Navštíveno 527x

Podaří se F1 zachránit? Co si o tom myslíte? A co Mosley bude odvolán?
[ Link ]
já jsem pro novej šampionát... méně omezení a více závodění

23.06.2009, 10:31 |
Etien (M)
a nekliknu tam :o)
protoze tam stejne ani jedna z odpovedi na vyse polozene otazky nebude... :o)))

23.06.2009, 10:40 |
Daryl (A)
Etien :-)
Nebude, ale bude tam vylití duše Bernieho, dle me je hňup, takto si nechat sebrat šampionát. A může si za to sám, měl více tlačit na Maxe. Já nejsem pro nový šampionát, protože to není řešení. Řešením dle mě je odchod Maxe Moselyho a co nejdříve.

23.06.2009, 10:58 |
bafis Jestli odejde se dozvíme během dvou dnů.
ještě že mi to je tak nějak jedno ....
mě to nijak nezasáhne, tak co se kolem toho vzrušovat :)

23.06.2009, 12:40 |
Rudi ježiš to je teda napsanej článek, totálně o ničem
no, je mi to upřímně u pr..., F1 jsem sledoval ještě tak rok dva po Sennovi, pak šlus, poté pár let za úřadování Schumachera a poslední závod jsem sledoval snad v roce 2003, už mi to pak přišlo o ničem
ať to zrušej a pustěj "B"éčko u rally:-))))

23.06.2009, 13:07 |
hanzz Bernie :)

F1 je od toho, aby ukazala realne moznosti soucasne techniky... a ne aby se spekulovalo v boxech nebo vyhravalo merenim po zavode...
takze technicke limity 0 (libovolne motory, aerodynamika, elektronika pouze v aute), jedny pneu na trenink a jedny na zavod, motor s prevodovkou na vikend, zadne tankovani... fun zarucenej :-)
komu neco odejde, muze to opravit a vratit se, vsichni maji stejne moznosti, tak wtf :-)

23.06.2009, 16:49 |
Daryl (A)
1500hp, 25000ot, QT, inteligentni nastavovani pritlaku na kridlech ... to by byl mazec :)

24.06.2009, 17:24 |
bafis Prezident Mezinárodní automobilové federace (FIA) Max Mosley i zástupci Asociace stájí formule 1 (FOTA) ve středu oznámili, že došlo k dohodě obou stran a byl zažehnán vznik konkurenční série pro příští sezónu. Zároveň Mosley po sjednaném smíru ustoupil od možnosti znovu kandidovat na post šéfa při letošních volbách FIA.

24.06.2009, 19:27 |
Etien (M)
takze jsem mel pravdu... ;-)
Tohle nikam nepovede, stejně k tomu nakonec jednou dojde. S tisíci omezeními a nařízeními, která F1 jenom svazují, se nebude dát dýchat dlouho. Podle mě je to jenom oddálení.

25.06.2009, 12:06 |
Etien (M)
ja myslim, ze to cele docela pekne zvedlo zajem o f1 a dostalo se to na dva mesice na titulni stranky novin a do zpravodajstvi... ;-)