Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Michael Jackson zemřel...

o Navštíveno 1479x o
o 26.06.2009, 01:10 | Tuner#2
Co na to říkáte? Já mám doma většinu jeho alb v originále a po zvukové stránce většina alb je na tom velmi dobře. Byl jsem zvědavý na jeho nové turné, zda to bude mít ještě takovou šťávu jako před lety, ale už se ho nedočkáme...

o 26.06.2009, 01:20 | DaveX
o 26.06.2009, 01:24 | Rocco.
No to nekcej... neni to zase nějakej HOAX???
o 26.06.2009, 01:38 | DaveX
Taky se mi to nějak nezdá, ale nikdy nevíš co se stane. Každopádně tato zpráva přeletěla celý svět, tak uvidíme zítra ;)
o 26.06.2009, 01:46 | Katy
neverila jsem vlastnim ocim kdyz jsem to ted cetla na novinkach ! byl to proste hvezda sveho kalibru !!! je ho skoda.
Dalo by se ho prirovnat k ikone jako Madona.
Čest jeho pamatce !!! aspon jeho pisnicky budou zit dal.
o 26.06.2009, 02:13 | Mila
Achjo... tohohle človíčka jsem měl fakt rád :-( Už jsem se chystal koupit lístky do U.K. na to turné. Měl jsem dokonce tu čest se s ním osobně setkat a obejmout se s ním, když byl tady v ČR. Je ho fakt škoda...
o 26.06.2009, 04:19 | tommas
hoax to nebude... zpravy vypadaji docela podlozene. Skoda, velka skoda...
o 26.06.2009, 06:53 | Petura
nj tak to má už kluk za sebou ...
v 5. třídě na základce sem ho žral jak nikdy, ale postupem času jsem "vystřízlivěl"
o 26.06.2009, 06:55 | hanzz
Byl to magor, ale jako muzikant byl výbornej ... teda před dvaceti lety :)
o 26.06.2009, 07:11 | Bolthorn
Asi tomu nebudete věřit, ale včera když jsem byl u kamaráda, tak mě zničehonic napadlo pustit si Jacksona. Kamarád na mě úplně koukal proč zrovna Jackson mi přišel na mysl.. Nakonec jsme strávili nějakou dobu u sledování jeho klipů. Vzpomínali jsme na to jak jsme ty klipy tenkrát sledovali když jsme byli malý a uznali jsme že Jackson je / byl jeden z nejlepších zpěváků, tanečníků, showmanů atd. co jsme kdy jako lidstvo v novodobé historii kdy měli.. Nikdo ho už nenahradí ani z poloviny.. Ráno mi přišla sms od kamaráda s tím, že jestli jsem to tušil, že Jackson umřel na zástavu srdce těsně před půlnocí.. No zůstal jsem jak opařený. Pak ráno v rádiu hráli jeho písně a bylo mi fakt hodně smutno.. Umřel pan někdo..
o 26.06.2009, 07:13 | Escudo
přiznám se, že za posledních několik let mi ráno nic tak nezkazilo jako tohle :o(
o 26.06.2009, 07:18 | Martyn
RIP Michael, taky me to vzalo docela:((( Jeho hudbu hoodne muzu..
o 26.06.2009, 07:36 | Spirit
škoda ho:(
o 26.06.2009, 07:44 | PAVELK
Bohužel je tomu tak, odešel Pan Muzikant :-(
o 26.06.2009, 07:53 | Phitypaldy
JJ, pan muzikant... :-(
o 26.06.2009, 08:10 | mr.brain
Asi jako Tuner2, ať byl jakej byl, písničky měl fakt dobrý... A to je vlastně to, co po něm zůstane.
o 26.06.2009, 08:11 | Conan
Jo, je to velká škoda ...
o 26.06.2009, 08:22 | Kapka (M)
odešel Pan Muzikant :-((( i když jsem ho nikdy uplne nežral,tak jsem si ho jako zpevaka važil
o 26.06.2009, 08:30 | M.Á.R.A.
král je mrtev, ať žije král :O(
o 26.06.2009, 08:32 | Pekys | Upraveno: 2009-06-26 08:33:02
odešla největší legenda popu 80-90let..

