Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > e66 a navigace

o Navštíveno 411x o
o 25.06.2009, 11:37 | Pekis
Během pár dnů bych měl mít tuto Nokii a začínám se předběžně zajímat, jakou navigaci tam nacpat. Čtu, že TomToma díky vestavěnému GPS neumí. Sygic sem zkoušel na svojí dosavadní e50 a tam byl zřejmě problém s pomalostí procesoru, protože tam byla tato navigace šíleně pomalá a fakt nepoužitelná. Má někdo nějaké jiné reference na něco jiného?
Je ještě možnost používat stávající externí modul GPS, ale to je to je ta nejposlednější eventualita...protože bych celý komplet chtěl buď prodat nebo spíše věnovat rodinnému příslušníkovi.

o 25.06.2009, 11:50 | Pepíno_Honda
je nějaký soft, který vestavěný GPS simuluje jako externí... pak TT jede
o 25.06.2009, 12:15 | drebb
ja jsem slysel ze tt uz od novejsi verze gps modul podporuje. Ja osobne pouzivam na n95 8gb a 5800xm garmina a jsem spokojeny. Jeste jsem slysel ze pry je dobry McGuider ( nevim presne jestli se to tak pise ) ale nemam vyzkouseno
o 25.06.2009, 12:17 | Hanes
Mám n82 ta má modul také v sobě, sice mám nainstalované vše podle návodů a jiným to prý funguje,ale mě ne. Používám externí modul který jsem už měl u starého mobilu, je to asi přesnější, rychleji to najde satelity a tel. nemusí být u okna, každopádně až budu mít chuť tak se to budu zase snažit rozchodit, tak jsem zvědav kdo sem co napíše.
o 25.06.2009, 12:18 | Only_One
na E66 mám Sygic uplně v pohodě a pak Garmin XT mobile navigator... funguje .. ale funkce to by se člověk fakt vobtáhnul ...
o 25.06.2009, 14:14 | sir_richard
na E66 nejde stary TT ani s podporou virtualniho GPS modulu, doporucuji Garmin XT, slape paradne, zkusenosti se Sygicem ani McGaurem nemam, ale ohlas mel pekny,v potreby muzu hodit link, odkud sosam...a vyzkousis si sam klidne vsechny 3
o 25.06.2009, 14:27 | MaSuZaPi_Honza
taky na e71 jedu na garminovi a jsem sním spokojenej
o 25.06.2009, 14:30 | Pekis
Sem měl za to, že Sygic McGuider je jeden produkt [ Link ]
o 25.06.2009, 15:04 | Bo | Upraveno: 2009-06-25 15:05:03
Masuzapi_honza: jak dlouho ti prosimtě vydrží baterka?
mě po nahrání garmina jen dva dny a předtím přes týden což mě docela sere a nevím co s tím :( není to používáním navigace, jsou to dva dny i když jí vůbec nezapnu
o 25.06.2009, 15:21 | sir_richard
aji ja myslel ze to je jen jeden, ale nasel jsem ruzny 2 programy,ale jak jsem psal nemam s tim zkusenost...
to Bo : s tou vydrzi baterky jsem mel stejny problem, pry po nainstalovani jede nejaka cast toho garmina na pozadi ( nevypnes to normalne ) ale musis to nejak vypinat pres nejaky prog. ktery ti zobrazi spusteny veci... toto jsem resil pri verzi GMTX cca 50030 nyni je jiz 50050...
o 25.06.2009, 17:39 | tomi666
Jednoznačně Sygic, měl jsem ho už v třetí E66 a jel perfektně,Garmin je proti tomu totalně na pi..Prost2 se mi nelíbí a ovládání je taky nějaké divné, mimo to ho cpu i do jinych tel a taky bez jedineho problemu. Takže mužu jedině doporučit Sygic :)
o 28.06.2009, 10:44 | sotek
Bo: zkus dát verzi 5.00.40, ta se zdá být OK. Poslední 50 a tuším že i 30 tohle prostě dělá.
o 29.06.2009, 13:33 | sotek
našel jsem proč to dělá a jaké je řešení. Cituji:

Smazat z karty (ve ctecce treba..) Cardruner.dll z adresare "X:/sys/bin/
Krom toho, ze to po vlozeni karty nabizi spusteni ty Appz, tak proces "tsrautostart.exe" taky prej hodne zere baterku:
---
Another potential battery killer....
A bit of google research shows Garmin XT runs a process called tsrautostart.exe that can cause significant battery drain. The process loads as soon as the SD card on which Garmin is installed is loaded. Check your enegery profiler idle levels with the SD card inserted and with it ejected."

"It is true, GarminXt is battery killer. There is a hiden process that works even when Garmin is closed. Mine battery lasted 2 days with it but without it it last fantastic 6 days(GSM, with little or no wlan and GPS)."

"Is there any chance to find and kill that process? I suppose there might be a "process killer" utility suitable for that."

"yes - you can do two things:
1. delete cardrunner.dll (for memory its in the sys/bin dir on your SD card). this will stop tsrautostart.exe starting up every time the phone is restarted or the SD card is re-inserted or re-detected.
2. install jbak taskman (free and great little app) and use it to kill tsrautostart.exe
each time you finish using garmin xt
o 15.07.2009, 11:44 | Pekis
Tak sem včera koupil tu e66. Je tam dvougigová karta a na ní už něco nainstalováno a uloženo. Zkusil sem Sygic a po standartním průběhu všeho mi při snaze spustit navigaci skočila hláška "low disk space". Tak si říkám, že bych tu kartu zformátoval...bude mi to k něčemu?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4254 sekund.