Navštíveno 801x

27.06.2009, 21:03 |
X-sat (M)
Nový počítač - sestava - s cenou do cca 10.000,-
Doslova: deska, procesor, grafika, HDD, RAM, skříň, zdroj, DVD mechanika
Co byste doporučili? Příp. konkrétní e-shop na nákup komponent. Velké díky ;-)

27.06.2009, 21:07 |
axetom | Upraveno: 2009-06-27 21:09:38
na nakup doporucuju czc, na co to chces? Pokud chces mam tady zakladovku pro socket am2 celkem slusnou. grafiku stale docela slusnou ati 3850 nebo 3870 ram alespon 2x1gb ale lepe 2x2gb, postaci a-data 800mhz. Zdroj alespon fortrona 400w, na mechanice moc nesejde. Na case si dej bacha kupoval sem lidem levny a strasne vybrujou

27.06.2009, 21:18 |
X-sat (M)
Za uvedený peníz počítám s kompromisem. Tzn. relativně tichá mašina, na které si ale i zahraji nějakou tu hru. Nějaké návrhu tu mám, ale znám místní komunitu a je tu dost IT šílenců, co by mohli poradit ;-) Dík
kdybys chtel deska je od gigabyte ga m56s-s3 rad se ji zbavim jen tu lezi pokud mas zajem nabidni neco. Do ni bych dal
[ Link ] [ Link ] zdroj jak rikam 400 fortrona, na mechanice moc nesejde a disk doporucuju ja osobne seagate:) Kup skrin co ma vzadu 12cm ventilator kvuli hluku:)

27.06.2009, 22:44 |
Kamil shop bych doporučil alfacomp - je levnější a nikdy jsem s nimi neměl žádný problém
za 10k jde slozit prumernej komp..ale zadny delo..kdyby si trochu pritlacil dalo by se neco vymyslet.. :)

28.06.2009, 01:54 |
DaveX axetom: czc je celkem drahý, ikdyž se to v poslední době trochu dorovnalo. Ale na czc je nejlepší z komentářů zjistit, jak si daná věc stojí. Jinak doporučuju alfacomp. Nikdy žádný problém.
X-sat: Jinak napiš, na co to hlavně chceš a jestli jsi zastáncem AMD nebo INTELU. Jinak já před nedávnem stavěl PC a dost jsem toho zjišťoval a hodně jsem si také nechal radit.
Bylo by dobré, kdybys tady napsal ten tvůj návrh a něco se vymyslí
Timo vykalkuluje v pondělí...

28.06.2009, 11:30 |
X-sat (M)
Nikde nepíšu, že za 10 litrů chci dělo... Jsem zastánce spíše AMD. Návrh psát nechci, zajímá mne neovlivněný názor ;-)
dík
Ja bych radsi stavel na Intelu..jsou vykonejsi nez AMD..ale proti gustu.. :)

28.06.2009, 20:24 |
X-sat (M)
Nerad bych rozvíjel diskusi "to či ono", konkrétní návrhy sem ;-)
Nakup u www.alfacomp.cz , CZC je drahý.
AMD bych nebral, vem Intel.
To co navrhl TheTomino je třeba nevyvážená sestava.Ta grafika je ráda že je ráda.
Je to sice za 10akousek ale nechal bych jí tak.
[ Link ]

28.06.2009, 22:00 |
X-sat (M)
No paráda, tak nějak jsem si to představoval... Počtu si.
bohužel limit napsal 10 :( grafika je takový základ mno...
TheTimo : jeee promiň to nebylo úmyslné =DDD