R.I.P. Michael
o 26.06.2009, 08:33 | Siggi_z_BA
Bola to osobnost mojho mladi, skoda ho.
o 26.06.2009, 08:37 | Vlastah
Presto, ze posledni dobou toho moc nepredvedl, a jeho avizovane koncerty mi prisli jako vypocitavost, ktera se nikdy neuskutecni, nezapomenu na jeho koncert v Praze na Letne....
R.I.P.
o 26.06.2009, 08:42 | Daryl (A)
a kruci ... Dangerous byla moje prvni koupena original kazeta ...
o 26.06.2009, 08:43 | Milhauzz
Já se kvůli tomu nevyspal. Kolem půlnoci sem přepínal programy, až sem zůstal vyset asi do dvou do rána na CNN. Hltal sem každý slovo než sem usnul.

Umřel sice celkem mlád, ale za svůj život toho zažil, co nezažije ani 100 z nás. Svět se točí sice i bez něj, ale jeho CD Thriller, které si sem tam velice rád pustím, už bude tak trochu nasyceno nostalgií.
o 26.06.2009, 08:46 | Nismo.Power
sice byl pedofil ale vůbec mi nevadil a taky mám i nějaký origošky jeho, škoda škoda
o 26.06.2009, 08:53 | party_boy | Upraveno: 2009-06-26 08:55:34
Já když dostal první magneťák na kazety, tak jsem poslouchal Šmouly a Michaela Jacksona. No co se dá dělat. Vzalo mě to. Včera jsem přepínal mezi 23 - 00 TV a věděl jsem, že je v nemocnici, ale díky mé chudé angličtině jsem se víc nedozvěděl. Je fakt, že dělal blbosti, ale i tak.
o 26.06.2009, 08:58 | Bolthorn
Nismo: ani jednou mu ta pedofilie nebyla prokázána.. podle mě to byl výmysl rodičů těch dětí aby si na něm nacpali kapsy.. nebo Tě snad nakládal do zadečku, když si byl malý, že to tak víš?
o 26.06.2009, 08:59 | Martyn
Jezis zase tenhle pablb tady, je tohle kua mozny?!!
Jako Bolthorn..
o 26.06.2009, 09:03 | Rudi
naprostej souhlas s nismem
o 26.06.2009, 09:04 | ddawe
Docela me to vzalo, na jeho hudbě sem tak trochu vyrustal... jestli byl někdo král popu tak to byl on!

Měl svoje výstřelky, ale ja si stejně budu pamatovat jen to dobrý.

R.I.P. Michael
o 26.06.2009, 09:19 | tappaja
Chtel tu bejt do stovky, zvladnul polovic, sice poslednich cca 15? let to nestalo za mnoho, ale za Thriller, za ten ti dik!
o 26.06.2009, 09:28 | RedBaron
Ne že by to pro mě byla kdovíjak obrovská ztráta ale respekt jsem vůči němu měl. To, co dělal, dělal s genialitou nepodobnou nikomu druhému.
o 26.06.2009, 09:31 | TUNER
škoda ho :-(
o 26.06.2009, 09:32 | Daryl (A)
Jako Bolthorn. A prave takovi vychcanci jej dostali na dlazbu. Ono par vydirani za 10-20mil dolaru a koncis.

