Navštíveno 848x

Snimky z havarovaného ledadla AIR FRANCE.
Snímky byly porizeny digitálním fotoaparátem Casio pár sekund po odtrzení ocasní cásti od trupu letadla. Fotoaparát byl nalezen v dezolátním stavu, ale SIM karta se dala pouzít. Podle seriového císla fotoaparátu byl zjisten cestujici Paulo G. Muller - herec detskych divadel se dvema dcerami Brunou a Beatriz.

tak hlavně že SIMkarta se našla ve Fotoaparátu :-(

Ze by hoax? Neleteli nahodou v noci? :o)))

24.06.2009, 14:32 |
TROY zrovna dneska psali jakej to je hoax

24.06.2009, 14:34 |
Lufas tak tak hoax:-)
[ Link ] taky sem cetl
jinak taky chci mít fotak na SIMkartu:-)

24.06.2009, 14:36 |
tappaja | Upraveno: 2009-06-24 14:38:00

24.06.2009, 14:39 |
DaveX jj je to fake
je to fake, použité z nehody letadla v seriálu Lost-Ztraceni když se letadlo rozlomilo nad ostrovem..
LOL takejto kokotine uveriť... :o)))
nevim kdo by tomuhle věřil :)))
Ozzy? Ses tu jeste?
:o))))))))))))))
V jednu chvíli jsem tomu snad i věřil :-DDDDDD

24.06.2009, 15:19 |
Kesam Sračka jako prase.
nechápu spíše lidi co tvoří takové blbosti ...

24.06.2009, 15:34 |
bafis Podle seriového císla fotoaparátu byl zjisten cestujici ?? Někde se prodávaj foťáky na občanku, nebo jen ty se sim kartou ?? :-D
Ozzy si zmenil nick... :oD

24.06.2009, 15:45 |
martinz | Upraveno: 2009-06-24 15:47:08
Bafis a Tuner2.. tak treba u nas mas OLYMPUS klub vernostni program a normalne se zaregistrujes kde jsi to koupil ,zakolik, kdy, vyrobni cislo atd
jj, pěknej znak air france na ocasu na první fotce :-D jsem zvědavej, kolikrát mi to přijde s přívlastky jako šokující atp

24.06.2009, 17:04 |
bafis martinz : to slyším prvně, vím o věrnostních programech u aut, ale u elektroniky jsem to ještě neslyšel...
bafis: Existuje to, KOSS taky nabízí doživotní záruku na sluchátka levnější po registraci zákazníka, teoreticky a prakticky by jsi měl i na záručáku adresu a pokud to jde do záručního servisu, tak tam to evidují, ale že by se na něco takového přišlo z výrobního čísla - no nevím. Už jen ta SIMka je zábavná.
Bafis jj je tomu tak u hodne vyrobcu
schvalne mrknete co vse chteji napr u toho CASIA a to je prvni faze ze 4
[ Link ] jinak SIM do foto fakt asi nee

24.06.2009, 22:38 |
Rudi u Olympusu pak za to dostaneš prodlouženou záruku. Jinak kdo tomu věřil, tak jo no :-DDDD
u olympusu (pokud to ještě platí nevím, už ho dlouho nemám) když ti foťák ukradli a nahlásil jsi to na policii a ten doklad poslal jim, tak ten aparát vedli v databázi jako ukradený a kdyby ho někde dal někdo do servisu tak ti ho jako původnímu majiteli vrátí.