Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nedele D1 512TR crash

o Navštíveno 583x o
o 21.06.2009, 19:55 | CervinVega
dneska jsem jel po D1 ve "vláčku" bila Scuderia, červená 512TR, červená Modena a šedivé 350Z (všichni samo předpisovou rychlostí)... před Phou začlo fest pršet, tak Zko šlo srát do pravého, jedu dál a tak nějak si říkám, že s tou V12 bestií to musí bejt fun na vodě (hádám vzadu nějaký prima válce 3něco)... asi o 2km dál už vidím v levém čáry šejdrem, vytahané bláto a kusy drahých plastů... o kus dál v odstavném Testarosa bez předku :-/ na druhou stranu to dopadlo good a nikdo z ostatních aut nebyl dotčenej... zbytek cesty nuda, sem tam jsem si zkrátil dlouhou chvíli kraulem přes kaluž a prsama doplaval až na souš :-)
třeba někdo přijde i s fotkama, já jel hned za nima, tak jsem se spíš věnoval vyhýbání...

o 21.06.2009, 21:39 | Thullo
Ale bez... no fotky by to teda chtelo! :o) cizi nestesti je zabavne celkem :o) teda, kdyz se nikomu nic nestalo a muzou za to prasackou jizdou :o)
o 22.06.2009, 08:31 | CervinVega
tak zabavny to moc nebylo, docela se mi stahla zadnice, kdyz jsem videl ty rozhazeny zbytky po silnici, ale jak rikam, evidentne vsichni ok, borec to srovnal a zastavil .-) a te TR skoda, uz je to veteran
o 22.06.2009, 11:01 | Nismo.Power
TR škoda rozhodně je, plesknout to tam nějakej Leoš ve 430 tak bóže stane se ale TR sou ještě pěkný ferrari :)
Já naposled když jsem jel kindlikovim toledem v bouřce(200hp super TDi :)) ) tak si tak vklidu jedu po D5 před plzní před tunelem a z ničeho nic asi ve 100-110ti a najednou koukám že jedu proti svodidlu tak sem hodil asi 4-5x kontra ale s hnědejma gatěma sem to ustál a asi 100metrů přede mnou stál uplně novej pašík ještě na převozce s ustřelenym předkem o betonovou zábranu, asi taky vzal na tý uplně nový silnici tu samou kaluž co já.....

aben tim chci jen říct že tohle je fakt u nác klasika, super dálnice přes kterou se valí voda a auta s nějakou sjetější gumou, lehký auta a sportovní placky na to pak doplácej
o 23.06.2009, 20:16 | Kotass
Tohle je asi něco podobnýho :

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3705 sekund.