A Neverland je na takove narceni jako delanej.
o 26.06.2009, 09:44 | jackobo
Taky me to rano docela vzalo, cumel sem na to jak jojo :( Střílet se z toho taky nebudu, ale je to škoda veliká převeliká. Jak říkáte, odešel Pan Muzikant a veliká osobnost. :(
R.I.P. Michael
.. a stejně nejvetši jeho pecka aspoň dle mě je z r.79 Dont Stop Til You Get Enough :-)
o 26.06.2009, 09:45 | Pekis
Nějak zásadně to neprožívám...ale přece jenom to byla ikona popu a člověka to myslím nenechá jen tak chladným bo ho asi znal víceméně každý.
Co si z jeho tvorby vybavuju jako úplně první byl klip, kde se mu pod nohama podle kroků rozsvěcovali čtverce...samozřejmě jsem jako dítko chtěl totéž :o) A pak různé variace klipu "Bad"
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
Budiž mu země lehká.
o 26.06.2009, 10:02 | Etien (M)
je ho skoda... o tom zadna...

bude to znit asi hrozne, ale kdyby to zabalil pred 15 lety, odesel by jako vitez se vztycenou hlavou...

prodat 100 mio desek jednoho alba, to dokazal jenom on...
o 26.06.2009, 10:09 | martin924
je ho škoda. Klipy jako Thriller, Bad, Smooth Criminal, Billy Jean,... to byla a je prostě pecka
o 26.06.2009, 10:25 | ruffrider
je to škoda, schválně jestli budou lidi stejně jako u Elvise tvrdit že ho viděli někde živého ještě x let po smrti...
o 26.06.2009, 10:31 | Etien (M)
no on je hlavne brouk, to mi z MIB vime uz davno ;-)
o 26.06.2009, 10:36 | Mr.Scully
Žíly mi to netrhá... nicméně byla to legenda světové hudby, to ano. Že byl pošuk a pedofil, to se nedá nic dělat, spousta hvězd jsou magoři. Ale že nedokázal odejít důstojně třeba před patnácti lety a radši takhle chátral až do hořkého konce plného soudů, dluhů, nemocí a úchylek, to je škoda.
o 26.06.2009, 10:43 | Francouz
Etien: jj odletěl domů tak jako Elvis ;o)

R.I.P.
o 26.06.2009, 10:49 | Bolthorn
Většina velmi významných umělců většinou skončila v dluzích a chudobě.. Myslím si, že je to jejich úděl.. Nemám mu to za zlé..
o 26.06.2009, 11:40 | DaveX | Upraveno: 2009-06-26 11:41:50
No jen aby se někdy neobjevil někde v pacifiku. Třeba to byl nějaký marketingový tah, nechtělo se mu na turné, chtěl hodit všechny problémy za hlavu. Takových lidí bylo. No uvidíme, ale nejspíš to fakt vypadá na to, že umřel.
o 26.06.2009, 12:10 | Kotass
Smutný konec obrovské legendy pop-music .. svoje místo na slunci si musel vydřít už od krutého dětství. :(
V klipech i hudbě bylo něco geniálního .. bude chybět byť jeho odkaz přežije generace .. R.I.P.
o 26.06.2009, 12:31 | Escudo
a teď pojďme chvíli uctívat bulvár a spořádané rodiny chtějící mimosoudní vyrovnání na místo trestu...

ale asi to je to co lidi baví víc než člověk - hodnej slušňák
o 26.06.2009, 13:28 | Rustapha-659
Nijak jsem jeho věci moc neobdivoval(jako nekritickej fanoušek),ale Thriller a BAD - dvě nejlepší desky,co s Quincym kdy udělal mám obě(to je snad skoro povinnost) a jako má u mě velkej respekt!To fakt byla geniálně a poctivě napsaná muzika... R.I.P. Majkle!
o 26.06.2009, 13:56 | Nevřis
ve svém stylu nenahraditelný..jak zpěvem, tak tanenční sestavou! možná se najde nějakej systém, kterej zkopčí jeho kroky ale on to už nikdy nebude... myslím, že je ho škoda :/

