Navštíveno 764x

Tak a je to.
Nový auto definitivně pro příštích pár let padá. Za posledních pár měsíců sem měl obrovský dilema jít do něčeho novýho nebo nechat 19ctku. Tak a včera se to rozseklo, nechávám si babičku, včera sem si ji přivez od mechanika s novou spojkou a obrovskej rozdíl, mám radost,jak malej kluk i když mě to stálo 5500,- tj asi půlka ceny auta, tak nelituju spojka předtím, kdo na to nebyl zvyklej, tak s tím nemoh jezdit. Původní najeto 180 000km a už hrozilo protlačení ložiska. Teď ani sem se s tím neuměl rozjet:-) Jde to lehce,jak u fábky zabírá kdy má, no prostě pohádka. Tak sem se rozhodnul, že ty prachy za to se mě stejně nevrátěj, tak vyměním olej, rozvody a najezdím s tím ještě hafo. Auto nehnije muzika hotová, spotřeba 5L a asi by mě urvalo srdce to dát někam sešrotovat ve stavu v jakým to je.
Ten pocit znam :-)
Ale ver tomu, ze to prijde jeste nekolikrat.
to rikam furt ze auta prirustaj k srdci a pak je to jako člen rodiny kteryho by si taky jen tak neposlal do lisu :)))
Máš reht, to auto se mnou od 91 roku vyrůstalo. Bez jediný chyby jezdí dodnes. A abych koupil něco co na mě zachvilku bude blikat nějaká kontrolka nouzovýho režimu nebo cokoliv a já nebudu moct odjet, ještě bych se slzama zlosti vzpomínal na babičku, která šlapa na první ťuknutí a teď se z ní někde Konzumu prodávaj uzený rybičky a Lunchmeat.Ne ne pojezdím, co to půjde, stejně nikam daleko nejezdím, a až to nepůjde tak holt kouknu po jiným.

21.06.2009, 12:11 |
Majk-fox | Upraveno: 2009-06-21 12:11:45
Kousl se mě net
nová spojka by mě před prodejem nezastavila ...
presne tak to mam ja..mam auto jenom na to aby me odvezlo z mista A do mista B ...nemam to na naky machrovani...nemusim mit auto za melouny..staci me kdyz to jede a aspon trochu to vypada..
..radsi nez poradny auto si koupim poradnou motorku..

21.06.2009, 16:48 |
Kesam Fiestička je u nás v rodině od 96roku taky jsem byl malej tak jí hýčkám :-)

21.06.2009, 20:32 |
caro Jestli toužíš aspoň se projet v autě svých a mít zážitek, tak si nemusíš auto hned kupovat :-D Na netu se dají najít agentury, který ti zařídí projížďku třeba v bondovském autě :-) Třeba zde
[ Link ]
Woko_O:-) No právě mašinu už mám:-))
Akordýsek taky měnit nebude..taky chtěl,ale prostě to nejde..www.autohifiveteranclub.cz :-P