Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > barevná tiskárna

o Navštíveno 262x o
o 25.06.2009, 00:17 | Bullman
Caute kluci, poradte mi nejakou barevnou tiskárnu (laser i s kopírkou či scanerem). Snad se nová vleze do 6tis.
Jestli mate s najakou dobre zkusenosti

o 25.06.2009, 07:34 | Petura
laser asi těžko :o)
inkoust určitě ano a bude to kvalita ...
mrkni na nabídku Canon inkoustových tiskáren

jinak pokud bys přidal jednoutolik tak už bys se možná barevná laserovka našla ..
podíval bych se na výrobky OKI, v bývalé práci jsem měl 4 barevný síťovky OKI5200n a za mého "správcování" najeli cca 150 000 a no problem, samozřejmě že se měnili spotřební věci (válece, pec, atd ...)
o 25.06.2009, 10:19 | packer
Ale jo, Samsung začíná už lehce nad 6t s DPH (Samsung CLX-3175 tu bych do 6ti snad sehnal). Prvně si spočítej ceny spotřebáku a porovnej si to s inkoustem, resp.asi poměr toho v jakém objemu budeš tisknout, určitě bych nešel do laseru kdybych tiskl jen občas.
o 25.06.2009, 23:54 | Bullman
budu tisknout hodně
o 26.06.2009, 07:59 | Dudelina
Packer: Já tedy zrovna, když mám tisknout málo, tak jdu do laseru.
Nebo už inkoustovky netrpí zasycháním hlav? V tomto jsem se zasekl někdy před 8mi lety, kdy mi pořád zasychala hlava na tiskárně a od tý doby jedu jen laser, kde vím, že když přijdu po měsíci, tak to prostě pojede pořád stejně.
o 26.06.2009, 08:38 | Petura
Dudelina: rozhodně inkoust .. laser v tomhel případě je blbost
o 26.06.2009, 09:49 | Dudelina
Petura: Já to tedy yberu pro ČB tisk, barevnej je asi jasnej pro inkoust.
Spíš mi opravdu zajímá, zda už se to pohlo k lepšímu - pokud přijdu po měsíci a budu tisknout - bude ink tisknout normal, nebo bude zaschnutej?
o 26.06.2009, 12:24 | packer
Dudelina - měsíc je krátká doba, tak brzy by Ti hlavy zaschnout určitě neměly. Na občasný černý tisk mám stařičkou HP1010 kde toner stojí v alternativě pár korun a tiskne dobře a téměř zadarmo, bohužel u barevných laserovek je ten provoz jinde.
o 26.06.2009, 15:43 | Petura
nezaschne, sám mám doma mulitifunkci canon mp520 a jednou za měsíc na tom vytisknu cca 5 fotek a pohoda ...
o 26.06.2009, 20:43 | Bullman
takze pro barevny tisk jednou za mesic si mam poridit inkoust, chapu to dobre?

o 26.06.2009, 22:48 | Rudi
mám tudle a maximální spokojenost!
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3824 sekund.