tak že mega páárty pro ty tam nahoře! :)
o 26.06.2009, 14:21 | DaveF
taky respekt...i kdyz ujetej blazen byl, o tom zadna..
dostal jsem kdysi LP Bad a jako metalista jsem to chtel rovnou vyhodit ale po poslechu jsem musel uznat, ze to je pecka nadzanrova i nadcasova... Thriller a Bad urcite
o 26.06.2009, 16:16 | Tuner#2
Škoda že si zas Nismo neodpostil Ty své narážky i v tak vážném tématu... Takž jako 26.06.2009, 08:58 Bolthorn.
o 26.06.2009, 16:26 | Vencaf
no zase tak vážný téma to snad není,každej den zemře spousta lidí a neštěkne po nich ani pes, tak z toho zase nedělejte drama,ani bych se nedivil,kdyby to byl nějakej marketingovej tah a dneska Majkl zázračně vstal z mrtvejch... jinak Thriller a Bad super, potom už jenom k horšímu a posledních cca 15 let naprostá zoufalost...
o 26.06.2009, 16:44 | Bolthorn
VencaF: Mám dojem že toto téma bylo založeno s myšlenkou nějaké piety. Tak si myslím, že bychom to tak mohli zachovat.. Jak vidíš, nešlo jen o obyčejného člověka, ale o někoho, kdo dokázal oslovit svoji hudbou většinu dnešní populace. Je to nenahraditelná osobnost světové hudební scény. Nejde tu o to si z toho dělat srandu, či tu kydat na někoho špínu.
o 26.06.2009, 16:57 | Dr.Hadson
jj skoda pana muzikanta
o 26.06.2009, 17:27 | Nismo.Power
Tuner : sou věci který si odpustit nemůžu ovšem i to že mnoho lidí nechápalo jak můžu poslouchat Jacksona a Kelly Family tak mě to nechávalo vklidu at byl či nebyl pedo..... v době jeho vrcholný kariéry to byl fakt mazák a měl super prodeje, pak to šlo hrozně z kopce po x skandálech ale i přesto jsem si klidně koupil jeho cd nebo na veřejnosti poslouchal jeho songy ač většina hned hlásala že je zpívá jak buzerant a je pedofil.......
ono upřímě si myslim že kdo jeho kariéru sledoval a nemá v hlavně nasráno tak mu je jasný jak to s nim bylo stejně tak jako se o kelly family vědělo že otec souložil dcery apod ale i přesto se mi jejich muzika taky líbila stejně tak jako jacksona i přesto že sem tam chtěl vyhodit nějaký děcko z balkónu nebo na neverlandu ...... radši nebudu řikat co když to teda neni ověřený (ale děti si nevymejšlej zásadně) ..... i tak jsem ho měl rád ale až tk nějak do doby než z něj byla jen bedna kitu a loupal se kudy chodil pak už mi přišel fakt nechutnej a nedávno jsem ani nechápal jak si může naplánovat dalších 50koncertů v takovym stavu v jakym už byl ...... každopádně napsal jsem "škoda škoda" a za tim si stojim at to s nim bylo jakkoliv, songy už by ted stejně žádný nebyly a když tak špatný ale thriller tu bude navždy, i etien si myslim že má velice pravdu že kdyby ho zabily tak by to byl spíš vítěž neb to co si zažil ted byl spíš jen rozklad a samej skandál, soudy prostě nezáviděnihodný věci......
o 26.06.2009, 17:57 | Tuner#2 | Upraveno: 2009-06-26 17:58:47
Nismo.Power: "i etien si myslim že má velice pravdu že kdyby ho zabily tak by to byl spíš vítěž"

Etien napsal že kdyby to zabalil = ukončil před 15ti lety kariéru, tak by odešel se vztyčenou hlavou a na výsluní... Koukám že Ty z toho hned uděláš vraždu... Ale to je asi jako všechno s Tebou... Víc nemám co dodat, Bolthorn to vystihnul opět přesně.

