Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pošta - dotaz

o Navštíveno 401x o
o 26.06.2009, 19:51 | deywis
dneska mi došlo poštou čelní sklo... borec co mi to posílal tak to pojistil, řekl jí že je v tom sklo tak ať to podle toho zařídí to poslání aby to poslali jako křehký nebo na to napsali nějakou výstrahu. řekla mu že to dají nahoru a budou na to opatrní. když sem to vytáhnul z té tuny papíru a kartonu ve které to bylo zabalený (a bylo to zabalený fakt dobře) tak na mě kouknul odlomenej roh a pavouk... takže s tím museli někde třísknout. v pondělí se tam s tím chystám. reklamovali ste už někdy někdo něco takovýho poště? je šance na úspěch?

o 26.06.2009, 20:13 | Zephyr
kdysi jsem posílal akvarijní set. Taky betálně zabalený, vycpaný těma polyestyrénovýma cuckama zevnitř i z venku a stejně to rozflákali, i přez veškeré výstrahy na balíku. Příjemce mi ovšem napsal, že na to kašle, že to reklamovat nebude. Už bych nic skleněného poštou neposlal.........
o 26.06.2009, 20:24 | JR
posilat sklo postou :-D :-)))))
o 26.06.2009, 20:35 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
mels to rozbalit pri prevzeti a na miste hned reklamovat, ted bys to mel dle mne za zbytecnou prochazku na postu
o 26.06.2009, 20:39 | Šestikule
podle obchodnich podminek by se to muselo rozbalit na poste za pritomnosti vedouci, takhle vidim sanci na reklamaci minimalni
o 26.06.2009, 20:42 | Spirit
pošta ti reklamaci neuzná!Bud si jistej že se budou kroutit!!posíláme stovky balíků ale sklo by jsem neposlal:)))řeknou ti že balík musí vydřžet pád z metru a jiné kraviny mají to i právně ošetřené:(((( pár repráku mi taky skurvili:(((
o 26.06.2009, 20:52 | Gervis
no moje zkusenost je takova:kamos si objednal 4ks elektronu,v den prevzeti si je nechal dovizt do garaze,tam je prevzal,postak odjel.kdyz zacal vybalovat tak zjistil ze jeden je seklej na limci a presne v tom miste byla seklai krabice(proste s tim brinkli nekde o hranu nejspis) Vzal to kolo i s krabici a jel na postu,tam to nahlasil vedouci,nechal to tam a cekal.cca za 20 dnu mu zavolali at dojde,dosel a posta mu vratila elektron+mu ho jeste zaplatila...za zkousku to urcite stoji takze bych na to nekaslal...PS:snaz se byt milej,treba to zabere :)
o 26.06.2009, 21:02 | vypuk
Vzhledem k tomu, že tam pracují většinou ženský, tak... buď hodnej :))))
o 26.06.2009, 21:05 | Gervis
horsi jak kapne na frajera :D
o 26.06.2009, 22:17 | Rajdlos
musis hlavne poskodit krabici jinak mas smolika, stejne jako ja se zractakma

jinak taky mi jednou vratili penize za subik i subik k tomu
o 27.06.2009, 12:11 | Mr.Scully
Asi jak pise Sestikule, podle me sance nulova, pokud nebyl porusenej obal. Postaci jsou odpad spolecnosti, tohle je naprosto normalni. Nase postacka mi nesla obalku oznacenou jako "krehke", "opatrne", "neohybat" a ja nevim co, tak to pro jistotu asi natrikrat prehnula, aby se to veslo do schranky. A jednou jsme nebyli doma (to jsem jeste bydlel v baraku) a ji se nechtelo nosit to zpatky na postu, tak ten doporuceny krehky balik normalne na ferovku prehodila pres hradbu a podepsala si to sama.
o 27.06.2009, 20:38 | vypuk
Mr.Scully: to si snad děláš koudel ne? Vyliskat, protřepat, nemíchat, ještě jednou vyliskat. Máme tu asi štěstí na pošťačky, jak nám vždy něco přišlo, ať už křehké nebo normal tak si počkala každá než to otevřu a přesvědčím se jestli je to ok, nebo na požádání jestli by semnou ještě chvilku počkala až si to rozbalím tak souhlasila a počkala.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3438 sekund.