Navštíveno 721x

Dneska jsem si koupil na stánku DVD o sezóně 1985 (legendární Béčka) za 59,-
Další má být vydáno někdy v září.

22.06.2009, 14:50 |
muSlim | Upraveno: 2009-06-22 14:54:07
Kde? Kde? Kde? Už nič, našiel som to :o)
[ Link ]
Vyšlo v sobotu a už jsem si ho koupil taky.....jsem zvědav.....snad už ho doma nemám.
Slim: Šikulka ano to je ono a myslím že to za to fakt stojí.

22.06.2009, 15:13 |
BALI je to super...už jsem to v práci zkouknul :))))

22.06.2009, 15:23 |
Skury Kde? Honzo, kdyžtak půjčíš... ;)
Skury: V Rokycanech na nádraží, ale měla by to mít každá lepší trafika.
vydává to tm a prej ta verze bez dabingu je super,zejtra si taky koupim
jo, taky už mám od neděle...;-)
dík za info zítra to pohledám u nás. Béčka byly super...
skouknul jsem pár minut a dobrý......jen škoda, že tam nedali ty "surový záběry" B-éček, když už existujou.
Lucni.konik: Co tím myslíš?
Tím myslím havárie lancie, když se defakto rozstříkne o ten strom, nehodu vatanena s 205kou......né, že bych byl žíznivej po krvi, ale to k té historii patří - proč byli "B"éčka stopnutý.
teď jsem pro to letěl do města. měli poslední 3 tak jsemhned dvě vzal :-)
hezkej dokument......včera jsem to dokoukal. Tak trošku škoda, že se to zatrhlo.
Teď jsem si to byl koupit vedle v trafice, maj ještě 3 kusy.

24.06.2009, 08:54 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-06-24 08:55:10
Lucni.konik: Hle ale Toivonen (nekamenovat nevím jak se to píše) boural až v roce 1986, takže to tady na tom DVD ani být nemůže. Třeba se dočkáme v září v dalším díle tentokrát z roku, kdy byla éra ukončena.
Mě mrzí zánik B skupiny i z pozice fandy do Škodovek, protože 130LR měla jen krátký "život" a hodně by toho dokázala. Bohužel spousta lidí ani neví, že jsme měli Béčko taky a zastiňuje to 130RS, která dosáhla vítězství na Monte a jezdila mnoho let.
Tuner: můžeš pro mě udělat jednu záluho nebo zapůjčit originál?

24.06.2009, 17:52 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-06-24 17:55:07
Dragster: Zaběhni z práce na nádraží, vždyť to stojí 59,- to se snad ani nevyplatí vypalovat :-) Koukal jsem a mají je tam pořád.
kua už se těším na další díl....
Tuner2, ale přímo v tom dokumentu je, že už v 037 ce se ten ital rozstříkl o ten strom a zabil. Mám dokumentů o Béčku víc, tak juknu na jinej - snad to tam bude.
Lucni.konik: Já toho mám doma taky mraky včetně nějakého nového kde Blomqvist jezdí se všema Béčkama na takové trati na letišti částečně v blátě a kalužích. Krásný obraz, protože je to točeno nedávno a auta zapůjčili jejich současní majitelé/sběratelé.
tro OT, ale ne tak moc: před X lety běže v telce seriál z prostředí Rally, tušim že Italskej,protože si tam pamatuju Lancie Delta. Netušíte někdo, jak se to jmenovalo popř. kam pro to zajít?

25.06.2009, 09:59 |
MATTESS | Upraveno: 2009-06-25 10:09:05
martin924:Vůle zvítězit(?)
[ Link ] asi to mam někde doma
JJ video znám, Sedlář (budiž mu země lehká) byl pan jezdec. Porážel tovární 130LR a když si vezmu, že s 1289ccm porážel i všechny ty Audiny, Oply - to byla nádherná doba...
Matess: to je přesně ono!!