Navštíveno 945x

25.06.2009, 19:09 |
Daryl (A)
Dnes jsem se zbavil UPC (internet 10M a televize) za 1380Kc mesicne a nahradil ho AIM (www.a1m.cz), ktere k nam do panelaku natahlo optiku. Internet 20M, televize (skoro vse vcetne HBO, HBO digital a HD programu) za sakumprask 700 Kc mesicne s DPH. Sice nutno podotknout, ze se jedna o prepocet na cely prvni rok, ale i tak. Po skonceni prvniho roku to bude porad pouhych 1100 mesicne. A co je hlavni: je to IPTV, takze funkce jako: Start Over, pause TV nebo soucasne nahravani nekolika poradu bez pouziti jakehokoli rekorderu.
Jen tak ..takove povzdechnuti :)

25.06.2009, 19:09 |
Daryl (A)
njn to je výhoda paneláku,to já mám pojebaná ADSLKO

25.06.2009, 19:22 |
Kesam To je fofr pane šofr :-)
skus si to změřit přes
[ Link ] uvydiš že ti vyjde něco jinyho
když to měřim ja přes dsl tak to mam rychly jako ty a když to měřim v adsl tak je to pomalu o polovinu pomalejši jakto?
vidět viset vidle na vikýři :-))
požívám www.speedtest.net v něm mám nejlepší výsledky.

25.06.2009, 21:18 |
vypuk D@ave_83: to je možná tím, že někteří mají lepší konektivitu k většímu množství lidí nebo maj prostě lepší linky.

25.06.2009, 22:29 |
DaveX njn měšťáci :) tady u nás na vesnici to je těžší :)
Daryl:Jen tiše závidím.:-)
:-)

Kladno kl-free 300,- kc mesicne
A jeste jeden test....

Bigfrost: Jojo, taky sem na Pilsfree :-D neni to špatný...
to by mi upadl počítač ze stolu nasolit do něj takovejhle kalup :-)
Daryl : velice pěkný i ta cena ale prostě to je výhoda paneláku no :( .... pak sou lidi kde ani adsl neni možný.....
bigfrost : klfree je těžká banda buzerantů, už nikdy v životě s nima nechci mít nic společnýho
jinak když si chci něco stáhnout tak jakožto ITák neni nic lepšího než sedět na zdroji :) doma mi 10mbit bohatě stačí ani ho nevyužiju tim brouzdánim po ahc :))

26.06.2009, 09:18 |
Daryl (A)
NP: v praci jsem mel taky gigabit, ale to se nepocita.
bigfrost: a mas k tomu i smluvni garance ? Jaka je dostupnost/spolehlivost ? Jak koukam na ty grafy, tak rychlost je podle nalady ostatnich.
hmmm.. já mám ušmudlený 3.4 MB a na to prohlížení a občasné stažení mi to stačí.

26.06.2009, 11:44 |
Daryl (A)
ja chtel 20Mb hlavne kvuli Full HD
To Daryl: u Full HD tam "teče" i více než 20Mb. Takový www.Netbox.cz to má navíc oddělené...myslím NET od IPTV
mno, já radši pomalejší internet, ale ve vlastním baráku sto metrů od lesa ;-)
Naše firma si jede na 512/512, pokud si chcem stáhnout něco většího, připojujem mobily :-D

ja to mam v praci spatny:o(

ja sem teď zkušeně "zvýšil" z 2Mbit/s (2mega to opravdu jelo) tak si řikam jede to 2M, pojede to jeste vic, tak mi to zvedly na 8Mbit/s. No a cela poenta je v tom, že mi to jede max 1Mbit :-( take jim budu volat a jinak jdu k O2 nejspis no :-(