Navštíveno 427x

26.06.2009, 00:24 |
Tea Rozumíte, umíte někdo VoIP? Jde mi o následující: Mám firemní pevnou linku, tedy číslo, které budu potřebovat i po brzkém přestěhování do lokality, kde prostě dráty Telecomu nevedou a nepovedou. Napadlo mě využít VoIP telefonii, tedy číslo převézt na operátora VoIP a pomocí internetu, který už nějak zařídím, číslo pevné provozovat. Vzhledem k tomu, že o VoIP nevím zhola nic, tak bych byl vděčen za rady a názoru od někoho VoIP znalého. Díky všem.
je to presne jak rikas... Vlastne k tomu neni co dodat. :)

26.06.2009, 09:39 |
Daryl (A)
asi jako tmx. POuze si najdi dobreho VOIP operatora. VOIP nabizeji casto poskytovatele internetu k netu zdarma. Pak staci bud telefon, ktery umi voip, nebo tzv voip branu (krabice co predela VOIP na normalni signal pro bezny telefon).
A jelikoz se za VOIP v drtive vetsine neplati pausal a ceny volani jsou mensi nez smesne, je to dobra volba. Uplne da best je to, ze pokud tvuj mobil umi voip (nekter modely s wifi a symbianem, nebo iPhone a pod), tak mas pevnou vsude ssebou, kde mas internet :) Volani do CR za 0,10 Kc treba z Malediv je hyperluxus :)
Takze asi tak :)
Jediny s cim se potrapis bude prevod cisla. Co si pamatuju, tak O2 za to chce 5t.

29.06.2009, 12:06 |
Tea Tak telekom za převod u mě nechce nic, takže mi nic nebrání přejít na VoIP. Teď ještě vybrat nějakého spolehlivého operátora.
Díky

29.06.2009, 12:30 |
Daryl (A)
pokud odchazis od telekomu (o2) tak ten poplatek chce po tvem novem operatotrovi a dale je jen na tvem novem, zda to bude chtit po tobe.

29.06.2009, 13:03 |
Tea Aha, mě jen řekli, že nemám žádnej závazek, tak mě to nebude stát nic, tak nevím