jsem procházel pubertou.......
úplně první začátky byly Tublatanka-Žerave znamenie osudu, a Titanic - Metal celebration. Potom se už jen přitvrzovalo :-)))
Zephyr - známý v té kapele kdysi hrál na kytaru:-)
Tak mu vzkaž, že mu děkuju za to že mě odkojil :-))))
Řvalo mi to doma pořád - Mastři, Rooti, Krabathor .........

22.06.2009, 15:49 |
DaveF přijde mi , že v tý době jsme všichni poslouchali to samý asi zas takový výběr nebyl :-)
ale Rituál od MH sjíždím do dneška, i když už jsem hudebně úplbě jinde...geniální kousek a MH je kultovní kapela po celém světě, málokdo se tak proslavil jako oni...snad jen Kája Gott je o kousek před nimi :-)
Tehdy to bylo jednodušší. Buď jsi byl mánička nebo depešák. Teď se v tom nevizná nikdo...
A hlas jako Vlasta Voral nemá asi nikdo :-)))
[ Link ]

22.06.2009, 20:16 |
DaveF jj hustý video :-) dneska už by to takhle nikdo nenatočil, natož aby to odvysílala veřejnoprávní TV :)
ale samozřejmě to od nich byla trochu recese..neřekl bych, že brali blackmetal nějak moc vážně :)
řekl bych spíš taková póza.Tehdy to byly začátky a v té době lidi u nás šokovala i ta nahá slečna na oltáři. Takže na tu dobu až moc odvážné na hudební videoklip z Československa.
tak to bych nečekal. Rituál se vydražil za 610,- a Jilemnický okultista dokonce za 730,- .
Nechápu kdo mohl dát tolik..... Ale ne že bych si stěžoval :-)))