Pokud ho tu chcete pomlouvat a špinit, tak si to dělejte v jiném vlákně, já na to žaludek nemám...
o 26.06.2009, 18:12 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-06-26 18:16:53
no to sorry sem to sem přečet blbě to přiznávám.... v tom případě tim má ještě větší pravdu, prostě kdyby to všechno skončilo v to dobu a někam se vytratil tak by rozhodně odešel s čistym šťítem ....za těch x let toho stihnul bohůžel dost pohnojit ač za něco si moh za něco vůbec nemoh ..... takhle si část lidí řekne umřel nic se neděje, nějaká část a fanoušci ho opláčou a jiná část co ho zná jen z horšího pohledu si řekne dobře mu tak pedofilovi stejně byl na rozkladu... nechci to takhle řikat ale zcela určitě takováhle část taky nebude nemalá z mýho okolí je to půlka lidí který mi to takhle ráno řekli, s tou druhou jsem si ráno za něj dal panáka a řekli jsme si že je ho škoda...... každopádně etien tu má teda největší pravdu.... (tvoje či bolthorna pomluvy fakt přehlížim) ....
ale je i pravda že když nahlásil těch 50koncertů tak jsme ho taky řesily s kolegama a já sem v tu dobu řikal že to s nim leda tak sekne, a ejhle je to tady ale i sem mu fandil aby ty koncerty udělal a určitě bych si koupil DVD který taky mělo bejt z nich....

jen ještě dodám že asi kdyby neodmítnul transplantaci plic tak by se tohle možná nestalo ted.
o 26.06.2009, 21:59 | darkbug
Nismo.Power: fakt bych se nepoustel do takovejch hypotez... neni zadny KDYBY, on to proste dokazal a at napises cokoliv tak to tak bude. Nehraje roli jak stravil poslednich 15 let a urcite by i on udelal v zivote spoustu veci jinak, ale na KDYBY se v zivote nehraje. At byl jakej byl.. proste to dokazal a stal se hvezdou na celym svete
o 26.06.2009, 22:09 | Nismo.Power
tak já bych taky věřil radši tomu že to tak nebylo mě to nepovídej.... ale když si dáš 1+1 dohromady tak tomu věřit sám nemůžeš, natož kam se odstěhoval po rozvodu s elvisovou .... řek bych že do míst kde běžně rodiče nabízej na prodej (na sex) naprosto nezletilý děti protože tam prostě je bída a aj ta fotka jak tam to dítě drží za ruku celej zahalenej mi stačí abych si těch 1+1 sečet......

další zajímavost , před chvílí na nova cinema zcela bez bez jakýkoliv návaznosti vysílali "výstřední hollywood" a majky to tam vyhrál na plný čáře jako někdo kdo si totálně pohnojil kariéru a byly tam všechny ty jeho řekněme průsery za těch pár několik let zpátky a a hned za nim z druhýho pohlaví to vyhrála britney.....
asi netušily že už bude mrtvej když na něj budou vysílat tuhle špínu ....
o 26.06.2009, 23:53 | VladaTDI
Ráno sendnu k netu a na seznamu vidím fotku MJ říkám si a už se píše o novém turné, nevěřím co čtu dál - zemřel. V ten okamžik jsem snad přestal dýchat. Byl kusem mého dětství byl legendou už před lety teď se seřadil mezi Beatles a Elvise, jsem z toho dost špatnej. Nezapomenutelný koncert v Praze ve mě zanechal vzpomínky na tu neskutečnou atmosféru navždy. prostě KING OF POP
o 27.06.2009, 00:13 | Knightey-
Ackoliv ja jsem jeho hudbu na zakladce obcas poslouchal a byl ovlivnem spoluzakem co ho napodoboval v choreografii, tak jako cloveka jsem ho moc nemusel. Nepochopil jsem proste tu jeho plastickou operaci a dalsi vystrelky.
Kazdopadne zpivat a tancovat umel, to vsechna cest.
Cili budiz mu lehka zem.
o 27.06.2009, 00:25 | JP
Nemyslel jsem si, že mě může tak sebrat smrt někoho, koho osobně vůbec neznám:(. Teď pro mě bude mít jeho hudba stejnej smutnej nádech jako Falco, nebo Queen.

Jinak mi jeho novější věci nepřipadaj o nic horší, než Thriller, nebo Bad.

[ Link ]
o 27.06.2009, 00:29 | JP
Plastikama začal kvůli vitiligu [ Link ] , nebo se to alespoň řiká...
o 27.06.2009, 01:53 | tom96
no jen bych dodal k tomu, že je to pedofil. Mě se hrozně líbilo když jsem seděl doma a bavili se o tom rodiče (už je to pěkně dávno). A můj otec pronesl, že on je jenom slavný děcko, který si tam s těma dětma blbnul a povídal, protože už od hodně utlého věku byl pod palbou medií. (A jak je vidět v usa je to asi fakt nálož jelikož skoro každej herec, zpěvák atd. slavnej od dětsví má skandály z drogama atd.) Jenže to když se dozvěděli rodiče tak se jim rozářili očička děti řekli u soudu on se mě dotknul a nazdar vystaráno. a popravdě tomu bych klidně věřil, protože co se týká důkazů (aspon co já vím) to například od Kulinského jsou naprosto směšné. Každopádně já už od dětství jsem poslouchal jeho muziku vedle muziky prince a tydle dva mám zafixovaný jako lidi co muziku dostaly uplně jinam. už jenom to, že když si člověk pustí jeho písničky, které už jsou přeci jenom dosti staré tak to od té moderní, která je každodenně v rádiu nikterak daleko
o 27.06.2009, 02:25 | kozlustechnykus | Upraveno: 2009-06-27 02:31:41
Na MTV bezi ukazky z jeho tvorby...
O jeho skandalech vime vsichni kulovy a priznejme si to, dite je velmi snadno zmanipulovatelny. Nebudu soudit, neprislusi mi to. Jediny, co muzu soudit a o cem neco malo vim , je jeho tvorba. Za tu si fakt zaslouzi uznani, takze RIP a snad se jeste nekdy obevi nekdo jako on, nebo jemu podobni.

PS: Je mi jasny, co ted vali na torrentech/DC/Rapidu/e-schopech.:)
o 27.06.2009, 09:42 | Rajdlos
RIP

Nismo: Tebe taky nakladal, ze to tak dobre vis vsechno?
o 27.06.2009, 10:31 | D@ve_83
:-((
o 27.06.2009, 12:58 | party_boy
Smutné je, že za jeho smrt s největší pravděpodobností může jeho osobní doktor.
o 27.06.2009, 19:48 | Kesam
:(((( poslouchal jsem před 13 lety a dobrej
o 28.06.2009, 00:21 | georgeeino
No jednou tam budem všichni někdo dříve někdo později
o 28.06.2009, 13:48 | Borik2
Udělal to nejlepší, co mohl. Bude z něj ikona popmusic a další král. A bude vydělávat možná více, než za živa.
o 28.06.2009, 23:57 | Katy
2party_boy: novejsi zpravy ukazuji na to,ze chtel sam podat leky proti bolesti/narkotika...takze jeste smutnejsi je, ze si za to muze asi sam:(
Mohl udelat velky comback.
Jsem se taky zasekla v patek v noci u telky na MTV a VH1 davaly jen jeho klipy-v rohu s napisem "we will never forgert" a zrusily vsechny porady! nechtelo se mi ani jit spat. je to porad takove zivé:(
o 29.06.2009, 03:59 | macek
Nismo ty ses fakt uz trapnej to co tu placas za kraviny svedci o tom jak ses blbej zdrz se prosim poznamek a komentuj si ty sve AUTA.
o 29.06.2009, 06:54 | TAZZZZ
jako ostatni neveril jsem tomu a vzalo mne to - KING OF POP je mrtev :c((( moc se toho jinak napsat neda
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3341 sekund.